| |||
| | #5221 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کویر-شازده کوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آرام..................... مادرامون انقدر مثبت بار آوردن مارو که اگه خدای نکرده بمیریم هم وقتی رسیدیم اون دنیا زنگ میزنیم به مامانمون میگیم مامان من رسیدم ! ![]() ..روز مادر مبارک.. ![]() | ||||||||
| | |
| | #5222 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,104
تشکر شده 1,782 بار در 738 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ملاک ......... | ||||||||
| | |
| | #5223 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
تشکرها: 21,563
تشکر شده 1,142 بار در 359 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز کادو......... | ||||||||
| | |
| | #5224 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کویر-شازده کوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واکس.......... | ||||||||
| | |
| | #5225 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سها............ وقتي دلم به درد مياد و کسي نيست به حرفهايم گوش کند، وقتي تمام غمهاي عالم در دلم نشسته است، وقتي احساس مي کنم دردمند ترين انسان عالمم... وقتي تمام عزيزانم با من غريبه مي شوند... و کسي نيست که حرمت اشکهاي نيمه شبم را حفظ کند... وقتي تمام عالم را قفس مي بينم... بي اختيار از کنار آنهايي که دوسشان دارم.. بي تفاوت مي گذرم... هیچ انتظاری ازکسی ندارم، و این نشان دهنده قدرت من نیست! مسئله ، خستگی از اعتمادهای شکسته است ![]() |
| | |
| | #5226 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: زیرسایه خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت+ماه ومهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز احوال.......... مقصر خود ماييم عشق را به کساني ارزاني ميکنيم که از زندگي ، جز آب و علف روزانه، نه ميفهمند , نه ميخواهند !!! ![]() http://salamidegar.blogfa.com/ وبلاگم | ||||||||
| | |
| | #5227 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تو خونه
(View Stats)
تشکرها: 937
تشکر شده 7,276 بار در 526 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لاک........ | ||||||||
| | |
| | #5228 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: میون یکمشت گرگ
(View Stats)
تشکرها: 332
تشکر شده 462 بار در 216 پست
کتاب مورد علاقه : دیفال مستراح حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کرم........ ![]() نابغه از ته دل دوستت دارم ------------------------- رییس بیمارستان از دکترمی پرسه عمل چه طور بود.ترکه هم می گه مگه برای کالبد شکافی نیاورده بودینش ![]() ------ ویرایش توسط KHANDUN4EVER : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۴۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #5229 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-هم خونه-رمان خودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کرم.............. | ||||||||
| | |
| | #5230 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
تشکرها: 21,563
تشکر شده 1,142 بار در 359 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مردمک........... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسم, با, بدون, بدونه, بي, بگو, بی, مشاره, مشاعره, ندارند, نقطه, های, کلمات, کلماتی, کلمه, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |