| |||
| | #531 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 595
تشکر شده 1,972 بار در 766 پست
کتاب مورد علاقه : zendegi khub bood حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من هم دعاش میکنم ![]() خداي را شاكرم كه مرا پرسپوليسي افريدي آهنگ جدید و فوق العاده زیبای حامد طاها به نام پرسپولیس .... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضاي دوستان رو كش رفتم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برا يه مدت خداحافظ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #532 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: فعلا کره خاکی زمین
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز انشالله به حق مقربین درگاه حضرت حق هه بیماران شفا بگیرن....خدایا خودت یه نظری بهش بنداز وبخاطر طفل صغیرش شفاشو بده "امن يجيب المضطر اذا دعاه و يكشف السوء" "امن يجيب المضطر اذا دعاه و يكشف السوء" "امن يجيب المضطر اذا دعاه و يكشف السوء" "امن يجيب المضطر اذا دعاه و يكشف السوء" "امن يجيب المضطر اذا دعاه و يكشف السوء" گـاهی گمان نمیکنی، ولـی میشود گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود گــاهی هزار دعـــا بی اجـابت است گــاهی نگفته قرعــه بنام تو میشود گاهی گدای گدایی و بخت تو نیست گــاهی تمام شهر گــدای تو میشود ![]() ![]() ![]() عاقبت در یک شب از شبهای دور،کودک من پا به دنیا مینهد آن زمان بر من خدای مهربان ،نام شور انگیز مـــــــادر مینهد برایم دعا کن که فرشته ام کوله بار از بهشت بربندد اگر حجاب حظورت وجود پست من است خدا کند که بمیرم چرا نمی ایی | ||||||||
| | |
| | #533 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 498
تشکر شده 611 بار در 222 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی واسه منم دعا کنه.. | ||||||||
| | |
| | #534 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: در همین نزدیکی
(View Stats)
تشکرها: 5,140
تشکر شده 3,824 بار در 1,387 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت-دالان ب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دعا میکنم هر چی که خدا براش صلاح میدونه پیش بیاد همه مریضا شفا پیدا کنن آمین برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #535 (لینک مستقیم) | |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() اری اری![]() ![]() چــرا آدمـــا نمیـــدونن بعضــــــــی وقتهــــا خـــــداحافـــــظ یعنـــــــی : " نــــذار برم " یعنـــــــی بــرم گــــردون سفــــت بغلـــــم کـــن ... ســـــرمو بچـــــسبـــون به سینــــه ت و بگــــــو : "خدافــــظ و زهــــر مـــار" بیخــــــود کــــردی میگی خدافـــــظ مگـــــه میـــذارم بــــری؟!! مــــــگه الکیــــــــه!!!!" ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |
| | |
| | #536 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پــیــش خــــــــــــدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین | پست معمولی : +1 امتیاز برای سلامتی یه دوست عزیزی دعا کنید که حالش زودتر خوب بشه... از خدا میخوام که زود ِ زود سلامت ِ سلامت بشه که خانوادش از ناراحتی و غصه بیان بیرون هرگاه دفتر محبت را ورق زدی! و هرگاه زیر ِ پایت خش خش ِ برگها را حس کردی! هرگاه در میان ستارگان آسمان تک ستاره ای تنها دیدی برای یک بار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان! بلکه از ته ِ قلب خود بگو! یادت بخیر . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #537 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,276 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الـتماس دعا داريم ازتون دعامون كنيد نياز داريم نگران نبودنت نباش نفـــــرینــت نمیکنم! همین که دیگرجایت در دعـــــاهــــــــایــــم خالیست ،برایت کافیست! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #538 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 13,387
تشکر شده 4,289 بار در 1,374 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
آمین یا رب العالمین برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلبرم عزم سفر کرد خدارا یاران چه کنم بادل مجروح که مرهم با اوست ویرایش توسط absalan : ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۳۱ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| | #539 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زمین
(View Stats)
تشکرها: 498
تشکر شده 117 بار در 43 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایشالا که همه بیمارا رو خدا شفا میده. و دعا میکنم هر چی که خدا صلاح میدونه پیش بیاد و همه مریضا شفا پیدا کنند. خدا ما رو برای هم نمی خواست فقط می خواست هم رو فهمیده باشیم ******* بدونیم نیمه ی ما ، مال ما نیست فقط می خواست نیمه مون رو دیده باشیم ****************************************** میگویم سلام ، هیچکس جوابم را نمیدهد ، پس خدانگهدار میگویم شاید از سر اتفاق ، یک نفر دست هایش تکان بخورد... | ||||||||
| | |
| | #540 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران-شهرری
(View Stats)
تشکرها: 9
تشکر شده 4 بار در 4 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برام دعا کنید که بتونم سربازی،کنکور و پیش ذانشگاهی رو بپیچونم! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| jojo71دعا, mohsen, احتاج, از, است, التماس, امام, امشب, اول, بازم, بخوانید, بخواهسقا, بدتر, برا, برام, براي, برای, بنده, به, بيا, بچه, بیا, بیاید, بیاین, تقاضای, تو, جان, حسن, حسين, خدا, خواهش, خونه, خيلي, خیلی, دارم, داره, دستم, دعا, دعاتون, دوست, دوستم, راحله, رو, روح, زوده, سایت, سرطان, سلامتي, سلامتی, شادی, شب, شده, شفاي, شفای, عزیز, عزیزترین, فاتحه, قبرشان, كنم, كنيد, كوتاه, لحظه, لطفا, لطفاً, مادر, مادربزرگ, مادرم, مرضی, مهربان, مو, مي, میره, ها, های, هستی, همدلی, همگی, واسش, وعضم, پدربزرگم, کسم, کمکستان, کن, کنید, یه, یک, یکی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |