بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چجور سوپی رو دوست دارید؟
سوپ های خارجی 1 33.33%
سوپ ها ایرانی 2 66.67%
رأی دهندگان: 3. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۲۱ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
لیلیوم75 آواتار ها
 
پست مفید  +3 امتیاز     
پیش فرض طرز تهیه ی انواع سوپ

سلام
من عاشــــــــــــــــــــــ ـــــــق سوپم!!!
من توی این تایپک طرز تهیه ی انواع سوپ ها ایرانی و خارجی رو میذارم
امید وارم خوشتون بیاد




1-سوپ قارچ با خامه و پنیر ( ایتالیا )



مواد لازم :
كره 100 گرم
قارچ 300 گرم
كرفس خرد شده 50 گرم
جعفري ساطوري شده 0.25 فنجان
آب مرغ 6 فنجان
پياز 1 عدد
خامه 1 فنجان
آرد سفيد 4 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه 6 فنجان
سير 0.25 عدد
پنير گودا 150 گرم
آب ليموترش قدري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
پياز را ريز خرد كرده و در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود , كرفس را خوب پاك كرده بندهاي آن را بيرون كشيده ريز خرد مي كنيم , به پياز اضافه كرده قارچ را بيز پس از شستن خرد كرده به مواد بالا اضافه مي كنيم , مرتب به هم مي زنيم سپس سير رنده شده , آب مرغ , نمك و فلفل را به مواد بالا اپافه مي كنيم , حرارت را ملايم كرده تا مواد پخته و نرم شود و بعد مواد را در آبكش ريخته تا آب آن خارج شود و آنها را به وسيله مخلوط كن له كرده و مجددا به آب خود سوپ اضافه مي كنيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم .

آرد را كمي در كره تفت داده از روي حرارت برداشته , شير را به تدريج به ارد اضافه مي كنيم تا كاملا صاف و يك دست شود و به مواد بالا اضافه كرده تا زماني كه سوپ كاملا جا بيفتد خامه را اضافه كرده و در اخر آبليمو را به سوپ اضافه مي كنيم , سوپ را در ظرف مورد نظر ريخته پنير گودا را به صورت مكعب برش داده , داخل سوپ مي ريزيم و با جعفري خرد شده روي آن را تزيين مي كنيم .



ویرایش توسط لیلیوم75 : ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ در ساعت ۱۱:۵۶ قبل از ظهر
لیلیوم75 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۲۵ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
لیلیوم75 آواتار ها
 
پست معمولی  +2 امتیاز     
پیش فرض مواد لازم و طرز تهیه سوپ ویچی سو فرانسوی


2-مواد لازم و طرز تهیه سوپ ویچی سو فرانسوی


تنها چیزی که از این غذا فرانسوی است، نام آن است. یک سوپ خوشمزه و یکدست که از قاره آمریکا میآید و معمولا به صورت سرد سرو میشود، اما اگر مایلید میتوانید آن را داغ سر سفره بیاورید. این غذای ارزان و سریع تقدیم به کسانی میشود که علاقه زیادی به تره فرنگی دارند و روشهای زیادی برای استفاده از آن در غذا بلد نیستند.
مواد لازم
سوپ ویچی سو برای ۴ نفر:
کره: ۳۰ گرم
تره فرنگی متوسط: ۳ عدد، ساطوری
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد، خردشده
کرفس: یک ساقه، خرد شده
آب مرغ: یک لیتر
خامه سفت: ۱۵۰ میلیلیتر
سبزی معطر ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱ – کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تره فرنگی را ۸ تا ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
۲ – سیبزمینی، کرفس و آب مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. پس از این که سوپ به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته، ۳۰ دقیقه آن را بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
۳ – قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سوپ سرد شود، سپس به کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی سوپ را یکدست کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و مجددا روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود. خامه را اضافه کرده و سوپ را با سبزیجات معطر
لیلیوم75 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۲۷ قبل از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
لیلیوم75 آواتار ها
 
پست معمولی  +2 امتیاز     
پیش فرض آموزش درست کردن سوپ سفید ،پرطرفدارترین سوپ مجلسی

3-سوپ سفید:


سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزهترین و پرطرفدارترین سوپهاست. این سوپها معمولا سوپهای مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این قاعده مستثنا نیست. این خوراک میتواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو شود.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده
هویج متوسط: یک عدد، رنده شده
کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
آب مرغ: ۳ پیمانه
کره: ۶۰ گرم
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: نیم لیتر
خامه: ۱۰۰ میلیلیتر
جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آبجوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.
۲- کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.
۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آبجوش اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.
نکات آشپزی:
۱ - به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم میتوانید استفاده کنید.
۲ - به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت میتوانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت میشود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.
۳ - جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له میشود.
۴ - اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایهتر میشود.
لیلیوم75 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۳۰ قبل از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
minimona آواتار ها
 
پست معمولی  +2 امتیاز     
پیش فرض

در اصل خامه باید وقتی به سوپ اضافه شه که زیر شعله رو خاموش کرده باشیم.

وقتی هم می خوایم شیر به سوپ اضافه کنیم، شیر رو از قبل تو دمای محیط بذاریم که هم دما شه و کم کم به سوپ اضافه کنیم و سریع هم بزنیم که یه وقتی نبره!!!!!!



[CENTER]


يافته هايت را با باخته هايت مقايسه كن اگر ” خدا ” را يافتي هر چه باختي مهم نيست . . .
minimona آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۳۴ قبل از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
لیلیوم75 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

4-طرز تهیه ی سوپ اسفناج

مواد لازم برای 6تا 8 نفر:

اسفناج 1کیلو
آرد 2قاشق غذا خوری
تخم مرغ سفت 2عدد
روغن 50گرم
تمک و فلفل به مقدار کافی


طرز تهیه سوپ اسفناج :
اسفناج را پاک کرده خوب می شوییم و با یک لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد.وقتی اسفناج کاملا پخت آن را در آبکش ریخته می گذاریم آب آن برود سپس با گوشت کوب آن را خوب نرم و له می کنیم در یک ظرف مناسب روغن را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم روغن آب شود سپس آرد را به آن اضافه کرده یک تفت می دهیم و اسفناج را داخل آن می ریزیم و با شش لیوان آب گوشت و یا مرغ می گذاریم سوپ چند جوش بزند کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و سوپ غلیظ شد آن را در ظرف می کشیم و تخم مرغهای سفت را روی آن رنده می کنیم.
لیلیوم75 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۳۶ قبل از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
لیلیوم75 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض طرز تهیه سوپ کرفس

5-طرز تهیه ی سوپ کرفس


مواد لازم:
برگ کرفس خرد شده 1لیوان
ساقه ی کرفس خرد شده 1لیوان
پیاز متوسط 1عدد
جعفری خرد شده یک دوم لیوان
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذا خوری
برنج یک دوم لیوان
آبلیمو 2قاشق غذا خوری
سیب زمینی یک دوم لیوان
نمک به میزان لازم

طرز تهیه سوپ کرفس :
پیاز را پوست کنده و با روغن کمی تفت می دهیم تا طلایی شود.سپس ساقه کرفس را که ریز خرد کرده ایم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی های پوست کنده و ریز خرد شده را هم اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورند.سپس برنج را که پخته و آبکش کرده ایم و برگ کرفس را که خرد کرده ایم اضافه می کنیم.رب را هم داخل مواد می ریزیم و هم می زنیم.سپس3 لیوان آب به همراه نمک و فلفل داخل مواد می ریزیم.می گذاریم سوپ آرام بپزد و جا بیفتد.در اواخر طبخ آبلیمو را اضافه می کنیم.
لیلیوم75 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۳۹ قبل از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
لیلیوم75 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض سوپ غلیظ سبزی و لوبیا به سبک ایتالیایی

6-سوپ غلیظ سبزی و لوبیا به سبک ایتالیایی

مواد لازم..
۱٫ ۱gروغن زیتون.۲٫ ۱عدد پیاز خرد شده.۳٫ ۱عدد سیر خرد شده.۴٫ ۲عدد هویچ خرد شده.۵٫ ۲عدد چوب کرفس.۶٫ ۴۰۰g گوجه فرنگی.۷٫ ۴۰۰g کنسرو لوبیا.۸٫ ۱g کلم پیچ خردشده.۹٫ ۷۵g ماکارونی.
طرز تهیه…
۱٫ سیر و پیاز را در روغن ریخته و سرخ کنید تا رمانیکه طلایی رنگ شود. اضافه کردن هویچ و کرفس و سرخ آنها به مدت ۵ دقیقه.۲٫ گوجه فرنگی و لوبیا و کلم و ماکارانی آب پز شده را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.۳٫ همه ی مواد را درون آرام پز ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت باشد.

لیلیوم75 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۴۱ قبل از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
لیلیوم75 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!

7-سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!



جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم

مواد لازم:

سینه جوجه پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ
4 عدد ذرت شیری
مقداری آب جوجه کم نمک
1 عدد فلفل دلمه ای تکه شده
یک فنجان شیر
4/1 1 فنجان سبیب زمینی تکه شده
نمک و فلفل سیاه
فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)

دستور العمل
1. آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم می کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می کنیم. بعد از 12 دقیقه یا وقتی که جوجه دیگر صورتی نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه می کنیم

2.فلفل دلمه ای ها را به آب جوجه اضافه می کنیم. شیر و سیب زمینی ها را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و به آب جوجه اضافه می کنیم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم و آن ها را نیز به ظرف روی اجاق بر می گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی ان را می توانیم با فلفل دلمه ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می کنیم. غذا آماده سرو است
لیلیوم75 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۴۴ قبل از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
لیلیوم75 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض سوپ هویج و پرتقال | Carrot and Orange Soup

8-سوپ هویج و پرتقال | Carrot and Orange Soup

مواد لازم :
هویج - ½ پیمانه
دال عدس - ½ پیمانه
پرتقال - ۲ عدد متوسط
رنده پوست پرتقال - ۱ قاشق غذاخوری
پیاز - ۱ عدد کوچک
عصاره مرغ - ۱۰ گرم
روغن زیتون - ۱ قاشق غذاخوری
آب - ۳ پیمانه
نمک - به میزان لازم
فلفل - به میزان لازم

دستور تهیه :
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت میدهیم تا کمی نرم شود. سپس هویج رنده شده را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت میدهیم. بعد از آن آب، دال عدس (عدس قرمز)، رنده پوست پرتقال و عصاره مرغ (از عصاره سبزیجات نیز میتوان استفاده کرد) را اضافه کرده و صبر میکنیم تا سوپ جوش بیاید. بعد از آن سوپ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم تا عدس کاملا پخته و له شود. سپس آب ۲ عدد پرتقال را گرفته (حدود نیم پیمانه)، داخل سوپ ریخته و دوباره ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا سوپ بجوشد. در آخر نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و آن را گرم، همراه با نان تازه سرو میکنیم. نوش جان (;
لیلیوم75 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۴۶ قبل از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
لیلیوم75 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض سوپ چغندر (لبو)

9-سوپ چغندر (لبو)



واد لازم :

چغندر رنده شده ۱پیمانه
روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
سرکه ۲ قاشق سوپخوری
هویج رنده شده نصف پیمانه
سیب زمینی رنده شده نصف پیمانه
قرص عصاره مرغ ۲عدد
آب جوش به میزان لازم
رشته سوپی ۱/۴ پیمانه
خامه به دلخواه
نمک و فلفل به دلخواه

طرز تهیه سوپ چغندر :
چغندر را به همراه روغن مایه تفت دهید . سپس به ترتیب سرکه ، هویج و سیب زمینی را اضافه کندی . بعد قرص های عصاره مرغ را به همراه آب به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود .
در آخر رشته سوپی را اضافه کرده و در موقع سرو روی خامه بریزید

لیلیوم75 آنلاین نیست.  
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
طرز تهیه انواع خمیر raha16 آشپزی و شیرینی پزی 19 ۸ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ بعد از ظهر
طرز تهیه انواع پای 2012 آشپزی و شیرینی پزی 12 ۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
طرز تهیه انواع سوپ 2012 آشپزی و شیرینی پزی 136 ۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ بعد از ظهر
طرز تهیه انواع بورک 2012 آشپزی و شیرینی پزی 15 ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ بعد از ظهر
طرز تهیه انواع نان harimeshgh آشپزی و شیرینی پزی 38 ۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ قبل از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۸:۳۸ قبل از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا