نمایش پست تنها
قدیمی ۱ شهريور ۱۳۸۹, ۰۷:۳۸ بعد از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
-ALI-
همکار بازنشسته

-ALI- آواتار ها

پست بسیار مفید  +17 امتیاز     
Talking مینا | پروانه شیخلو

مرد لبخند تلخی زد و گفت:
احساس میکنم رنگ آبیموه ی من با مال تو فرق داره
رنگ مینا پرید و گفت:
نه بذار ببینم و با دقت آبمیوه را برسی کرد
-شروانی-مینا نمیخوایی تمومش کنی دستات داره میلرزه
-چیو تموم کنم بعد با حالت قهر آلود اضافه کرد:
انگار میخوایی مچمو باز کنی؟مگه کار اشتباهی کردم برات آبیموه آوردم
شروانی-من گفتم میخوام مج بگیرم؟کی همچین حرفی زدم؟
مینا که حسابی خود را باخته بود گفت:
-بسه اصلا من میرم خونه و با تعلل بلند شد
-چرا زدو قهر میکنی؟چرا همه چیو به خودت میگیری؟
-چون تو به من شک داری
شروانی نفس عمیقی کشید و گفت:
به من حق بده من یه چیزایی شنیدم که...اصلا ببینم تو منو دوست داری؟
-مینا آب دهانش را فرو داد گفت:
-البته که دارم
-جدا؟یعنی هر کاری بخوام برای من میکنی؟
چند لحضه ای تردید کرد نمیدانست منظور شروانی چیست ولی عاقبت گفت:
بله با کمال میل
-شروانی لیوان آبمیو های را که مینا به او داده بود به طرفش گرفت و گفت:
میخوام از این بخوری
چشمان دختر گرد شد و با صدای بلندی گفت:
چیکار کنم؟؟
-هیچی از این بخور و لیوان را تکان داد
مینا عقب عقب رفت و گفت:
نمیتونم
-چرا؟نکنه توش چیزی ریختی؟
-نه اینطور نیست
پس بخور
مینا لیوان را دو دلی از دست شروانی گرفت و گفت:
حالا الان میل ندارم
شروانی از ک.ره در رفت با فریاد گفت:
گفتم بخور
در یک حرکت ناگهانی مینا لیوان را به زمین اتاق که پوشیده از سرامیک آبی بود اناداخت و لیوان تکه تکه شد
--چی از جونم میخوایی ؟آره رنگ آبیمو ه ات فرق کرده بود چون توش سم ریختم چون میخواستم مسمومت کنم چون از تو متنفرم چون باعث بانی مرگ پدر و مادرم تویی بازم بگم یا کافیه؟
شروانی با لحن آرایم گفت:
پس حرفایی که شنیده بودم حقیقت داشت من احمق نمیخواستم باور کنم اه خدایا اگه من به تو یک دستی نمیزدم احتمالا الان.....عصبی از جای برخاست و گفت:
حیف حیف فردا باید برم ایتالیا و گرنه حساب تو مادربزرگ پیرتو میذاشتم کف دستتون میخواهید شروانی را مسموم کنید آره؟
مینا در یک گوشه ی اتاق کز کرده بود و به خود میلرزید
شروانی نگاهی پر از نفرت به انداخت و گفت:
بعد اینکه از سفر برگردم خدمتت میرسم از اتاق خارج شد و در را به روی مینا قفل نمود
نمیدانست چند ساعت است که به همان خالت مانده تمام عضلات بدنش درد میکرد با باز شدن در اتاق مهرداد را روبروی خود دید
-مینا خانوم حالتون خوبه؟
با فریاد جواب داد:
به تو ربطی نداره!اورد گفت:
بسه سرم داد کشیدی بسه تحقیر ما رو باش اومدیم جون کیو نجات بدیم
-آره اونم تو...دوست داری سر به تن من نباشه
-دقیقا بعد در حالی که لبخد میزد گفت:
تو خوب بلدی فکر آدمارو بخونیا نه؟
-مینا خشمگین روی برگرداند و لب به دندان گزید
-بسه الان لبت خون میاد بلند شو باید بریم تا سرو کله ی آدمای شروانی پیدا نشده
-من با تو بهشتم نمیاد
-انوقت ببخشید میشه بپرسم جهنم چطور؟

-ALI- آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
$...MoNiLi...$, * Star, *GolDeN*, *sara, -دایان-, .ELHAM., .maryam., 2012, adobba, Aji_TanNaZ, alexiiiiiii, alonesachlie, angel04, angelina, arezoogh, arezoue, arizona, aroosak, arzoo12, asalgole, aTara-Tara, atousa27, avazkhamoosh, AVESTA, ayda90, Aypinar, azam 24, batul1s, behiii319, brain storm, CAT-WOMAN, daneshmand, dj_bass, dokhtare sahra, Donya-70, eglantine-m96, ELAHE, elahe70, elahem, Elen, elnaz89, Esperichoo, extranjera, farahi, fariba_hed, FARNAZ.SAMPAD, farnaz58, fary, fatima983, fatima_000, gandomsa, gha3dak, ghazale49, ghazali_ gavazn, gherti, ghorbani, Goleyas2, golgh, hannah, harimeshgh, hasti59, helen888, helik, Hella, honey-asal, honey_x, Irani, katy, khanoom-damaghoo, kimia, kimia_13662000, lila90, lilipoot33_68, M&M_601, m0zhdeh, mahda, mahdiar, mahnazmom, mahsa.gh, mamalisooti, mamorin, marjanagn, Marjoon, maryam.mani, maryam1, maryammmmmm6, melijooon, Mina, mina.p, minoo53, m_h_n, M_V_P, nasimepaeze, nazanin17, nazgol, nazi2000, naziila, nedaj, negark, Niayesh- 74, nillooo, nilsa, ninio, nlp16001, novak, P@rya, padideh_hs, parisa jooon, Parnam, parnar, patrin, peonyel, s.sh, saghar23, saharmn, saharsahar, samaneh60, sang_e_saboor, serentipiti, shadan30000, shakiii, sharmin.r, shide, shili, silverstar, sirius, smahmodi, sogolhe, Sokout_momtad, spoorg, tama1011, TanNazZz, TARANOMEMEHR, tatar1, Telisa, tiger1978, ti_na60, UnKnOwN_Sh, Ushya7, yamiin, yasi_69, zahra.h, zanbagh, Zanessa, zara14, zina, ~jOojoO.tAlA~, αгѕαпα, آرشا, آرنیکا, آليس, آنوش, اسوده, اهنگ, بهارجون, بی بی گل, ترنم, حاجی بلا, خورشید خانم, روياي ابي, روژان, زری, ستاره یخی, سیده, سیلوانا, عیدی, فرگون آسمانی, لمیس20, م.م.ر, مایسا, منجی, منيژه, مهستی, مهنا2, ياابالفضل, ياسمن71, پریسامیس, یگانه