| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : همین دور و برها
تشکرها: 8,444
تشکر شده 27,026 بار در 4,793 پست
کتاب مورد علاقه : 1-دزیره 2-ثریا در اغماء | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آیا میدانستید: تا به حال ۶ تایی نشدیم تا به حال دسته ۳ نرفتیم 65 دقیقه در حالی که 9 نفره بودیم نتونستند ما را ببرند بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال بیشترین تعداد لژیونر ا در اروپا آقای گل جهان پرسپولیسی بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!! در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!! بازم بگم... ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : انتهای کره زمین
تشکرها: 3,176
تشکر شده 2,644 بار در 238 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | عجب هنری... خیلی جالبه اومدم تو غافلگیر شدم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : هست درجهان
تشکرها: 646
تشکر شده 2,069 بار در 554 پست
کتاب مورد علاقه : حکایت زمستان حالت من : | مواظب باشه یه وقت کسی چشمش نزنه از خوشگلی........... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : ساری
تشکرها: 10,465
تشکر شده 3,741 بار در 1,300 پست
کتاب مورد علاقه : جایی که قلب آنجاست حالت من : | چرا آدمو اغفال مي كني ن من پري خوشگل مي خوام دوستم بدار اندکی، ولی طولانی... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون این شهر
تشکرها: 22,482
تشکر شده 14,263 بار در 3,462 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | چقد ضد حال بود!! با خوشحالی اومده بودم تا پری دریایی ببینم اماااااااا............ دقت کردی؟! چند روزی ست چهره ی زیبایت چیزی کم دارد! چیزی مثل... کمی لبخند!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای خوب
تشکرها: 1,426
تشکر شده 3,200 بار در 1,278 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم- پرشان حالت من : | وای خدای من چقدر خوشگل بود مواظب باشید ندزدنش واقعا خوشگل بود فقط مواظب باشید دزدا زیاد شدن | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای خوب اما دور
تشکرها: 15,729
تشکر شده 29,735 بار در 2,209 پست
کتاب مورد علاقه : خاطره حالت من : | چه جالب . من تا حالا اسکلت پری دریایی ندیده بودم ![]() ولی از شوخی گذشته , ماهیها تو دمشون استخوان ندارن بلکه غضروف دارن | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : تبريز
تشکرها: 2,513
تشکر شده 1,230 بار در 404 پست
حالت من : | ببخشيد حالا اين واقعيه ؟ يعني چي اونوقت ؟ بگذار عشق مال كساني باشد كه سفاهت عاشق پيشگي دارند من و تو ... ، شجاعت عاقل بودن داريم آنقدر كه بدانيم ، وقتي كه عشق از در مي آيد ... رنج است كه با آن خروار خروار بر سر آوار مي شود ... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : esfahan
تشکرها: 18,080
تشکر شده 4,874 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : elahe sharghi , dokhtary be name toofan حالت من : | انشا الله یکی از همین پریا قسمتت میشه سیا ![]() ![]() ![]() ![]() مهم نیست بعدا چی میشه ! مهم اینه که دیگه هیچی مثل قبل نمیشه ! ******************** همه ی چيزهای خوب از دست رفته يك روز بر می گردند... اما درست وقتيكه ، ياد ميگيريم: بــــدون آنها زنـــدگی كنيـــم...!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایران, ترین, خوشگل, در, دریایی, دنیا, پری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |