ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
حلوای تیره
asiatech

bamilo



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: حلوای تیره

  1. Top | #1

    Banned


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    827
    میانگین پست در روز
    1.04
    محل سکونت
    Half the World
    تشکر از کاربر
    1,122
    تشکر شده 7,679 در 1,086 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض حلوای تیره





    حلوای تیره
    آرد سفید 2 لیوان . شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/2 لیوان
    روغن مایع 1/3 لیوان . زعفران آب کرده 5 قاشق غذاخوری . پودر هل 1/4 قاشق چایخوری



    طرز تهیه : برای تهیه شیره حلوا باید شکر ، اب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، روغن را نیز داخل قابلمه ای بریزید تا گرم شود ؛ آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.


    آرد را انقدر تفت دهید تا رنگ ارد کرم شود ، بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرم شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود.



    سپس شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد ؛ حللوا را داغ درون ظرف بریزید و رویش را با کمی کره چرب نموده و با پسته ، پودر نارگیل و … تزئین نمائید.

    نکته ها : میتوانید این حلوای خوشمزه را با نان شیرینی میکادو ( نان بستنی ) نیز سرو کنید ، برای این کار به همان صورت داغ روی یک لایه نان حلوا بریزید وو کامل پخش کنید سپس رویش نان دیگری قرار دهید و پس از خنک شدن بصورت شیرینی برش بزنید.

    اگر در زمان درست کردن حلوا درون مخلوط ارد و روغن گلوله های ریزی مشاهده کردید با رد کردن ارد از یک صافی بزرگ این مشکل برطرف خواهد شد ، میتوانید قبل از اضافه کردن ارد به روغن یک بار ارد را الک کنید تا این مشکل بوجود نیاید ؛ برای دادن رنگ بیشتر به حلوا میتوانید 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن ارد به روغن به بریزید ، طعم کاکائو درون حلوا مشخص نیست !

  2. 2 کاربر از پست *$ MARJAN $* تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. حلوای کره ای!
    توسط arezoo.o در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1392,04,22, ساعت : 15:52
  2. حلوای باقلوا و حلوای موز
    توسط Zahra Mokhtari در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1392,04,19, ساعت : 14:54
  3. حلوای گل زرد
    توسط Zahra Mokhtari در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1392,04,18, ساعت : 10:08
  4. حلوای زنجبیلی با روکش حلوای شکلاتی گردویی
    توسط asal007 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1391,11,20, ساعت : 12:27

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •