| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهـــــــــران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | پست بسیار مفید : +109 امتیاز تلخا، عاشقا، دلشکسته ها، غم ها، خلاصه هر چی غم و غصه راجب هر چیزی داری توی این تایپیک با کلمات و جملات و اشعار و... خالی کن. او مرا از چشمش انداخت و من بلندش کردم تا اوج من روشنش کردم اما او خاموشي ام را جشن گرفت ... بــــ ــــگـ ــــو تــــــمـ ـــــامِ تــــو مـــ ــــال مـــن اســتـــــ !! دلـمـ ـ ــ ــ ـ میـخـواهــد حـسـادت کـنـمــ بـــ ِ خـــــــــــ ـــــــــــــــودم ... ღ ¸.• ستــاره •.¸ღ | ||||||||
| | |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: شمال غربی تهران
(View Stats)
تشکرها: 259
تشکر شده 2,910 بار در 1,135 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه، غزال،هر چه هس حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز او را دوست داشتم و نمیدانست......... دوستم داشت و نمیدانستم............. و چه دیر فهمیدیم........ There's a look on your face I would like to knock out See the sin in your grin and the shape of your mouth All I want is to see you in terrible pain Though we wont ever meet I remember your name Can't believe you were once just like anyone else then you grew and became like the devil himself Pray to God I think of a nice thing to say But I don't think I can so fuck you anyway | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهـــــــــران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | پست بسیار مفید : +17 امتیاز همه چیز را فروخته ام جز آن صندلی که جای تو بود! شاید آن روزی که برگشتی خسته باشی... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جا که خدا هست
(View Stats)
تشکرها: 820
تشکر شده 1,073 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،هری پاتر،گ حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز به یاد آشنای آشنا باش به پیمانی که بستی با وفا باشکه یاد تو همیشه خاطر ماست توام هر جا که هستی یاد ما باش بی وفا...... خدا گوید: تو ای زیباتر از خورشید زیبایم، تو ای والاترین مخلوق دنیایم، بدان آغوش من باز است، شروع کن!یک قدم باتو! تمام گامهای مانده اش با من... [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز این روزها نه مجال برای دلتنگی دارم و نه حوصله اش را، با این حال گاه گاهی دلم هوای تو را می کند....!!!! [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] God!!! It's me. I need some help, PLZ از هیچ کار بچگی lم پشیمون نیستم جز این که آرزو داشتم بزرگ شوم..... |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز قصه ها را گفته ایم چیزی نمانده برای گفتن... کاش می شد اسرار دل را نگه داشت و نگفت... تا که روزی معشوق از دست نرود... می دانی که خاصیت عشق این است: زمانی که دانستی و دانست این راز را،هر دو گریزان می شوید... نمی دانم چه رازیست؟!! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است
(View Stats)
تشکرها: 2,376
تشکر شده 1,708 بار در 403 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز بی قرار تو ام و در دل تنگم گله هاست آه! بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست آسمان با قفس تنگ چه فرقی دارد؟ «بال» وقتی قفس پر زدن چلچله هاست بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مثل شهری که بر روی گسل زلزله هاست باز میپرسمت از مسئله دوری عشق و سکوت تو جواب همه مسئله هاست دیر گاهی است که تنها شده ام قصه ی غربت صحرا شده ام وسعت درد فقط سهم من است باز هم قسمت غم ها شده ام و آیینه ز من بی خبر است که اسیر شب یلدا شده ام من که بی تاب شقایق بودم همدم سردی یخها شده ام کاش چشمان مرا خاک کنید تا نبینم که چه تنها شده ام برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز ![]() اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و تنها دل من | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: توی دریای کبود
(View Stats)
تشکرها: 1,161
تشکر شده 473 بار در 175 پست
کتاب مورد علاقه : سووشون حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز یادم باشد هیچ راستی را باور نکنم . حتی ان شاخه راست و زیبای درخت هم فردا تبری خواهد شد. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز ![]() "دستم" را بگير و مرا ببر به دور "دست" هايی که در "دست رس " هيچ "دستی" نباشم .... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ادبي, اشتباه, اشعار, با, بتکان, بچه, تلخ, تنهایی, درد, دل, دلشکسته, دلـــــــــــت, دلم, را, راز, عاشقم, غمنامه, غمگين, مطالب, معبود, نودهشتی, نودهشتیا, نویس, نویسه, نیاز, های, و, یادداشت, یادداشتهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |