بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲ مرداد ۱۳۹۲, ۰۳:۵۱ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
Hodaa37 آواتار ها
 
پست معمولی  +2 امتیاز     
Lightbulb دست پیچ بادمجان لقمهای با پنیر


دست پیچ بادمجان





لقمههای کوچک بادمجان که تنها با کمی نوآوری به غذایی چشمنواز بدل شدهاند.

مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


ماده گوشتی درون دستپیچ را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید. کمی جعفری خردشده طعم عالی به غذا میدهد. میتوانید بجای گوشت، یکتکه گوشت مرغ گریل شده داخل هر دستپیچ قرار دهید و با کمی سس مارینارا یا سالسا و پنیر همراهش کنید.
برای سرو این غذا میتوانید بدون خارج کردن خلالدندان، گوجه گیلاسی یا زیتون را سر آن قرار داد و سرو کرد.
مواد لازم:


بادمجان
4 عدد
گوشت چرخکرده
100 گرم
گوجهفرنگی
4 عدد
پیاز
1 عدد
پنیر موتزارلا
50 گرم
نمک و فلفل
به میزان کافی
روغن زیتون
به میزان کافی
طرز تهیه:




  1. ابتدا بادمجانهارا شسته و با پوست به صورت ورقههای نازک ببرید، سپس ورقهها را به نمک آغشته کرده یکی دوساعت بگذارید آب آنها برود تا تلخی بادمجانها گرفته شود. سپس بادمجانها را با دستمال آشپزخانه خشک کرده و نمک آنها را پاک کنید تا غذایتان شور نشود.
  2. تابه گریل را با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس ورقههای بادمجان را در تابه سرخ کنید تا نسبتا طلایی و خوشرنگ شود، پس از سرخ شدن ورقهها را در بشقابی کنار بگذارید.
  3. گوجهها را فیله کرده و با میکسر پوره کنید.
  4. پیاز را ریز خرد کرده و همراه با کمی روغن درون تابه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز طلایی شود، گوشت چرخکرده را به پیاز سرخشده اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، در این زمان دائم گوشت و پیاز را هم میزنیم تا رنگ گوشت عوض شود. سپس نمک و فلفل و رب یا پوره گوجهفرنگی را اضافه کرده و در تابه را میبندیم تا با شعله آرام گوشت کاملا پخته شود و سسی یکدست و غلیظ بدست آید.
  5. ورقههای تقریبا هماندازه باذمجان را دو به دو بهصورت بعلاوه روی هم قرار دهید و روی قسمت وسط آن کمی از سس گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر بریزید و بادمجانها را به ترتیب مثل بقچه ببندید و با خلال دندان هر دستپیچ را ثابت کنید که باز نشود.
  6. دستپیچها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و طعم گوشت و ادویهجات آن با بادمجان درآمیزند.
  7. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.

تهیه کننده: رضوان هاشمی





پارسه



برای سلامتی یگانه دعا کنید 4سالشه و سرطان داره


 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید



Hodaa37 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :

تبلیغات

دانلود

پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
طرز تهیه پنیر با ماست یا سرکه یا مایه پنیر 2012 آشپزی و شیرینی پزی 1 ۱ شهريور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ بعد از ظهر
دلمه بادمجان با سس پنیر Specialstar آشپزی و شیرینی پزی 0 ۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ بعد از ظهر
رول بادمجان و پنیر (آمریکا) raha16 آشپزی و شیرینی پزی 7 ۲۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ بعد از ظهر
خوراک بادمجان با پنیر مازارولا raha16 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۱۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۱۲:۵۰ قبل از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا