| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 40 بار در 10 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من بهترین دوستام اول( فرشته) بعد( نادی)بعد( هیوا) و بعد (شیرین) و... شما چه طور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ هر کس برای خرید عشق هرچه در توان داشت اورد دیوانه هیچ نداشت و گریست گمان کردنند چون هیچ ندارد میگرید ولی هیچ کس ندانست که بهای عشق اشک است | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زير آسمان شهر
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 2,256 بار در 153 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترین دوست من فرح خانم گل هستش براش بهترین آرزوهارو دارم عید غدیر بر همگی مبارک زندگانی هنر ساختن پنجره بر بیداریست زندگانی هنر یافتن روزنه در تاریکیست زندگانی آری به همین باریکیست در همین نزدیکیست%% | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 81 بار در 31 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به همگی کلاً همه بچه های 98 یا گُلند، ولی خب من بیشتر با برو بچ خانه کتاب تبادل نظر و بحث کردم! امیدوارم با اجازه صاحبخونه (زی زی) دوستان بیشتری در بحثهای مربوط به کتابهایی که خوانده ایم، شرکت کنند. بچه های خانه کتاب تا الان که من می دونم: زی زی الیکا پریسا محیا مهدیه ساده مانا pussi النا (خودم) بعضی وقتها هم شادی، سما، فاطمه و بقیه دوستان هم در بحثهای مرتبط همراهی می کنند. ![]() پ.ن: شبنم و هیوا را همصد البته باید بیفزایم! که به قولی محور شوخی 98ی هستند! سالها فکر من این است و همه شب سخنم که چـرا غافل از احوال خویشـتنم از کجا آمده ام، آمدنم بهر چـه بود به کجا می روم، آخر ننمایی وطنم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 149
تشکر شده 1,017 بار در 229 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترین دوست من مهتای گل هستش که واقعا دوستش دارم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: طهران-نارمک
(View Stats)
تشکر شده 29 بار در 17 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من با همه دوستمو همه رو دوس دارم از ادمین گرفته تا همه ی بچه های گل خانواده و بعدشم بچه های خانه کتابببببببببب [color=red] دیگه تمومه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: بندر جنوب
(View Stats)
تشکر شده 73 بار در 34 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستاي منم زيادن . تقريبا روابطم خوشبختانه با همه حسنه ست ( چشم خودم نكنم اما خوب اونايي كه بيشتر باهاشون دوستم فاطي ، الناز، سوسن ، شبنم ، شيرين ، فرشته ، نادي ، سعيد ، رز ، سامي ، رعنا ،ممد ،مهشاد، صنم، مهتاب ،هاني،مهسا، ناديا و... ماشاا... عده شون زياده اگه كسي رو از قلم انداختم ببخشيد ديگه حافظه ياري نمي كنه [color=red]من از روئيدن خار سر ديوار دانستم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 70 بار در 30 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترین دوست من نه فقط اینجا کلآ همین ویان بالایی که با تمام وجودم دوسش دارم ولی کلآ بچه هایه سایت خیلی گلن به خصوص نادی و هلن امضا پاک شد (به دلیل سیاسی بودن) | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اینجاکلا رابطه خوبی با هیش کی ندارم با کسی دوست نیستم از کسی هم خوشم نمی آد. والله. چرا می خندین؟ خب اینم سوال بود آلا؟ مگه می شه یکی رو نام برد. منم همه بجه های خانواده چون بیشتر وقتم اونجاست. نادی. الناز هانی علی اون یکی علی . امیر. فاطمه رز سوسن سامی مهتاب هیوا خانومی یارا فرشید فاطیما فرشته شیرین، رضا (تازه وارد خوش اخلاق) .. نمی تونم یکی شونو بگم . آهان سعید بقیه رو هم مطمئنم اگه باهاشون برخورد داشته باشم دوستشون خواهم داشت. پ.ن. دمت گرم النا کلا من و هیوا شوخی سایتیم نه؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باز دستگاه فضول سنجی راه انداختی تو دختر... خودت و خودشون می دونن... هان چی!! من محور چیم... دست شما درد نکنه از اونور جناب مدیر میان می گن اسمتو باید گذاشت کاربر منحرف سایت از اینور محور هم شدیم... اوه یادم رفت... صلوات... از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترین دوستم یاشار بقیه هم میدونند بهشون ارادتمندیم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ایا, ia98, از, اينجا, بهترین, بيشتر, ترین, تو, توی, داري؟؟؟؟؟؟؟؟, دوست, دوستت, دوسش, صمیمی, كيو, نودهشتیا, نودوهشتیتون, همه, کیه؟, کیه؟؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |