| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز مور سور رو رک ملوسک ماهور مردک صدا کرال مارال سالاد مرسی عالی سم سام کاوه حمله ماسماسک دو سه گل خاک خواهی شد! از رخ آیینه ها هم پاک خواهی شد. چون غباری گیج،گم،سرگشته در افلاک خواهی شد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: dubai
(View Stats)
تشکرها: 1,062
تشکر شده 213 بار در 75 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهگل مال مار محمد راوی راسو عشق زائیده ی تنهایی است و تنهایی نیز زائیده ی عشق! | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: dubai
(View Stats)
تشکرها: 1,062
تشکر شده 213 بار در 75 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز صدا هدی حمال حمار کد آدم مورد ماهی مارال مرداد مهر دی آهو | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
(View Stats)
تشکرها: 10,733
تشکر شده 12,484 بار در 2,743 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اينجا فقط اسم هايي را بگين كه بي نقطه باشه دختر يا پسر بودن اسم ها مهم نيست ![]() اسم ها تكراري نباشه و هر كس فقط يك اسم مي تونه بگه ... ولي مي تونه چند بار اسم بگه خب اول خودم مي گم ![]() هاله حماقت كه شاخ و دم ندارد! حماقت يعني من كه اينقدر ميروم تا تو دلتنگ من شوي! خبري از دلتنگي تو نمي شود! بر مي گردم چون دلتنگ مي شوم!!! ویرایش توسط ELAHE : ۲۳ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۴:۵۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: هركجا هستم باشم آسمان مال من است...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتاب شعر! | بدون امتیاز : 0 امتیاز حامد....... | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: یه دنیای شیشه ای
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هفت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هما......................... خدایا به بزرگی ات قسم دلم از کوچکی خودم گرفته فقط همین...... مرضیه-18 | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
تشکرها: 21,563
تشکر شده 1,142 بار در 359 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز هدی........ | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: هركجا هستم باشم آسمان مال من است...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتاب شعر! | بدون امتیاز : 0 امتیاز حورا....... | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: همین دور و بر!
(View Stats)
تشکرها: 1,821
تشکر شده 2,931 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : کدومشو بگم | بدون امتیاز : 0 امتیاز سارا محمد احمد در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتر اوج بگیری..کوچکتر می شوی!! | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتاب شعر! | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهسا........... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسم, با, بدون, بدونه, بي, بگو, بی, مشاره, مشاعره, ندارند, نقطه, های, کلمات, کلماتی, کلمه, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |