| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز باسلام هدف از ایجاد این تاپیک معرفی شهر و کشور محل اقامت اعضایی است که خارج از ایران سکونت دارند و اگر تمایل دارند در مورد محل زندگی خودشان و آداب ورسوم آنجا برایمان صحبت کنند .وهمینطوردرمورد خودشان و فعالیتهایشان که بازهم اگر مایل هستند .تشکر پ ن :دوستان در صورت امکان در یک پست مطالبتان را بگذارید تا هم تاپیک زیباتر باشدو هم نظم تاپیک حفظ شود .ودر صورت نیازبه اضافه کردن مطلب می توانید پست خود را ویرایش کنید.ممنونم پیشنهاد یکی از اعضا اگر مایل بودید پاسخ دهید تشکر [quote="hamideh";p="381906":3gh60bg3]دوستان اگه فضولی نیست میشه دلیل خارج رفتن و زندگی در خارج رو هم بنویسید جالبه حتما البته اگه فضولی نیست[/quote:3gh60bg3] سالهای مبهم | fatima_59 اطلاعیه ی فوق مهم بخش کتاب ( حتما بخوانید ) دیدار ماه آینده جمعه 26 خردادماه ساعت 2:30 مترو کهریزک سلام دیدار دیروز خیلی خوب و جالب بود ما طبق روال گذشته به بخش سالمندان سر زدیم ولی بعد از کمی صحبت با مددکاران بخش ،راهنمایی شدیم به بخشهای جوانان ، بخش ارغوان 1 که معلولین جسمی- حرکتی هستند و بخش یاس که از دوبخش نینا و آریا تشکیل شده ویژه بیماران ام اس البته ما فقط فرصت کردیم به یاس سر بزنیم و از بخش نینا که خانما بستری بودند دیدن کنیم من پرس و جو کردم دیدم یه کتابخانه کوچک در غذا خوری این بخش هست که کلا 20 جلد کتاب داره البته خیلی از کتاباش سر گرم کننده نبودند ولی جلب بود که مهر و مهتاب خانم حمزه لو بینشون بود . به ذهنم رسید که ماه آینده هر کدوم از خانما که مایل بودند با یک جلد کتاب در این دیدار شرکت کنند طبق حساب کتاب من اگر 50 نفر بشیم به تعداد 50 نفری که در این بخش بستری هستند کتابخانه خوبی میتونیم درست کنیم که برای هر نفر یک کتاب داشته باشه . دوست داشتین خبر بدید میاین یا نه ؟ http://www.forum.98ia.com/t466818-2.html#post4974935 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: یه دنیای شیشه ای
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هفت حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز من مرضیه هستم ساکن دهلی نو که پایتخت هند هستش اینجا مردمش از نظر هوشی صفر هستند خیلی خنگن آدم ها کنار خیابان...... میکنند برای همین همه جا بو میاد من هرجا میرم تو کیفم یه اسپری میبرم به ما میخندن چون خیلی تمییزیم اصلا شبیه فیلم ها نیست خانه ها همه طرح قدیم انگلیس هستند البته بیشترشون به ایرانی ها میگن شما خونه هاتون مثل فروشگاه است از اینکه ما کف خونه هامون قالی داریم تعجب میکنن چون قالی یه شی کمیاب و لوکسه اصلا فرهنگ ندارند خیلی کم خوراک اند یه سیب را چهارنفر با هم میخورن پروفسور مملکت موتور سوار میشه خیلی هم قانع اند ادامش دخترهارو اصلا آدم حساب نمیکنن به خاطر همین خانم های باردار سونوگرافی که میرن جنسیت بچه را بهشون نمیگن چون اگه دختر باشه میکشنش از توجه ایرانی ها به دخترهاشون متعجب میشن... خیلیییییییی بدبخت و فقیر دارن طبقه ای به اسم متوسط ندارن ادیان مختلف دارن مثل سیلک: فرقه ای که مردها از بدو تولد موهای هیچ کجای بدنشون را کوتاه نمیکنن و خانم ها هم پس از شنا در چشمه ای خاص مسلمان ها که بعد از سلمان خان اینها همه بدبخت ترین مردم وکثیف ترین مردم هند هستند هندوها که پول ندارن گوشت بخرن میگن حرامه حتی بوش میگن خدای یکتا ولی براش شریک قائل میشن سه هزار تا بت دارن هر عمل تروریستی زیر سر مسلمان هاست.... داری تو خیابان راه میری یهو بر میگردی میبینی پشت سرت یه گاوه ..... یا یه سگ از کنارت رد میشه به دیوار مارمولک هست باید مواضب باشی یهو تو سرت نیفته... ماشین عروس ندارن به جاش ماشین داماد دارن بیشتر میر راهم داماد با اسب طی میکنه ماشین داماد هم مثل ماشین های عهد شاه وزوزک هستند دوغ و نون بربری و کباب کوبیده و لواشک و ترشک و پفک ندارن تاکسی سمند ندارن به جاش ریکشا(سه چرخه) دارن پلیس هاشون به جای الگانس جیپ و اسب و الاغ سوار میشن مردم عادی اکثرا تفنگ دارن من به خاطر شغل پدرم موقتا برای سه سال اینجا هستیم...که احتمالا امسال سال آخره... اگه سوالی هست بپرسین یه سری عکس هم هست که وقت کنم میزارم خدایا به بزرگی ات قسم دلم از کوچکی خودم گرفته فقط همین...... مرضیه-18 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *elham, 3TAREYE SHAB, 5011311, Aji_TanNaZ, ART!ST, banner, baranaam, bianazaninam, eglantine-m96, fereshteh89, H0NEY, malihe ranjbar, maria341, Miss.Mari, mojan_23, motevalede_azar, nafas75, safo, sama33, sama_kitty, silver moon, sunshine.h, κįД, اسير, ترنج خاتون, خانم فسقلی, دختر استقلالی*, رز وحشی, ياابالفضل, پروکسیما, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: کوالالامپور_مشهد
(View Stats)
تشکرها: 13,250
تشکر شده 3,817 بار در 1,023 پست
کتاب مورد علاقه : ایلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام.من سمیه ام.ساکن کوالالامپور،پایتخت مالزی. مردم اینجا مسلمون هستن.زبون دومشون هم انگلیسی هست. مردمش خیلی کثیفن تو رستوراناشون گربه رفت وامد میکنه ،حتی روی صندلی ها هم میانمردماش ادمای خون گرمی هستن. لباس پوشیدن هاشون هم جالبه.بعضی از استاداشون سر کلاس با شلوار ورزشی میان ولی اب وهوا فوق العاده است. فروشگاهاش هم عالیه.الان نزدیک کریسمس وموقع تخفیف ها خوب اگه سوالی هست در خدمتیم. جاهای دیدنی وتفریحیش یادم رفت. یکی از مکانهای معروف و دیدنی کوالالامپور،برجهای دو قلو هست.88 طبقه است.که طبقه 41 و42 بهم وصله ومکانی برای تورستهاس. از دیگه جاهای دیدنی،مکانی به نام (باتو کیو)که شامل یه سری غار هست.و300 تا پله داره وهندیها عیدشون رو اونجا برگزار میکنن یکی از جاهای تفریحی،جایی به نام گنتینگ هایلند هست.که شهربازی معروفی هست که تو اسیا تکه.روی کوه ساخته شده وبرای رسیدن به اونجا باید با تله کابین رفت.جای بسیار خوش اب و هوا و زیبایی هست. من یک وسال نیم که اومدم مالزی.به خاطر درس همسرم اومدم اینجا.نهایت تا 5 سال دیگه ایجا هستم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: چین
(View Stats)
تشکرها: 2,555
تشکر شده 1,884 بار در 760 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز <SPAN> سلام من چین زندگی میکنم چینها خیلی ترسو هستند بااینکه پرکارند ثروتمند نیستند اینجا همه چیز پولکی است چیزهایی که توایران حتی فکرش هم نمیکنیم خیلی کثیفند اما غذاهای خوشمزه متنوعی دارند خیابانهایش انقدر شلوغه که فکرمیکنی همیشه راهپیماییه اگر کسی بیشتر میخواهد بدونه در خدمتیم<SPAN> همدیگر را دور می زنیم تا زودتر به مقصد برسیم غافل از اینکه زمین گرد است و باز به هم خواهیم رسید.. .. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: به سراغ من اگر می آیید پشت هیچستانم.
(View Stats)
تشکرها: 93
تشکر شده 164 بار در 34 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچو حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام. باکو شهری قدیمی و توریستیه. در سالهای اخیر از لحاظ اقتصادی و عمرانی خیلی پیشرفت کرده و سیمای شهر قابل مقایسه با چند سال پیش نیست. جمهوری آذربایجان و کلا جمهوریهای مجاورش بعد از سالها سلطه روسها و کمونیسم تازه دارن به قول خودشون نفس می کشند. باکو مردم خونگرم و آرومی داره. زبونشون هم مثل خودم ترکی آذریه منتها با کلی اصطلاح روسی که به مرور کمتر میشه. بیش از هفتاد درصد مردم شیعه هستند. ایرانیها رو هم دوست دارن البته اگه بعضی ها بذارن. در جواب حمیده جان مبنی بر علت سکونت در اینجا باید عرض کنم همراه خانواده ام برای زندگی در اینجا آمده ام و حالا یه جورایی دارم ادامه تحصیل می دم البته عمده کارم تحقیقاتیه. عموما مردم آذربایجان علیرغم لحن صحبتشون که به نظر ما تنده! مردم آروم و سازگاری هستند و زندگی برای دیگر ملیتها به جز هزینه های کمرشکن زندگی، خیلی راحته. تعداد دانشجویان ایرانی در باکو روز به روز زیادتر می شه بخصوص رشته های پزشکی و نفت و موسیقی و تحصیلات تکمیلی مخصوصا دکترا. معتبرترین دانشگاههای باکو BDU (دانشگاه دولتی باکو)، آکادمی ملی علوم (برای مقاطع فوق لیسانس و دکترا)، آکادمی موسیقی، آکادمی تئاتر و هنر، دانشگاه معماری، آکادمی نفت و ... هستند. (قابل توجه علاقمندان به تحصیل در باکو!) باکو همونطور که گفتم شهری قدیمیه که در کنار توسعه اون بافت قدیمیش رو هم حفظ می کنند. تعداد خارجیها در باکو زیاده بخصوص ایرانیها و ترکها(برای تحصیل) ترکها و چینی ها و پاکستانی ها برای کار. اروپاییها و آمریکاییها هم بیشتر برای تحصیل زبان، هنر و موسیقی اینجا میان. از آثار تاریخی و جاهای دیدنی باکو می توان از ایچری شهر (بخش قدیمی شهر که هنوز هم داخل دیوارهای قلعه هست و البته زندگی طبیعی در آن جریان داره)، قئز قالاسی (قلعه دختر که در گوشه ای از دیوار ایچری شهر و نماد باکوست)، قبرستان فخر که محل دفن مفاخر آذربایجانه و مجسمه های زیبایی داره (شاهکارهای هنر مجسمه سازی علاوه بر این قبرستان در جای جای شهر به چشم می خوره)، شهیدلر خیابانی (محل یادبود شهیدان راه استقلال)، نارداران (زیارتگاه حکیمه خانم خواهر امام رضا)، بی بی هیبت (زیارتگاه رحیمه خانم خواهر امام رضا)، پارک بزرگ ساحلی، آتشکده سوراخانی و... نام برد. باکو به علت مجاورت دریا چشم انداز قشنگی دارد هر چند وجود چاههای نفت آب ساحل را آلوده کرده. هوا مرطوب (البته مثل هوای شمال خودمون شرجی نیست) و بادهای شدیدش معروفه. (وجه تسمیه باکو -بادکوبه- همین بوده). وجود صنعت نفت از دیرباز و تأثیرات سلطه کمونیسم بر مردم این کشور اونا رو آدمایی ترسو و تنبل بار آورده، که البته آب و هوا هم در تنبلی شون بی تأثیر نیست. مردم استعداد و علاقه شدیدی به موسیقی دارن و تقریبا در هر خانواده افرادی به خوانندگی یا نوازندگی و آهنگسازی مشغولند. از اون جایی که تلاش دولت آذربایجان عضویت در اتحادیه اروپاست یادگیری زبان انگلیسی و فرانسه بین مردم و میل به شهرسازی مدرن و به تبع اون پیاده کردن قوانین جدید روز به روز بیشتر میشه . فعلا همین قدر کافیه. خیلی پرحرفی کردم. امیدوارم مفید باشه. چونان گلی پرپرت کردم تا درونت را به تماشا بنشینم! ندیدمش اما، پیرامنم از عطری بی مرز سرشار شد! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 370 بار در 90 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز سلام منم الهام هستم تورنتو زندگی می کنم اینجا با اینکه هر کسی از یه کشور اومده با یک فرهنگ و یه مذهب ولی همه خیلی آروم درکنار هم زندگی می کنند و کسی بخاطر رنگ و مذهب و افکار کسی رو نمی کوبه و برچسب بهش نمی زنه یعنی همه همدیگه رو با همون شرایط متفاوت پذیرفتن زندگی اینجا برای من که همیشه دنبال آسایش و احترام به عقاید متفاوت بودم لذتبخشه جای قشنگیه ولی نمی شه گفت خیلی شیکه بنظر من بیشتر جاها یه سادگی خاصی به چشم می خوره که به مذاق من خوش میاد ولی همه چیز کیفیت داره یعنی فقط ظاهر نیست از قوانینشون تا اجرای قوانینشون همه بصورت منطقی و کاملا بر پایه انسانیته بیشتر از همه ملیتها اینجا می تونید چینی ببینید بخاطر همین می شه گفت زبان دوم اینجا چینیه بعضی ها هم بشوخی به اینجا می گن چانادا باید عاشق شد و خواند باید اندیشه کنان پنجره را بست و نشست پشت دیوار کسی می گذرد، می خواند باید عاشق شد و رفت | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 19 بار در 2 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ملکناز هستم و در المان در شهر کلن زندگی میکنم بیشتر موقع ها اسمون گرفته و بارونی است المانیها مردمان خشک و سردی هستند ولی کلا ادمهای خوبی هستند کلیسای Dom یکی از معروفترین کلیساهای المان در شهر کلن است ترکها یکی از پر جمعیت ترین اقلیت ها در اینجا هستند و ایرانیها یکی از خوشنامترین اقلیت ها ولی هیچ جا ایرون خودمون نمشه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: canada
(View Stats)
تشکر شده 14 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان خوبم من پروانه(ناهيد) هستم ودر كانادا شهر ميسي ساگا (١۵ دقيقه تا تورنتو و ٢٠ دقيقه از غرب به نياگارا فاصله دارد) زندگي ميكنم٠ در اينجا مردمان بسيار مهربون وخوب دارد٠بيشتر جمعيت مهاجرين هستند٠ دراينجا باداشتن كارت پزشكي تمام خدمات از ويزيت دكتر تا عمل جراحي تماما مجاني است٠دانشگاهاي معتبر و سطح آموزش بالاست و زبان اصلي انگليسي و فرانسه است٠(استان كبك)٠مناظر بسيارزيبايي دارد وتمام شهر مملو از گل ودرخت است٠زمستانها سرد(٢٠يا٣٠ زيرصفر)است وبهار و تابستاني مطبوع دارد٠ديدن آبشار نياگارا زوح از بين بيرون ميبرد٠بيشتر ايرانيان درتورنتو خپابان يانگ زندگي ميكنند٠خلاصه كه كشور بسيار خوبي براي زندگيست٠اما هر چندوقت فقط آمدن به ايران لطف خودش را دارد٠ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 13
تشکر شده 65 بار در 19 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام. منم زینب هستم.دبی زندگی میکنم....فکر نکنم لازم باشه که در مورد مردمش توضیح بدم چون که از هر ملیتی اینجا پیدا میشه مخصوصا" فیلیپینی و هندی و البته ایرانیا هم زیادن...عربهای اصیلشون از ایرانیها خوششون نمیاد و ترجیح میدن که ایرانی بینشون نباشه(توی عربها هم استثنا وجود داره) جای دیدنی خاصی نداره ولی بیشتر مرکز خریدها هستش مثل سیتی سنتر( پر ایرانیه تو این ستنر) امارات مال-دبی مال(که اکواریوم بزرگ و جالبی داره) و .......... یه جای تفریحی هم پارک آبی وایلد وادی . همینا دیگه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 57
تشکر شده 1,237 بار در 190 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز سلام من هم نسیم هستم تا سال ۲۰۰۳ مالزی بودم الان تورنتو کانادا زندگی میکنم مالزی از گرما هلاک بودیم اینجا از سرما ولی خوب امسال خدا لطفش شامل حالمون شده از سرمای همیشه فعلا خبری نیست بارون میاد از اون برفها هنوز خبری نیست سال اولی اومده بودم کانادا همیشه به شوق اینکه وای برف اومده یا نه از خواب بلند می شدم الان حسرت یه روز آفتابی تو مالزی رو دارم در مورد هر دو جا که دوستانی بودن که قبلان توضیح بدن من فقط برف و بارون رو گفتم من که اول به خاطر کار بابام رفتم مالری از دوران دبیرستان لیسانس هم مالزی بودم برای فوق و ادامه تحصیل امدم کانادا تا الان که 26 سالم دارم درس می خوانم. بچه که بودیم چه دل های بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگیم کاش دلهامون به بزرگی بچگی بود کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را از نگاهش می توان خواند کاش برای حرف زدن - نیازی به صحبت کردن نداشتیم بچه که بودیــم بچه بودیــم بزرگ که شدیــم بزرگ که نشدیم هیــچ؛ دیگه همــون بــچه هم نیســتیم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, تاپیک, خارج, مقیم, نودهشتیای, ویژه, کشور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |