| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: خو تو چکار داری؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 3,283
تشکر شده 4,077 بار در 1,295 پست
کتاب مورد علاقه : کتابای روانشناسی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام ب دوستان امیدوارم ازش ب نحو احسن استفاده کنین و این سخنان آموزنده رو بخونین و بفهمین و عمل کنین **نکته : فقط نامه های حضرت علی است و کل نهج البلاغه نیست ** نهج البلاغه ![]() ![]() ![]() ![]() " لینکن " داوری نکن تا درباره تو داوری نکنند. ![]() ![]() ویرایش توسط DEnnAB : ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۳۲ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر ویژه ![]() | پست معمولی : +2 امتیاز ![]() نام کتاب: نهج البلاغه گردآورنده: ابوالحسن محمد بن حسین موسوی فرمت کتاب: EXE زبان کتاب: فارسی/عربی توضیحات: نهجالبلاغه، مجموعهای از خطبهها، نامهها و اندرزهای (حکمتها)ی علی ابن ابیطالب، امام اول شیعیان است. گردآورندهٔ نهجالبلاغه، ابوالحسن محمد بن حسین موسوی معروف به سید رضی و شریف رضی است. نهجالبلاغه عنوانی است که سید رضی برای منتخبی از خطبهها و مواعظ، نامهها و عهدنامهها، و کلمات کوتاه و قصار علی بن ابیطالب برگزیدهاست. مطالب این کتاب از جمله شیواترین متون عربی محسوب میشود. سخنان علی ابن ابیطالب در این کتاب بر سه باب آمده است: باب اول: خطبهها و اوامر باب دوم: نامهها و رسائل و وصایا باب سوم: کلمات قصار، حکمت آمیز و مواعظ در نهج البلاغه نسخه الکترونیکی با انتخاب هر خطبه یا سخن یا نامه می توان مترجم آن را نیز برگزید. در این نسخه از سه مترجم مطرح و مطمئن استفاده شده است: - آیه الله مکارم شیرازی - دکتر آیتی - علامه محمد تقی جعفری رمز فایل :www.vivadl.com دریافت از سرور ویوا دانلود دریافت از لینک غیر مستقیم |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: خو تو چکار داری؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 3,283
تشکر شده 4,077 بار در 1,295 پست
کتاب مورد علاقه : کتابای روانشناسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان، لینک پست من تصحیح شد و شرمنده ک خراب شد و زودتر رسیدگی نکردم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: بندر زیبای انزلی
(View Stats)
تشکرها: 79
تشکر شده 824 بار در 164 پست
کتاب مورد علاقه : شما که غریبه نیستید، حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خانومی همینم که فیلتره... من زنم ... به همان اندازه از هوا سهم می برم که ریه های تو درد اور است که من ازاد نباشم تا تو به گناه نیفتی قوس های بدنم بیشتر از افکارم به چشمت می ایند تاسف بار است که باید لباسهایم را به میزان ایمان تو تنظیم کنم... بچه ها برین اینجا و اعلام کنین ابوموسی همیشه مال ایرانه http://www.abumusa.net/index.fa.php تایپ کتاب داستان های کوتاه برای بچه های ریش دار http://www.forum.98ia.com/t364067.html | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ابوالحسن, البلاغه, بن, حسین, دانلود, محمد, موسوی, نهج |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |