| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : همه جنگلهای زیبای شمال
تشکرها: 611
تشکر شده 1,737 بار در 390 پست
کتاب مورد علاقه : تاریخی حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز معرفی کتابهای تاریخی هر کس کتاب تاریخی قشنگی خونده بیاد واسه دوست داران تاریخ معرفی کنه اول از همه خودم که مشغول خوندن 3تا کتاب تاریخی جالبم کنیز رومی زنی که تاریخ ایران را ورق زد مربوط به سلسله اشکانی دوران فرهاد چهارم و همسر رومیش ملکهترموزا یا موزا ملکه شوکران زنی دو چهره در دوران سلسله ساسانی همسر اردشیر بابکان شاهزادهای اشکانی که سعی در مسموم کردن همسر تاجدارش بود مادر هرمز ساسانی قصص الانبیا داستان پیامبرانی از آدم تا خاتم خوب دوستان حالا نوبت شماست منم بازم کتاب معرفی می کنم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | ...ARAD..., .LiLiM., aili, arsenik, CIVIL, elahem, mahana1, nemesis, paradise, shaghhayeghh, shakiba_2510, smart girl, zarin, خانم فسقلی, فرمسک, ماجده, ماه منیر, نی لو فر, پروانه!, گیتی |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : my dreams land
تشکرها: 435
تشکر شده 2,863 بار در 1,018 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سينوهه كنيزملكه ي مصر راسپوتين دزيره عشقبازي ناپلئون شاهزاده خانم محكوم امينه اين سه زن خانوم نديمه ركسانه واسكندر كاخ تنهايي ملكه ي پهلوي خاطرات اشرف پهلوي ماري استوارت | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 13,150
تشکر شده 8,365 بار در 1,023 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز سرنوشت شوم یک اپراطور خواجه تاجدار سینوحه تاریخ سلاطین خانوم امینه خاطرات فرح دیبا کنیز ملکه مصر شاهزادگان گمنام | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : همه جنگلهای زیبای شمال
کتاب مورد علاقه : تاریخی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لطف کنید موضوع کتاب ها رو بگید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 56,795
تشکر شده 59,432 بار در 6,872 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیز جای تاپیکتون تو بخش معرفی کتاب هست. تاپیکتون منتقل میشه. در مکان ایجاد تاپیک دقت کنید.
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : اصفهان(البته اهوازيم)
تشکرها: 10,874
تشکر شده 2,001 بار در 609 پست
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خداوند الموت بهار و خون و افيون خورشيد تيسفون به سوي روم البته چندتاي اينا رمانهاي تاريخي هستند باز اگر يادم اومد ميگم ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی تو ایران
تشکرها: 4,564
تشکر شده 2,348 بار در 733 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر | بدون امتیاز : 0 امتیاز کوروش کبیر داریوش بزرگ شاه ایرانیان اتوسا(که من خیلی دوستش دارم و به همه توصیه میکنم ) کنیز ملکه ی مصر که خاطرات کنیز ملکه کلئو پاترای مصریه سینوهه پزشک مخصوص فرعون کمبوجیه و دختر فرعون اسکندر مقدونی اسپارتاکوس که زندگینامه ی یک گلادیاتوره دزیره که یکی از بهترین کتاباییه که خوندم وماجرای دزیره دختر یک تاجر از مارسی است که ملکه ی سوئد میشه ژوزفین سرنوشت شوم یک امپراتور که به زندگی ناپلئون اشاره داره زندگی و سرانجام ماری انتوانت زندگی خصوصی کاترین کبیر نفرتی تی که یک رمان تخیلی در رابطه با ملکه ی مصره کلئوپاترا که یه کتاب جامع درباره ی حوادث دوران حکومت کلئوپاتراس فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد اگه چیزی مونده باشه مینویسم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : تاریخی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عشق و انتقام نوشته مدرسی وقایع سال آخرسالهای زندگی اردوان پنجم شاه اشکانی کتابی که از عشق بین میترا دختر اردوان و اردشیر بابکان سخن می گوید شورشی که سر سلسله طولانی ترین سلسله ایرانی است قصه کار کالا امپراتور روم از میترا امپراتوری فریبکار و نیرنگ باز .کسی که مرز ایران را با خون نجیب زادگان اشکانی رنگین کرد ویرایش توسط دختر جنگل : ۱۴ آبان ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۵۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : تاریخی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رامسس ادامه سینوحه رامسس فرزند ستی مبارزه غیر مستقیم رامسس با برادر شاناز برای به دست اوردن مقام فرعونی قصه عشق رامسس به دو زن زیبا ایست و نفر تاری یکی ملکه مصر ودیگری اولین عشق او در چهارده سالگی و مادر اولین پسرش خاء | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : در سرزمين نجيب زادگان
تشکرها: 1,121
تشکر شده 958 بار در 347 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلاوران ميز گرد دلاور زند ( من كه خيلي دوستش دارم ) بغداد خاتون سرزمين جاويد (فوق العاده است ) سايه سرنوشت دو قرن سكوت (بي نظيره ) پارسيان و من | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تاریخی, معرفی, کتابهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |