| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 31,921
تشکر شده 15,205 بار در 1,689 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واسه همگی دعا کنید،برای منم دعا کنید که خیلی محتاجم به دعا امیدوارم همه به حاجتشون برسن خودم هم به حاجتم برسم گر یک نخست ز زندگانی گذرد مگذار که جز بشادمانی گذرد هشدار که سرمایه سودای جهان عمر است چنان کش گذرانی گذرد ویرایش توسط پروانه! : ۲۰ آبان ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۵۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سایه دوست,توی این دنیای رنگارنگ و شیطون و دیوونه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان-شعر | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایشالا که دعاهای همه برا ورده بشه ...................برا منم دعا کنید مشکلم حل بشه...... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید /hajibala.blogfa.com/ متنفرم! از خاطره هایی که وقتی بهشون فکرمیکنم میگم:وای من چقدراحمق بودم! | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: کوچه علی چپ
(View Stats)
تشکرها: 15
تشکر شده 62 بار در 5 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستان از همه گی ممنون دیروز خبر دادن برادره داداش محمد(*mohammad*)از بیمارستان مرخص شده وشکر خدا حالش خوبه! امیدوارم مشکل همه برطرف بشه وخداوند به هممون کمک کنه!امین! ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: دوقوز آباد
(View Stats)
تشکرها: 2,779
تشکر شده 7,206 بار در 1,108 پست
کتاب مورد علاقه : راندشدگان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان...بچه ها نیکو(nn_200) الان تو بیمارستان ...واسش دعا کنید که زود خوب بشه ![]() justg2m![]() دست مریزا با این عدالت!!امیدوارم اونایی که دم از عدالت میزنن همچین عدالت بزنه به کمرشون که ناعدالتی زد به کمر خیلیا.. | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 17
تشکر شده 62 بار در 29 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حتما براش دعا می کنم | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: 021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : lovely bones حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چشه محی؟ نیکو چش شده؟ | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: هركجا هستم باشم آسمان مال من است...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتاب شعر! | بدون امتیاز : 0 امتیاز امیدوارم هر چی زود تر حالش خوب شه ![]() حالا که رفته ای، به درک! فقط این منی که عاشقت بود را پس بده لطفا... | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: روی زمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 29,303
تشکر شده 13,749 بار در 2,432 پست
کتاب مورد علاقه : کژال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واي چه بد ![]() اميدوارم زودتر حالش خوب بشه... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: دوقوز آباد
(View Stats)
تشکرها: 2,779
تشکر شده 7,206 بار در 1,108 پست
کتاب مورد علاقه : راندشدگان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: گیلان - رشت
(View Stats)
تشکرها: 14,802
تشکر شده 10,337 بار در 3,812 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چی شده ؟؟؟؟؟؟ حتما سر نماز دعاش میکنم ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| jojo71دعا, mohsen, احتاج, از, است, التماس, امام, امشب, اول, بازم, بخوانید, بخواهسقا, بدتر, برا, برام, براي, برای, بنده, به, بيا, بچه, بیا, بیاید, بیاین, تقاضای, تو, جان, حسن, حسين, خدا, خواهش, خونه, خيلي, خیلی, دارم, داره, دستم, دعا, دعاتون, دوست, دوستم, راحله, رو, روح, زوده, سایت, سرطان, سلامتي, سلامتی, شادی, شب, شده, شفاي, شفای, عزیز, عزیزترین, فاتحه, قبرشان, كنم, كنيد, كوتاه, لحظه, لطفا, لطفاً, مادر, مادربزرگ, مادرم, مرضی, مهربان, مو, مي, میره, ها, های, هستی, همدلی, همگی, واسش, وعضم, پدربزرگم, کسم, کمکستان, کن, کنید, یه, یک, یکی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |