| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 43 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : مامان بابا کو؟ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم 6 سال ایتالیا بوودم که به دلیل مشکلاتم اومدم...![]() كسي مثل منه عاشق به احساس تومومن نيست ميخوام افسانه شم با تو ميدونم غير ممكن نيست ![]() & میخ را کوبیده ای ... هنوز جای خاطراتت تیر میکشد ..... و کلمات اینگونه تحقیرم میکنند سیر میشوم از گفتن واژه ای وقتی غربت واژه درک نمیشود وقتی دلم پر است و ذهنم خالی ... خالیِ خالی! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: teh
(View Stats)
تشکرها: 4,622
تشکر شده 740 بار در 348 پست
کتاب مورد علاقه : غزال_تا ته دنیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من شفقم ۲۰ سالمه تو آمستردام پایتخت هلند زندگی میکنم متولد همینجا هستم ولی اصالتاً تهرانیم مردم اینجا خیلی مهربونن ولی یه کوچولو اعصاب مصاب ندارن زبون اولشون ک هلندی که خیلیام شبیه آلمانیه هست و زبون دومشن هم انگلیسی هواشم بیشتر سرده ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: غربت
(View Stats)
تشکرها: 1,749
تشکر شده 6,751 بار در 200 پست
کتاب مورد علاقه : یکی دوتا نیست... | بدون امتیاز : 0 امتیاز .................................................. .. از قلمِ بهترین دنیا یِ دنیایِ من: خالکوبی | shadow_das کاربر انجمن عصیان | Banner کاربر انجمن عصیان | Banner کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب از دلم رست گیاهی سرسبز سر برآورد درختی شد نیرو بگرفت برگ بر گردون سود این گیاه سرسبز این بر آورده درخت اندوه حاصل مهر تو بود .. ویرایش توسط banner : ۳۰ فروردين ۱۳۹۱ در ساعت ۰۱:۱۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: نـ ـودهشتیـ ـا
(View Stats)
تشکرها: 3,614
تشکر شده 547 بار در 141 پست
کتاب مورد علاقه : سهـم مـن از زنـدگی و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خدمت تمامی دوستای عزیز ![]() منم طناز هستم ساکن قطر... متولد قطر هستم و مامان و بابامم تو ایرن با هم آشنا میشن و همونجا ازدواج میکنند و بابامم دس مامانمو میگیره میاد اینجا وفامیل بابام اینجا زندگی میکنن و فامیل مامانم ایرانن ( مامان و بابابزرگم تو ایران ازدواج میکنند و میان اینجا زندگی میکنن و دلیلش شغل....) خود مردم قطر عربن و همه جوره آدم اینجا پیدا میشه... هندی . پاکستانی . چینی . فیلپینی. ایرنی و... قطر یه کشور امن و امانه و همه ی مردماش ثروتمندن و توش فقیر پیدا نمیشه.... از مــردم اینجــام همــون چیــزی نگــم بهتــــ ــره ... آب و هواش خیلی خیلی گرمه و در کل دو تا فصل داره تابستون و زمستان ولی زمستونش خیلی کمه تو این فصلم هواش به شدت سرده و اگه بارون بیاد وا ویلا میشه از شدت سرما آدم نمیتونه حتی بیرونو نگاه کنه چه برسه به گردش... گرماشم همینطور غیر قابل تحمل.... بارونم به ندرت میاد...برفم که تو عمرم ندیدم( هی آرزو به دل میمیریم)... جاهای گردشم که عرض کنم زیاد نداره... و مهمترینش سیتی سنتر . فیلاجیو . لاندمارک . اکوا بارک . کورنیش . سوق واقف . حیات بلازا و بقیش یادم نمیاد ![]() اینم از عکساش: فیـــلاجیــ ــــــــــــو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کــــــــــ ـــــــورنیش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اکـ ــــــــــــــــوا بـــــــ ـــــــــــــارک ![]() ![]() ![]() ![]() سـ ــــــوق واقـــــــــ ـــــــف ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سیــتی ســـنتــــــر ![]() ![]() ![]() ![]() بـــــــ ـــــــــــــــــاغ وحش ![]() دوحـ ــــــــــــــــــــــه پــ ـــایتخت قطـ ـــــــــر ![]() ![]() ![]() کـی رفتــــه ای ز دل کــه تمـنــا کنــم تــو راکـی بــوده ای نهفــتـه کـه پیــدا کنــم تـــو را غیبـت نکـــرده ای کــه شــوم طــالب حضـــور پـنهــان نگشــتـه ای کـه هویــدا کنـــم تــو را ![]() ![]() ویرایش توسط Aji_TanNaZ : ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۴۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: غربت نشین ابدی
(View Stats)
تشکرها: 6,546
تشکر شده 688 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() | |||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: اونور دنیا
(View Stats)
تشکرها: 530
تشکر شده 8 بار در 3 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام سلاممم من استرالیا زندگی میکنم. مردمش خیلی خوب و خون گرمن. شهری که من هستم خیلی بزرگ و شلوغ نیست ولی من راضیم ؛) واسه تحصیل اومدم چون راستشو بخواین یه جورایی میدونستم که ایران شاید قبول نمیشم.. دیگهههه همه چیشو دوست دارم جز دلتنگی، خانوادم، دوستام، خونمون، همهچی که خودتون میدونین :) سوالی دارین من هستم | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱
(View Stats)
تشکر شده 1 بار در 1 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من آتش هستم.در کشور انگلیس شهر لندن زندگی می کنم. اینجا هواش خیلی سرده چهار فصل نداره آلبالو هم نداره ولی نون بربری داره!! اینجا به دنیا اومدم خانواده ام هم به دلیل مشکلات خانوادگی سه سال قبل به دنیا اومدن من اومدن لندن تا حالا فقط سه بار اومدم ایران ولی فارسی کامل بلدم! تعجب نکنید چون اینجا پره ایرانیه! | ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت: هرجاکه خدا هست
(View Stats)
تشکر شده 45 بار در 35 پست
کتاب مورد علاقه : قران حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
آخه چه جوری تو اون وضع تحمل کردی خدا صبرت رو دو برابر کنه | |||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت: هرجاکه خدا هست
(View Stats)
تشکر شده 45 بار در 35 پست
کتاب مورد علاقه : قران حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
به تو میگن دختر ایرانی اصیل درد و بلات بخوره توسر دختراییکه همین جا هستن اما آبروی هرچی دختره بردن | |||||||||
| | |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: المان-برلین
(View Stats)
تشکرها: 1,620
تشکر شده 394 بار در 209 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من فاطمه هستم . ساکن برلین . برلین پایتخت کشور آلمان و بزرگترین شهر هم از لحاظ جمعیت و هم از لحاظ مساحت در این کشور است و در کل اتحادیه اروپا مقام دوم را دارد . مساحت آن ۸۹۹ کیلومتر مربع است . برلین، بزرگترین و از نظر تاریخی مهمترین ایالت آلمان است. حالا جاهای دیدنیش : باغوحش برلین با نام رسمی باغ جانورشناسی برلین (به آلمانی: Zoologischer Garten Berlin تلفظ: تسولوگیشه گارتن برلین) قدیمیترین و مشهورترین باغوحش در المان است . باغوحش و آکواریوم برلین، باغوحشی با بیشترین گوناگونی انواع حیوانات، در جهان است .مساحت باغوحش و آکواریوم برلین، در حدود ۳۴ هکتاراست . در ورودی باغ وحش برلین دروازه براندنبورگ (به آلمانی: Brandenburger Tor) یکی از بناهای تاریخی مهم آلمان در برلین است و امروزه به عنوان سمبل اتحاد این کشور به حساب میآید. موزه مصرشناسی برلین (به آلمانی: Ägyptisches Museum und Papyrussammlung) یکی از غنیترین موزههای مصرشناسی و آثار مربوط به مصر باستان است که در شهر برلین، واقع شده است. تندیس نفرتیتی، همسر آمن هوتپ چهارم و ملکه مصر باستان، که معروفترین تندیس مربوط به مصر باستان است، در موزه مصرشناسی برلین نگاهداری میشود. تندیس نفرتیتی : موزه پرگامون (به آلمانی: Pergamonmuseum) یکی از غنیترین موزههای جهان است که در شهر برلین، واقع شده است. موزه پرگامون بخشی از جزیره موزهها است. در موزه پرگامون مجموعههای نفیسی از آثار هنری مربوط به دوره یونان باستان تا منطقه جنوب غربی و مرکز آسیای میانه، آثاری از عصر هلنیسم، مصر باستان، آسوریان، بابل و ایران باستان نگهداری میشود. همچنین مجموعه آثار دوره تاریخی هنر اسلامی بخش ویژهای را در این موزه به خود اختصاص داده است. پوتسدامر پلاتس (به آلمانی: Potsdamer Platz) از مهمترین میدانهای شهر برلین، است. کلیسای یادبود قیصر ویلهلم (به آلمانی: Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche)، کلیسایی است تاریخی که در بخش غربی شهر برلین، واقع شدهاست. بخش بزرگی از این کلیسا در طول جنگ جهانی دوم تخریب شده است. فعلا جای دیگه ای یادم نمیاد . اگه یادم اومد میام میذارم . آشنا ! یعنی هم خانه ی من در دیار تنهایی ، هم میهن من در سرزمین غربت. ویرایش توسط rezaeifz : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۰۲:۰۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, تاپیک, خارج, مقیم, نودهشتیای, ویژه, کشور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |