ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه ی انواع سوپ
asiatech

bamilo



نودهشتیا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چجور سوپی رو دوست دارید؟

رأی دهندگان
3. نظرسنجی بسته شده است.
  • سوپ های خارجی

    1 33.33%
  • سوپ ها ایرانی

    2 66.67%
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15
  1. Top | #1

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    1,257
    میانگین پست در روز
    1.81
    محل سکونت
    نصف جهان
    تشکر از کاربر
    6,534
    تشکر شده 18,773 در 1,099 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه ی انواع سوپ

    سلام
    من عاشــــــــــــــــــــــ ـــــــق سوپم!!!
    من توی این تایپک طرز تهیه ی انواع سوپ ها ایرانی و خارجی رو میذارم
    امید وارم خوشتون بیاد




    1-سوپ قارچ با خامه و پنیر ( ایتالیا )



    مواد لازم :
    كره 100 گرم
    قارچ 300 گرم
    كرفس خرد شده 50 گرم
    جعفري ساطوري شده 0.25 فنجان
    آب مرغ 6 فنجان
    پياز 1 عدد
    خامه 1 فنجان
    آرد سفيد 4 قاشق سوپخوري
    شير هموژنيزه 6 فنجان
    سير 0.25 عدد
    پنير گودا 150 گرم
    آب ليموترش قدري
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    پياز را ريز خرد كرده و در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود , كرفس را خوب پاك كرده بندهاي آن را بيرون كشيده ريز خرد مي كنيم , به پياز اضافه كرده قارچ را بيز پس از شستن خرد كرده به مواد بالا اضافه مي كنيم , مرتب به هم مي زنيم سپس سير رنده شده , آب مرغ , نمك و فلفل را به مواد بالا اپافه مي كنيم , حرارت را ملايم كرده تا مواد پخته و نرم شود و بعد مواد را در آبكش ريخته تا آب آن خارج شود و آنها را به وسيله مخلوط كن له كرده و مجددا به آب خود سوپ اضافه مي كنيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم .

    آرد را كمي در كره تفت داده از روي حرارت برداشته , شير را به تدريج به ارد اضافه مي كنيم تا كاملا صاف و يك دست شود و به مواد بالا اضافه كرده تا زماني كه سوپ كاملا جا بيفتد خامه را اضافه كرده و در اخر آبليمو را به سوپ اضافه مي كنيم , سوپ را در ظرف مورد نظر ريخته پنير گودا را به صورت مكعب برش داده , داخل سوپ مي ريزيم و با جعفري خرد شده روي آن را تزيين مي كنيم .


    ویرایش توسط لیلیوم75 : 1392,05,10 در ساعت ساعت : 11:56

    رمان های در حال تایپ:
    *گورستان متروکه




  2. 5 کاربر از پست لیلیوم75 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    1,257
    میانگین پست در روز
    1.81
    محل سکونت
    نصف جهان
    تشکر از کاربر
    6,534
    تشکر شده 18,773 در 1,099 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض مواد لازم و طرز تهیه سوپ ویچی سو فرانسوی


    2-مواد لازم و طرز تهیه سوپ ویچی سو فرانسوی


    تنها چیزی که از این غذا فرانسوی است، نام آن است. یک سوپ خوشمزه و یکدست که از قاره آمریکا میآید و معمولا به صورت سرد سرو میشود، اما اگر مایلید میتوانید آن را داغ سر سفره بیاورید. این غذای ارزان و سریع تقدیم به کسانی میشود که علاقه زیادی به تره فرنگی دارند و روشهای زیادی برای استفاده از آن در غذا بلد نیستند.
    مواد لازم
    سوپ ویچی سو برای ۴ نفر:
    کره: ۳۰ گرم
    تره فرنگی متوسط: ۳ عدد، ساطوری
    سیب زمینی متوسط: ۲ عدد، خردشده
    کرفس: یک ساقه، خرد شده
    آب مرغ: یک لیتر
    خامه سفت: ۱۵۰ میلیلیتر
    سبزی معطر ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    ۱ – کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تره فرنگی را ۸ تا ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
    ۲ – سیبزمینی، کرفس و آب مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. پس از این که سوپ به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته، ۳۰ دقیقه آن را بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
    ۳ – قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سوپ سرد شود، سپس به کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی سوپ را یکدست کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و مجددا روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود. خامه را اضافه کرده و سوپ را با سبزیجات معطر

  4. 4 کاربر از پست لیلیوم75 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    1,257
    میانگین پست در روز
    1.81
    محل سکونت
    نصف جهان
    تشکر از کاربر
    6,534
    تشکر شده 18,773 در 1,099 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض آموزش درست کردن سوپ سفید ،پرطرفدارترین سوپ مجلسی

    3-سوپ سفید:


    سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزهترین و پرطرفدارترین سوپهاست. این سوپها معمولا سوپهای مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این قاعده مستثنا نیست. این خوراک میتواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو شود.
    مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
    جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده
    هویج متوسط: یک عدد، رنده شده
    کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
    آب مرغ: ۳ پیمانه
    کره: ۶۰ گرم
    آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
    شیر: نیم لیتر
    خامه: ۱۰۰ میلیلیتر
    جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    روش تهیه:
    ۱- جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آبجوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.
    ۲- کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.
    ۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آبجوش اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.
    نکات آشپزی:
    ۱ - به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم میتوانید استفاده کنید.
    ۲ - به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت میتوانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت میشود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.
    ۳ - جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له میشود.
    ۴ - اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایهتر میشود.

  6. 4 کاربر از پست لیلیوم75 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    نوشته ها
    800
    میانگین پست در روز
    1.08
    تشکر از کاربر
    6,261
    تشکر شده 8,463 در 1,042 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    در اصل خامه باید وقتی به سوپ اضافه شه که زیر شعله رو خاموش کرده باشیم.

    وقتی هم می خوایم شیر به سوپ اضافه کنیم، شیر رو از قبل تو دمای محیط بذاریم که هم دما شه و کم کم به سوپ اضافه کنیم و سریع هم بزنیم که یه وقتی نبره!!!!!!
    دخترم نفسم




  8. 2 کاربر از پست minimona تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    1,257
    میانگین پست در روز
    1.81
    محل سکونت
    نصف جهان
    تشکر از کاربر
    6,534
    تشکر شده 18,773 در 1,099 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض

    4-طرز تهیه ی سوپ اسفناج

    مواد لازم برای 6تا 8 نفر:

    اسفناج 1کیلو
    آرد 2قاشق غذا خوری
    تخم مرغ سفت 2عدد
    روغن 50گرم
    تمک و فلفل به مقدار کافی


    طرز تهیه سوپ اسفناج :
    اسفناج را پاک کرده خوب می شوییم و با یک لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد.وقتی اسفناج کاملا پخت آن را در آبکش ریخته می گذاریم آب آن برود سپس با گوشت کوب آن را خوب نرم و له می کنیم در یک ظرف مناسب روغن را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم روغن آب شود سپس آرد را به آن اضافه کرده یک تفت می دهیم و اسفناج را داخل آن می ریزیم و با شش لیوان آب گوشت و یا مرغ می گذاریم سوپ چند جوش بزند کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و سوپ غلیظ شد آن را در ظرف می کشیم و تخم مرغهای سفت را روی آن رنده می کنیم.

  10. 2 کاربر از پست لیلیوم75 تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    1,257
    میانگین پست در روز
    1.81
    محل سکونت
    نصف جهان
    تشکر از کاربر
    6,534
    تشکر شده 18,773 در 1,099 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه سوپ کرفس

    5-طرز تهیه ی سوپ کرفس


    مواد لازم:
    برگ کرفس خرد شده 1لیوان
    ساقه ی کرفس خرد شده 1لیوان
    پیاز متوسط 1عدد
    جعفری خرد شده یک دوم لیوان
    رب گوجه فرنگی 1قاشق غذا خوری
    برنج یک دوم لیوان
    آبلیمو 2قاشق غذا خوری
    سیب زمینی یک دوم لیوان
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه سوپ کرفس :
    پیاز را پوست کنده و با روغن کمی تفت می دهیم تا طلایی شود.سپس ساقه کرفس را که ریز خرد کرده ایم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی های پوست کنده و ریز خرد شده را هم اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورند.سپس برنج را که پخته و آبکش کرده ایم و برگ کرفس را که خرد کرده ایم اضافه می کنیم.رب را هم داخل مواد می ریزیم و هم می زنیم.سپس3 لیوان آب به همراه نمک و فلفل داخل مواد می ریزیم.می گذاریم سوپ آرام بپزد و جا بیفتد.در اواخر طبخ آبلیمو را اضافه می کنیم.

  12. کاربر زیر از پست لیلیوم75 تشکر کرده است .


  13. Top | #7

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    1,257
    میانگین پست در روز
    1.81
    محل سکونت
    نصف جهان
    تشکر از کاربر
    6,534
    تشکر شده 18,773 در 1,099 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض سوپ غلیظ سبزی و لوبیا به سبک ایتالیایی

    6-سوپ غلیظ سبزی و لوبیا به سبک ایتالیایی

    مواد لازم..
    ۱٫ ۱gروغن زیتون.۲٫ ۱عدد پیاز خرد شده.۳٫ ۱عدد سیر خرد شده.۴٫ ۲عدد هویچ خرد شده.۵٫ ۲عدد چوب کرفس.۶٫ ۴۰۰g گوجه فرنگی.۷٫ ۴۰۰g کنسرو لوبیا.۸٫ ۱g کلم پیچ خردشده.۹٫ ۷۵g ماکارونی.
    طرز تهیه…
    ۱٫ سیر و پیاز را در روغن ریخته و سرخ کنید تا رمانیکه طلایی رنگ شود. اضافه کردن هویچ و کرفس و سرخ آنها به مدت ۵ دقیقه.۲٫ گوجه فرنگی و لوبیا و کلم و ماکارانی آب پز شده را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.۳٫ همه ی مواد را درون آرام پز ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت باشد.


  14. کاربر زیر از پست لیلیوم75 تشکر کرده است .


  15. Top | #8

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    1,257
    میانگین پست در روز
    1.81
    محل سکونت
    نصف جهان
    تشکر از کاربر
    6,534
    تشکر شده 18,773 در 1,099 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!

    7-سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!



    جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم

    مواد لازم:

    سینه جوجه پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ
    4 عدد ذرت شیری
    مقداری آب جوجه کم نمک
    1 عدد فلفل دلمه ای تکه شده
    یک فنجان شیر
    4/1 1 فنجان سبیب زمینی تکه شده
    نمک و فلفل سیاه
    فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)

    دستور العمل
    1. آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم می کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می کنیم. بعد از 12 دقیقه یا وقتی که جوجه دیگر صورتی نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه می کنیم

    2.فلفل دلمه ای ها را به آب جوجه اضافه می کنیم. شیر و سیب زمینی ها را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و به آب جوجه اضافه می کنیم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم و آن ها را نیز به ظرف روی اجاق بر می گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی ان را می توانیم با فلفل دلمه ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می کنیم. غذا آماده سرو است

  16. کاربر زیر از پست لیلیوم75 تشکر کرده است .


  17. Top | #9

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    1,257
    میانگین پست در روز
    1.81
    محل سکونت
    نصف جهان
    تشکر از کاربر
    6,534
    تشکر شده 18,773 در 1,099 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض سوپ هویج و پرتقال | Carrot and Orange Soup

    8-سوپ هویج و پرتقال | Carrot and Orange Soup

    مواد لازم :
    هویج - ½ پیمانه
    دال عدس - ½ پیمانه
    پرتقال - ۲ عدد متوسط
    رنده پوست پرتقال - ۱ قاشق غذاخوری
    پیاز - ۱ عدد کوچک
    عصاره مرغ - ۱۰ گرم
    روغن زیتون - ۱ قاشق غذاخوری
    آب - ۳ پیمانه
    نمک - به میزان لازم
    فلفل - به میزان لازم

    دستور تهیه :
    پیاز را ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت میدهیم تا کمی نرم شود. سپس هویج رنده شده را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت میدهیم. بعد از آن آب، دال عدس (عدس قرمز)، رنده پوست پرتقال و عصاره مرغ (از عصاره سبزیجات نیز میتوان استفاده کرد) را اضافه کرده و صبر میکنیم تا سوپ جوش بیاید. بعد از آن سوپ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم تا عدس کاملا پخته و له شود. سپس آب ۲ عدد پرتقال را گرفته (حدود نیم پیمانه)، داخل سوپ ریخته و دوباره ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا سوپ بجوشد. در آخر نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و آن را گرم، همراه با نان تازه سرو میکنیم. نوش جان (;

  18. Top | #10

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    1,257
    میانگین پست در روز
    1.81
    محل سکونت
    نصف جهان
    تشکر از کاربر
    6,534
    تشکر شده 18,773 در 1,099 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض سوپ چغندر (لبو)

    9-سوپ چغندر (لبو)



    واد لازم :

    چغندر رنده شده ۱پیمانه
    روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
    سرکه ۲ قاشق سوپخوری
    هویج رنده شده نصف پیمانه
    سیب زمینی رنده شده نصف پیمانه
    قرص عصاره مرغ ۲عدد
    آب جوش به میزان لازم
    رشته سوپی ۱/۴ پیمانه
    خامه به دلخواه
    نمک و فلفل به دلخواه

    طرز تهیه سوپ چغندر :
    چغندر را به همراه روغن مایه تفت دهید . سپس به ترتیب سرکه ، هویج و سیب زمینی را اضافه کندی . بعد قرص های عصاره مرغ را به همراه آب به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود .
    در آخر رشته سوپی را اضافه کرده و در موقع سرو روی خامه بریزید


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه انواع خمیر
    توسط raha16 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 19
    آخرین نوشته: 1392,08,08, ساعت : 20:24
  2. طرز تهیه انواع پای
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 12
    آخرین نوشته: 1392,07,08, ساعت : 13:56
  3. طرز تهیه انواع سوپ
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 136
    آخرین نوشته: 1392,07,07, ساعت : 16:03
  4. طرز تهیه انواع بورک
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 15
    آخرین نوشته: 1392,06,28, ساعت : 20:08
  5. طرز تهیه انواع نان
    توسط harimeshgh در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 38
    آخرین نوشته: 1391,11,08, ساعت : 00:02

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •