نمایش پست تنها
قدیمی ۲ آذر ۱۳۸۹, ۱۱:۲۶ قبل از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
Mina
همکار بازنشسته

Mina آواتار ها

پست بسیار مفید  +8 امتیاز     

دو - اذر- 1389

دیشب یکمی بد خوابیدم..
در واقع تو خواب فقط گریه زاری کردم...نمیدونم چه خوابی بود،ولی همه ش گریه میکردم..
میگن گریه تو خواب خوشحالی میاره!
گوش شیطون کرد، یه کمی زود از خواب پا شدم..
البته صبح زود من میشه ساعت 8.45 ....
هر روز عادتمه که همین که پا میشم یه راست میشینم پای ِکامیپوتر..
بعد ِ نیم ساعت یه صبحونه خیلی کم خوردیم که ته معده رو بگیره!
بعد بازم نشستم پای ِ کامپیوتر...
درس و مشق هم که تعطیل..
استاد میگه قبل اینکه بیاین یه دوره بکنین، یادتون بیاد! منم که عمرا!!!
نشستم پای ِکامپیوتر و دارم آهنگ گوش میدم...میتایپم...این ور و اون ور سرک میکشم..
چشمام هم که باز نمیشه!
عصر هم باید برم پیش چشم پزشک....

الان هم دارم فکر میکنم...پروژه رو چیکاش کنم...دو هفته دیگه باید ارائه ش بدیم..
هنوز هیچی پیدا نکردم..

یه پیشنهاد: شبنمی بهتر نیست این تاپیک صبحها قفل شه، شبا باشه که تمام روز رو بنویسیم..آخه اینطوری آدم تو سه ساعت خاطره ای نداره

نگران نبودنت نباش نفـــــرینــت نمیکنم!
همین که دیگرجایت در دعـــــاهــــــــایــــم خالیست ،برایت کافیست!

Mina آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
$...MoNiLi...$, "لعیا", * Star, **sevdayi **, *anahit*, *ghazali_aho*, *snowflake*, +Lily, -bahareh-, aili, Aji_TanNaZ, ALI EBLIS, alonegirl, alonesachlie, Altin ay, amozhgan, architect_shima, armin gerrard, asal, Asal88, avazkhamoosh, azaliya, beautyAsalak, brain storm, dDorsa, elahe.goddess, elahe70, elahem, Elnaz, Elysium, fatima_59, feedback, fereshte.h, golnaghshetavous, hanajigh, hana_89, hiva, jessica3, jim.jim, lucy, maha74, mahdie joon, Marooti, maryam14, mehdi66, mohadese69, nafas_z, NAVA22, niazruby, nigar_403, NIKSA, NILOUFAR, nutty, pari.maloos, parisa.., PaRiShMaS, R ! R a, rahman1990, rana-021, REAL LOVE, reyhane.s, s.love, sabooha, sabra1361, sahar100000, sama33, SaMirA.Ha, sanyy, SaRa, Sara 73, sara_n, sC0rP!0N--GirL, shaghhayeghh, shakiba_2510, sherafati, shirin1366, sindy, smart girl, Sokout_shab, s_donia323, yasam, zahra97, ~...LoOsindA...~, ~jOojoO.tAlA~, ~sahar~, ×sαпαm×, آرام.د, آلیشیا, آنالیا, انائل, اهوخانم, باروون, ترنم, حاجی بلا, خانم فسقلی, خواجه, دخترک کولی, زی زی گولو, ساحلي, سامک, ستاره یخی, سرو آزاد, شبنم, فرمسک, فریاد خاموش, لی لی تنها, هلنا.فرجام, ياابالفضل, پروانه!, پروکسیما, چیکا, کابوک, یاشمین, یگانه