نمایش پست تنها
قدیمی ۱۲ خرداد ۱۳۸۸, ۰۷:۴۰ قبل از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
adernalin
کاربر عادی

adernalin آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     
پیش فرض Re: سوتی زیاد میدی؟میشه واسه ماهم بگی بخندیم؟

نقل قول:
سوتی بگو اما تو وسط یک مهمونی که قراره بعدش بیاد طرف خواسگاریت سوتی نده که من به خاطره یک همچین سوتی بعدی هنوز اینچوریم
پارسال خردادماه خدا براتون نخواد رفتیم از این مهمونی عصا قورت داده های پولداری بعد از چند ساعت دکه کمر درد گرفته بودیم بلند گفتم وای شکم درد گرفتیم پس قراره کی شام بدن (البته قرار بود این رو یواش تو ذهنم بگم )

خیلی باحال بود!

سقوط دوست دارم اگه، صاف بیفتم جلو پات
adernalin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
# A Far Star #, $...MoNiLi...$, * sogi jOoOn *, **sevdayi **, *armita, *bi gharar*, *mita*, .EMO BOY., .Ice Girl., abby7, aftab2710, aftabgardon, aili, alice cullen, al_ay_20, Andr0meda, angle92, Aray, ayda90, Bahar Cheshmak, degeer, eglantine-m96, ehsanyazan, elahem, elnaz a.k, forlorn, ghazal ghazal, golabeton, mahsa.am, mahsa.beyaz, malipu, malmal91, man!, mariata, mehranaa, mehri255, milAd610, miley, mina_dead, moonlight, mozhoo, N A R S A N, negin.b, Night, Niloufarjojo, NILUFARR, ONCE ALONE, paria.v, pariiii, profgra, radineh, raha16, RaheBipayan*, Rashidi772, Re___zA, Rha.sh, s.m.1377, sahely, samin67, shadi jan, shaghayegh-, sistana98, Star-crossed, s_donia323, toop, vahid_alone90, yara osteleh, zahra97, ~mAryAm~, اتل و متل, با من باش, باغشاه, بــــاران☂, بلور, بهداد, بیتا فرخی, دریایی, رز صورتی ..., رضاره, رها بانو, ساقی جهنمی, سپیدک, شب خيس, فاطيما1365, لاوینی, مها, مهدی66, مهشاد, هاله2, پرنده مهاجر, پسر خوب!, کیانرخ خوشگله, یاشمین