| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : از آن سوی آیینه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایشالله خوب میشه قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: آسمون
(View Stats)
تشکرها: 6,512
تشکر شده 4,141 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : عشق و سلطنت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بچه هاamirdeplerالان تو بيمارستانه.عمل داشته.حالش خوب نيست.واسش دعاكنيد من آنقدر امروزو فرداهای نیامدن را دیده ام که دیگر هیچ وعده ی بی سرانجامی خواب و خیال و آرزوهایم را آشفته نمیکند... حالا یاد گرفتم که فراموشی! دوای درد همه ی نداشتن ها! نخواستن ها! و نیامدن هاست! یاد گرفتم از هیچ لبخندی هوای دوست داشتن به سرم نزند! یاد گرفتم که بشنوم تا فردا وبه روی خود نیاورم که فردا ها هیچوقت نمی آیند... | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: رو نرووووووو پسرا قدم میزنم....
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حریر نگاه و سحر حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز التماس دعا......... دوستان برای یکی از فامیل های نزدیک نودهشتی اتفاقی افتاده و در حال حاضر بیمارستانه........ و این دوستمون هم درگیر شده و نمی تونه بیاد پیشمون.......... بچه ها خواهش می کنم دعا کنید.......... سپاس......... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, * Star, *dorsa*, *fog*, -2nya-, alonegirl, Angel-blue, believe me, benitto, E.K.H, eli joon, farahi, farhad1, farshid23, H..GH, hamidreza643, hanas, helix74, JonasRahimi, khanoom-damaghoo, mahdieh67, mahshid2, man war, Mina, motevalede_azar, mrkh792, nazem, niayesh00, NILOUFAR, raha.fm, raha16, roz3, samin96, Samiyar, shakiba_2510, shaya..., snow_rain, still alive, thunder555, ti_na60, Tracy, Y.a.k.h, yasam, ~...LoOsindA...~, ~shahrivar~, Авраам, آليس, بابک., ترنج خاتون, زی زی گولو, شبح سیاه, فیلسوف کوچولو, قناد, م.م.ر, ماجده, نگاه روشن, چیکا, یگانه |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: .....
(View Stats)
تشکرها: 7,586
تشکر شده 3,686 بار در 854 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی...آیین من حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ....خدا شفاش بده...!!من دعا میکنم... ایشالله هر چی زودتر حالش بهتر شه...!! MoSsi = Mona + yaSsi ![]() ![]() ![]() yaSsi Azizam HeSs Mikonam Kheili Az Ham DoOr Shodim Berim ? ![]() | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر این سقف کبود! یکی بود یکی نبود!(ایران سبز)
(View Stats)
تشکرها: 10,668
تشکر شده 1,212 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : جوک ! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز انشالله خوف میشه !!...من مطمئنم ! http://www.forum.98ia.com/t222492.htm ![]() سرزمین من تنها دلخوشیش یعنی جوک و تمسخر دیگران سرزمین من پسران و دختران هزار معشوقه که به هریک از معشوقه هایشان می گویند بدون تو میمیرم سرزمین من یعنی عقده سرزمین من شعارهای بدون شعور آدمهایش سرزمین من حسرت برای گذشته و ترس از آینده سرزمین زرنگ بازی ها سرزمین توهم سرزمین گرانی های نزدیک عیدی سرزمین تن فروشی زنها برای نان شب سرزمین من کجاست..... [ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئیس
(View Stats)
تشکرها: 3,015
تشکر شده 4,100 بار در 1,903 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من هم دعا میکنم هر چه زودتر خوب بشه ،و یه خانواده از نگرانی در بیاد | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سقف این دنیا
(View Stats)
تشکرها: 7,691
تشکر شده 101,591 بار در 5,171 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خدا همیه مریض ها رو شفا بده ... من اين جام.. ![]() رمان هيچ كس مثل تو نميشود http://www.forum.98ia.com/t260367.html#post2548776 به علت مشغله زياد فعلا رمان رو ادامه نميدم اگه ميخواي كتاب بخري..حتما قبلش يه سري به اينجا بزن ![]() http://www.forum.98ia.com/t275867.html اموزش تزيين http://www.forum.98ia.com/t265947.html زندگینامه فردین http://www.forum.98ia.com/t486024.html التماس دعا.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: پشت كامپيوتر
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 152 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : عشق دات كام حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ايشالا خوب ميشه...براش دعاكنيد. | ||||||||
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 56
تشکر شده 1,588 بار در 690 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خدا شفاش بده.... | ||||||||
| | |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف اسمون
(View Stats)
تشکرها: 5,034
تشکر شده 4,165 بار در 937 پست
کتاب مورد علاقه : حسن کچل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایشاالله خوف بشه ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| jojo71دعا, mohsen, احتاج, از, است, التماس, امام, امشب, اول, بازم, بخوانید, بخواهسقا, بدتر, برا, برام, براي, برای, بنده, به, بيا, بچه, بیا, بیاید, بیاین, تقاضای, تو, جان, حسن, حسين, خدا, خواهش, خونه, خيلي, خیلی, دارم, داره, دستم, دعا, دعاتون, دوست, دوستم, راحله, رو, روح, زوده, سایت, سرطان, سلامتي, سلامتی, شادی, شب, شده, شفاي, شفای, عزیز, عزیزترین, فاتحه, قبرشان, كنم, كنيد, كوتاه, لحظه, لطفا, لطفاً, مادر, مادربزرگ, مادرم, مرضی, مهربان, مو, مي, میره, ها, های, هستی, همدلی, همگی, واسش, وعضم, پدربزرگم, کسم, کمکستان, کن, کنید, یه, یک, یکی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |