| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: دنیای کاغذی
(View Stats)
تشکرها: 4,852
تشکر شده 669 بار در 321 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برخی از تولیدی های کشور امارات متحده عربی برای اهانت به ایران اخیراً پوشاک زیر زنانه منقوش به پرچم جمهوری اسلامی ایران را به مشتریان خود عرضه می کنند. این پوشاک به سفارش تجار و بازرگانان اماراتی و توسط تولیدکنندگان چینی تهیه شده که عرضه آن در دبی نارضایتی و اعتراض ایرانیان مقیم این کشور و تجار و بازرگان هموطنمان را نیز در پی داشته است.برخی از تجار ایرانی نیز برای مقابله با این کار چند نمونه از لباس های زیر زنانه که بر روی آن نام اوباما و تصویر پرچم کشور آمریکا درج شده را به تولیدکنندگان چینی سفارش داده اند، که این اقلام در حال توزیع در بازار امیرنشین امارات می باشد.ببين نيوز بهم نگی ندید بدید نگی منو دید و پرید بمونه بین خودمون به یادتم خیلی شدید ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 33,672
تشکر شده 78,013 بار در 2,505 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برخی از تجار ایرانی نیز برای مقابله با این کار چند نمونه از لباس های زیر زنانه که بر روی آن نام اوباما و تصویر پرچم کشور آمریکا درج شده را به تولیدکنندگان چینی سفارش داده اند، که این اقلام در حال توزیع در بازار امیرنشین امارات می باشد. آخه این هم شد روش مقابله ... !!! ... . . . بهتره از شیوه های بهتری برای مقابله با این کار ناپسند ... انجام می دادن ... (با این کار ... ما هم هیچ فرقی با اونا نداریم ... !!! ...) | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جزیره تنهای
(View Stats)
تشکرها: 431
تشکر شده 2,778 بار در 693 پست
کتاب مورد علاقه : فقط موضوعش تنهایی باش حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز نقل قول:
تایید میشود ..... ولی بعضی مواقع باید مثل خودشون برخورد کرد ولی چرا پرچم امریکا چرا از پرچم امارات استفاده نکردن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: india
(View Stats)
تشکرها: 2,023
تشکر شده 281 بار در 179 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برخی از تجار ایرانی نیز برای مقابله با این کار چند نمونه از لباس های زیر زنانه که بر روی آن نام اوباما و تصویر پرچم کشور آمریکا درج شده را به تولیدکنندگان چینی سفارش داده اند، که این اقلام در حال توزیع در بازار امیرنشین امارات می باشد.ببين نيوز ..............................به نظر من هم باید از پرچم امارت استفاده می کردن.......البته همه این برنامه ها از امریکا سر چشمه می کیرد ... I heard your voice in the night I thought I would hold on to you tight You hurt me once You hurt me twice I never thought you would break my heart I never thought you would break me apart Our love should of meant more You broke my heart and left through the door You hurt me once You hurt me twice Never again will I feel this pain I won’t let you walk all over me and there will be no shame ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,479
تشکر شده 1,747 بار در 596 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه ربطي به امريكا داره كشوراي عربي هميشه با ايران مشكل داشتن چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟؟ دوره ی ارزانیست... دل ربودن ارزان دل شکستن ارزان دوستی ارزان است دشمنی ها ارزان چه شرافت ارزان تن عریان ارزان آبرو قیمت یک تکه ی نان ودروغ از همه چیز ارزان تر... وچه تخفیف بزرگی خورده ، قیمت هر انسان... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 63
تشکر شده 250 بار در 87 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی اند حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خب راستش من از پارسال تا الان دیگه هیچ حسی به پرچم ایران ندارم. برام فرقی نمی کنه حتی اگه باهاش لباس زیر بدوزن "بادا" مباد گشت و " مبادا" ز یاد رفت. . . " آیا" ز یاد رفت و " چرا" در گلو شکست. . . ![]() ویرایش توسط parisaa.1982 : ۱ آبان ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۲۶ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جزیره تنهای
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : فقط موضوعش تنهایی باش حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 63
تشکر شده 250 بار در 87 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی اند حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 265
تشکر شده 85 بار در 43 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم با نظر بقیه موافقم ، حقش بود از پرچم خود امارات استفاده می کردن. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : فقط موضوعش تنهایی باش حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز نقل قول:
قبل از اینکه این ریس جمهور بشه اون یکی وزیر بود چطوره اون موقع نماد ایران بود ولی الان نماد ریس جمهور دیگه بیشتر از این تاپیک رو منحرف نکیم چون هم برای ما درد سر داره هم برای سایت مشکل پیش میاد | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایران, با, تولید, زیر, عرضه, لباس, پرچم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |