ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
دست پیچ بادمجان لقمهای با پنیر
paradiseagency

گل نقش طاووس

?



نودهشتیا
فید آر اس اس
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. Top | #1

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    نوشته ها
    5,336
    میانگین پست در روز
    3.87
    محل سکونت
    آن طرفتر ز جنگل انبوه
    تشکر از کاربر
    8,592
    تشکر شده 6,109 در 3,211 پست
    اندازه فونت

    Lightbulb دست پیچ بادمجان لقمهای با پنیر


    دست پیچ بادمجان





    لقمههای کوچک بادمجان که تنها با کمی نوآوری به غذایی چشمنواز بدل شدهاند.

    مناسب برای :4 نفر
    زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


    ماده گوشتی درون دستپیچ را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید. کمی جعفری خردشده طعم عالی به غذا میدهد. میتوانید بجای گوشت، یکتکه گوشت مرغ گریل شده داخل هر دستپیچ قرار دهید و با کمی سس مارینارا یا سالسا و پنیر همراهش کنید.
    برای سرو این غذا میتوانید بدون خارج کردن خلالدندان، گوجه گیلاسی یا زیتون را سر آن قرار داد و سرو کرد.
    مواد لازم:


    بادمجان
    4 عدد
    گوشت چرخکرده
    100 گرم
    گوجهفرنگی
    4 عدد
    پیاز
    1 عدد
    پنیر موتزارلا
    50 گرم
    نمک و فلفل
    به میزان کافی
    روغن زیتون
    به میزان کافی
    طرز تهیه:





    1. ابتدا بادمجانهارا شسته و با پوست به صورت ورقههای نازک ببرید، سپس ورقهها را به نمک آغشته کرده یکی دوساعت بگذارید آب آنها برود تا تلخی بادمجانها گرفته شود. سپس بادمجانها را با دستمال آشپزخانه خشک کرده و نمک آنها را پاک کنید تا غذایتان شور نشود.
    2. تابه گریل را با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس ورقههای بادمجان را در تابه سرخ کنید تا نسبتا طلایی و خوشرنگ شود، پس از سرخ شدن ورقهها را در بشقابی کنار بگذارید.
    3. گوجهها را فیله کرده و با میکسر پوره کنید.
    4. پیاز را ریز خرد کرده و همراه با کمی روغن درون تابه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز طلایی شود، گوشت چرخکرده را به پیاز سرخشده اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، در این زمان دائم گوشت و پیاز را هم میزنیم تا رنگ گوشت عوض شود. سپس نمک و فلفل و رب یا پوره گوجهفرنگی را اضافه کرده و در تابه را میبندیم تا با شعله آرام گوشت کاملا پخته شود و سسی یکدست و غلیظ بدست آید.
    5. ورقههای تقریبا هماندازه باذمجان را دو به دو بهصورت بعلاوه روی هم قرار دهید و روی قسمت وسط آن کمی از سس گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر بریزید و بادمجانها را به ترتیب مثل بقچه ببندید و با خلال دندان هر دستپیچ را ثابت کنید که باز نشود.
    6. دستپیچها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و طعم گوشت و ادویهجات آن با بادمجان درآمیزند.
    7. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.


    تهیه کننده: رضوان هاشمی





    پارسه
    برای سلامتی یگانه دعا کنید 4سالشه و سرطان داره


     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید




  2. 2 کاربر از پست Hodaa37 تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه پنیر با ماست یا سرکه یا مایه پنیر
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1392,06,01, ساعت : 22:55
  2. دلمه بادمجان با سس پنیر
    توسط Specialstar در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1392,05,01, ساعت : 23:26
  3. رول بادمجان و پنیر (آمریکا)
    توسط raha16 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1391,05,28, ساعت : 13:30
  4. خوراک بادمجان با پنیر مازارولا
    توسط raha16 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1390,05,17, ساعت : 14:55

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •