| |||
| | #23791 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی خدا
(View Stats)
تشکرها: 12,313
تشکر شده 1,938 بار در 812 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام هستیم خوبی؟ مبارکه. به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم نه عقل ماند و نه هوشم مهتاب- 24 ساله- لیسانس- کارمند ![]() | ||||||||
| |
| | #23792 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,955 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام هستیمممممممم دایی دایی بپر به من رای بده [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_redface.gif[/img] این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| |
| | #23793 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نشد؟[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_surprised.gif[/img] شوخی کرده! خدایا:مرا همواره اگاه وهوشیار دار تا پیش ازشناختن درست وکامل کسی یا فکری مثبت یا منفی قضاوت نکنم. | ||||||||
| |
| | #23794 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,955 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه الان قفل میشه یه تاپیک جدید میزنه | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خانواده, شماره, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |