| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : همين نزديكي
تشکرها: 0
تشکر شده 905 بار در 62 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من عمرا ديگه کتاب تايپ نمي کنم اگه ميدونستم انقدر بدتون اومده ادامه نمي دادم بخدا[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_sad.gif[/img] بهترين مترجم كسي است كه سكوت را ترجمه كند | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 79,183
تشکر شده 295,106 بار در 19,812 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ونوسی جان ناراحت نشو تو که مقصر نیستی باور کن من سومین رمان را دارم تایپ میکنم اونم ازش استقبال نشده [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img][img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img][img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img] مقصر نویسنده هستش ما همه یکبار که این کتاب رو خوندیم و حالا از نویسنده انتقاد می کنیم نه شما شما زحمت خودتو کشیدی و از این بابت خیلی ممنون گلم[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif[/img] | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,094
تشکر شده 69,225 بار در 8,121 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="venusii";p="394338":1l2v0vdj]من عمرا ديگه کتاب تايپ نمي کنم اگه ميدونستم انقدر بدتون اومده ادامه نمي دادم بخدا حق با عسله... شاید اونی که خوشش اومده حسش نباشه بیاد اینجا تعریف کنه... بالاخره وقتی تایپ می کردی همه ازت تشکر می کردن و می خوندن!!! ولی خدایی من خوشم اومد آخر خنده بود... ![]() خداییش تو خودت کتاب و می خوندی اونجاهایی که هی پسره دم به دقیقه یکی می خوابوند تو صورت دختره خندت نمی گرفت.... ![]() ![]() می دونی داستان قشنگ و احساسی داشت... مشکل نویسنده این بود که نمی تونه شخصیت پردازی ِ درستی بکنه... شخصیتاش بیشتر تخیلی می زدن... فکر کنم اولین تجربه ی این نویسنده بوده... وگرنه داستان با اینکه تکراری بود اما یک سری تازگی هایی داشت... پیچیدگی هایی که نویسنده قرار داده بود... ای کاش قلمش پخته تر بود... مطمئنا کتابی می شد که همه ازش تعریف می کردن... چون راجب احساس های مادرانه خلع صلاح می شن.... قلم نویسنده مثل یه دختر نوجوون بود... گاهی وقت ها انسجام داستان بهم می خورد اما زمان بندی خوبی داشت... تنها مشکل این شخصیت پسره بود که یه نمه شیش و هشت می زد.... بابت تایپ کتاب ممنون.... ![]() ـــــــــــــــــــــــ راستی عسل کدوم کتاب هارو تو تایپ کردی.... من معمولا رمان هایی که تموم شده یه سری بهشون می زنم اما رمانی از تو ندیدم... اسمشو بگو.... فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم. | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 79,183
تشکر شده 295,106 بار در 19,812 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من زنجیر عشق از مریم جعفری ، شب های بی ستاره از مهسا طایع گمشده ام را به من باز گردان از زهرا متین که امروز فردا تموم میشه آخه من معمولا سریع رمان رو میذارم و تموم میکنم [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/112.gif[/img] به جز این آخری که امتحان داشتم و طول کشید دو تای دیگه هم دارم می تایپم [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/112.gif[/img] | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 271
تشکر شده 795 بار در 164 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ونوس عزیز اولاً دستت درد نکنه و خسته نباشید من رمان دوباره عشق رو خوندم در مورد بعضی از مواردش با بقیه موافقم مثلاً دختره در مورد نگه داشتن بچه خیلی خودخواه و غیر منطقی بود و ...... البته باور کن من از این رمان خوشم اومد . چرا بقیه فکر می کنن هر نوشته ای باید کاملاً واقعی باشه مثلاً اخلاق خسرو .. مگه تمام آدمای توی جامعه از نظر اخلاقی استاندارد و منطقی هستن یعنی بعیده همچین شخصیت هایی وجود داشته باشه ؟!!!!! در ضمن هر کتابی هر چند بد برای یک بار ارزش خوندن رو داره . آه امروزی از غم آکنده /آه فردایی از مه آلوده باز دارم خیال می بافم / باز دارم بهانه می گیرم آرزوهای سبز پاییزم / خواب کوتاه یک زمستانم شعله هایی به زیر خاکستر / با تو یک شب زبانه می گیرم | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : روي زمين خدا
تشکرها: 921
تشکر شده 2,827 بار در 351 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام واقعا مزخرف بود یارو با یه نگاه عاشق شد و بعد قلب خواهرش رو بخشید به شرط اینکه دختره زنش بشه و.... انصافا کجاش با عقل و یا نه اصلا با زندگی واقعی و در جریان الان جور در میاد. نویسنده اش خیلی آن شرلی بوده ![]() احتمالا از جریانات واقعی نشئت گرفته............ ![]() گاهی دلم برای خودم تنگ میشود........... | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کنار دریا زیر آسمان آبی
تشکرها: 5,415
تشکر شده 20,939 بار در 2,061 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه، شطرنج عشق | بدون امتیاز : 0 امتیاز ونوس عزیز دست گلت درد نکنه، آخه تو نویسندۀ رمان نیستی که ناراحت می شی؟ تو فقط تایپش کردی، همین. باز هم ممنون به خاطر زحمتت دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه لحظه ای که حسی از تو به دلم اضافه می شه | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : روي زمين خدا
تشکرها: 921
تشکر شده 2,827 بار در 351 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : بابل
تشکرها: 3,080
تشکر شده 3,349 بار در 1,108 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،یاسمین،الهه عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شقایق خیی احمق بود که به خاطر چند ماه احساس داشتن بچه زندگیشو خراب کرد. اما کلا من از رمانش خوشم اومد به نظرم مرگ و قشنگ به تصویر کشید | ||||||||
| | |
| | #60 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 22,305
تشکر شده 7,324 بار در 803 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
واقعا...به نظرم بچه دار شدن از جون آدم مهمتر نيست كه! اگر خيلي دلش مي خواست مي تونست عمر و ثروتش روبراي خوشبخت كردن و تربيت بچه هاي يتيمي صرف كنه كه بي بضاعت هستن و عاطفه ي مادريش رو براي اونها خرج كنه...جزو رمانهايي هست كه من واقعا متاسفم از اينكه وقتم رو براي خوندنشون هدر دادم... ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دوباره, رمان, صالحی, عشق, فاطمه, معرفی, نقد, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |