| |||
| | #201 (لینک مستقیم) | |
| همکار بخش آموزش ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
مدل گوشی رو نگفتین؟! بیشتر نرم افزارهایی که هستن تو این زمینه بوق می زنن. باید امتحان کنید همه رو ببینید کدوم این شکلی نیس | |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #202 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 1,118
تشکر شده 965 بار در 412 پست
کتاب مورد علاقه : گیسو-پنجره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول: به دلیل حجم زیاد ویرایش شد / شبنم | |||||||||
| | |
| | #203 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: دهكده جهانى
(View Stats)
تشکرها: 724
تشکر شده 356 بار در 119 پست
کتاب مورد علاقه : با باد می خوانم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اوه!که اینطور!خیلی مرسی بابت پیگیریت.اینو واسه6120میخوام،یعنی میتونم امیدوارباشم یکیشو پیدا کنم که این بوق ... رو نداشته باشه؟؟؟ | |||||||||
| | |
| | #204 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 7 بار در 7 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برنامه شكلك اس ام اس براي گوشي c6ميخوام و هر برنامه جالب ديگه اي كه باشه ممنون | ||||||||
| | |
| | #205 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: دهكده جهانى
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : با باد می خوانم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول: unable to install a protected application from an untrusted supplyer کلی خوش بحالم شده بودا! :-( | |||||||||
| | |
| | #206 (لینک مستقیم) | |
مرورگرهای دیگه اپرا و یوسی که یو سی خیلی عالیه پیدا کردم: uc browser 449 Kbit OperaMini 300 kb | |
| | |
| | #207 (لینک مستقیم) | |
CallRecorder | |
| | |
| | #208 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : با باد می خوانم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
بهرحال بازم مرسی. | |||||||||
| | |
| | #209 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 7 بار در 7 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خيلي فوريه كسي برنامه شكلك اس براي گوشي c6 برام ميزاريد ممنووون | ||||||||
| | |
| | #210 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ایرانی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام این نرم افزارها رو هر دو طرف باید داشته باشند تا نشون داده بشه. شده این زنگ رو بزنی و کسی جوابتو نده ؟! ![]() تایپیست های عزیز ممنون به خاطر زحماتتون | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| browserبرای, chm, file, html, picsel, viewer, افزار, انتی, برنامه, به, تبدیل, تهران, درخواست, دیکشنری, راهنماییم, رمزکگذاری, سامسونگ, فایل, لطفا, موبایل, نرم, نقشه, ویروس, کمک, کنیننرم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |