ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
انواع و اقسام روش هاى پخت خرچنگ(جديد)
bamilo

asiatech



نودهشتیا
فید آر اس اس
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. Top | #1

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    نوشته ها
    1,588
    میانگین پست در روز
    0.95
    تشکر از کاربر
    7,406
    تشکر شده 2,657 در 1,056 پست
    حالت من
    Badhal
    اندازه فونت

    پیش فرض انواع و اقسام روش هاى پخت خرچنگ(جديد)

    انواع و اقسام روش های پخت خرچنگ
    ١-بعد از تمییز كردن خرچنگ و راه یافتن به درون صدف آن طبق لینك بالا گوشت های سفید را جدا كرده(ناگفته نماند كه درون چنگالهای خرچنگ هم گوشت سفید هست) با آب میشوییم . هم میتوان آن را آبپز كرد و هم میتوان آن را مانند میگو طبخ كرد.گوشت ها را درون مایع مخلوط از ماست یا شیر +2 عدد تخم مرغ+1 عدد پیاز رنده شده+ 1قاشق بیكینگ پودر +1 قاشق سس مایونز +كمی زعفران +نمك +فلفل برای نیم الی یك ساعت میگذاریم.
    بعد گوشت را با آرد سفید آغشته كرده در روغن داغ (مخصوص سرخ كردن)سرخ میكنیم.
    میتوان برای خوشمزه تر شدن و تزیین از جعفری و لیمو ترش استفاده كرد.

    ٢-خوراك خرچنگ: در ابتدا خرچنگ را می‎جوشانند و بدون آنكه لطمه‎ای به پوست پشت و زیرشكم آن وارد شود، گوشت را در می‎آورند و شاخك‎های پخته شده خرچنگ را نیز نگاه می‎دارند، بعد گوشت خرچنگ را با سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ می‎كنند و آن را لای پوست پشت و شكم خرچنگ كه مثل دو لایه صاف محكم است، می‎گذارند و برای اینكه گوشت وسط آن به بیرون نریزد، لبه پوست خرچنگ را با نخ به هم می‎دوزند و آن‎ها كه فر دارند خرچنگ را در فر، می گذارند تا حسابی پخته شود. سپس خرچنگ را از فر بیرون آورده و با خمیر، شاخك‎های خرچنگ را به پوست محتوی گوشت پخته می‎چسبانند و آن را عین خرچنگ زنده و اولیه درآورده و سر سفره می‎گذارند.

    ٣-یک نوع دیگر خوراک خرچنگ
    خوراک خرچنگ ( Crab )
    -------------------
    مواد لازم :
    الف -
    حدود 250 گرم گوشت پاک کرده خرچنگ
    2 قاشق غذا خوری پودر نان سوخاری

    ب :

    1 عدد تخم مرغ
    4/3 فنجان سس مایونز
    کمی سس کچاپ یا هر نوع سس به دلخواه
    2 /1 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
    2 قاشق غذا خوری سسس خردل
    1/2 قاشق چای خوری ادویه مخصوص غذا های دریایی

    * - 1 - از ادویه گرام ماسالا میتوان استفاده كرد .

    *- 2 - ( زعفران یک مثقال٬ زنجبیل دو مثقال٬ دارچین ۱۰ مثقال٬ فلفل سیاه یک مثقال٬
    میخک نیم مثقال٬ زردچوبه ده مثقال و کمی هم زیره سیاه حدوداْ ۵ مثقال)
    همه اینها را مخلوط کرده و در یک شیشه دربسته نگهداری کنید و همواره در منزل
    داشته باشید(خراب هم نمیشود) این ادویه ی ماهی شماست.
    ( نقل از ندا kavekaveh در همین سایت )

    طرز تهیه :
    تمام مواد قسمت ب را داخل یک ظرف گود ریخته و هم بزنید . و سپس مواد قسمت الف را کم کم به مواد اضافه کنید .
    مواد را به چند قسمت دلخواه تقسیم کنید و داخل سرخ کن پر از روغن بخ مدت 2 ال 3 دقیقه سرخ کنید . یا داخل یک ماهیتابه به صورت معمول طوری که دو طرف آن طلایی شود آنها را سرخ کنید .


    میتوانید با خیار شور و گوجه فرنگی و انواع سبزیجات آنرا سرو نمایید .

    خرچنگ را میتوان کباب یا گریل کرد . از روغن زیتون و پیاز و کمی سیر و سرکه میتوان مخلوط سسی درست کرد و خرچنگ را داخل آن خواباند و پس ازگذشت چند ساعت آنرا گریل یا کباب نمود
    ...Im Hoping against Hoping

  2. 2 کاربر از پست •Aphrodite• تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. انواع و اقسام سیب زمینی
    توسط Zahra_niki در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 9
    آخرین نوشته: 1393,01,25, ساعت : 20:42
  2. انواع و اقسام قهوه
    توسط TAWNY در انجمن تغذیه و خواص مواد غذایی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1393,01,03, ساعت : 15:15
  3. انواع و اقسام گدایی!!!
    توسط shamim در انجمن کاریکاتور
    پاسخ ها: 29
    آخرین نوشته: 1391,03,04, ساعت : 18:26
  4. تاپیک انواع و اقسام ضرب المثل های طنز !
    توسط shamim در انجمن مطالب طنز
    پاسخ ها: 83
    آخرین نوشته: 1390,12,27, ساعت : 23:00

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •