PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشپز خانه 98يا



صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

houmaan
1388,08,16, ساعت : 10:12
[quote="sama33";p="478001":2vs2metq]لطفا مطالب آشپزی خودتون را در این تاپیک بگذارید و از ایجاد تاپیک جدید در این رابطه خودداری فرمایید.تشکرhttp://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_exclaim.gif[/quote:2vs2metq]
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ


طرز تهيه املت گوشت


مواد لازم

گوشت چرخ كرده 200گرم
تخم مرغ 5عدد
شير 4/3 ليوان
رب 1قاشق
پياز داغ 1 قاشق
روغن نمك فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه

1-
ابتدا پياز داغ و گوشت چرخ كرده رو تفت ميديم بعد نمك فلفل (قرمز باشه)را اضافه كرده سپس با رب مواد را تفت ميديم
(مثل مايه ماكاروني)

نكته مواد را با روغن بسيار كم سرخ كنيد تا روغن اضافه نداشته باشه و بصورت خشك باشد
2-
تخم مرغهارا در يك ظرف شكسته و خوب هم ميزنيم بعد شير را به ان اضافه ميكنيم
3-
روغن به اندازه 4 تا 6 قاشق در تابه ميريزيم با شعله ملايم سپس با يك ملاقه كوچك از مواد شير و تخم مرغ داخل تابه در يك جا ميريزيم تا به اصطلاح بسته شود بعد از مواد گوشتي وسط ان ميريزيم و سپس شير و تخم مرغي را كه بسته شده را بصورت بقچه روي مواد گوشتي جمع ميكنيم و به گوشه اي از تابه ميبريم تا ته ان كمي طلايي شود به اين ترتيب بقيه مواد هم ميريزيم و در اخر با گوجه تزيين و با نان نوش جان ميكنيد

houmaan
1388,08,16, ساعت : 10:14
نظر يادتون نره اگر هم سوالي بود بپرسيد در خدمتمhttp://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/025.gif

ساده
1388,08,16, ساعت : 10:25
سلام. دستت درد نکنه. آسونه برای تنبلهایی مثل من مفیده بازم از این آموزشهای آسون بذارین. ممنون

houmaan
1388,08,16, ساعت : 10:52
دوستان عزيز

دفعه ديگه امزش يك غذاي تركي اسان به" نام قيمه خشك "رو براتون ميذارم

در ضمن اگه غذاها رو درست كردين اگه خوشتون اومد يا نه بهم بگين http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gifممنون

sama33
1388,08,16, ساعت : 11:51
[quote="بيبيگل";p="302586":2ufy36yr]


طرز تهیه رولت مرغ

● مواد لازم
▪ سینه کامل مرغ: ۱ عدد
▪ کالباس: ۴ ورق
▪ تخممرغ: ۱ عدد
▪ هویج پخته: ۲ عدد
▪ مغز نان باگت: ۱ پیمانه
▪ شیر: ۱ پیمانه
▪ جعفری خرد شده: به میزان کافی
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ کره: ۱ قاشق سوپخوری
▪ زعفران: به میزان کافی
▪ آب مرغ: ۱ پیمانه

● طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به دقت، از استخوان آن جداکنید و از وسط به دو قسمت ببرید. روی هر قطعهرا با گوشتکوب آهسته بکوبید تا صاف و نسبتانازک شود. سپس به آنها نمک و فلفل بزنید و نان رادر شیر حل کنید. مقداری کره روی سطح هرقطعه سینه مرغ بمالید و بعد نان باگت خمیر شدهدر شیر را روی آن قرار دهید و صاف کنید. رویهر قطعه، دو ورق کالباس بگذارید و کمی جعفریخرد شده بریزید. هویج را به صورت لایههاینازک ببرید و روی بقیه مواد قرار دهید. هر قطعهسینه را به صورت رولت بپیچید و دور آن را با نخببندید و گره بزنید. تخممرغ را با زعفران بزنید.هر رولت را در این مخلوط بغلتانید و در روغنداغ با شعله کم سرخ کنید. سپس رولتهای سرخشده را با هویج و چند قطعه کرفس و یک پیمانهآب مرغ در قابلمهای قرار دهید و بگذارید باحرارت کم پخته شوند. بعد از پخت، نخ دوررولتها را باز و آنها را سرو کنید.



نظر يادتون نره![/quote:2ufy36yr]

[quote="nasimevasl";p="302630":2ufy36yr]ممنون.مطمئنی خوشمزه است؟http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_redface.gif[/quote:2ufy36yr]

[quote="بيبيگل";p="302640":2ufy36yr][quote="nasimevasl";p="302630":2ufy36yr]ممنون.مطمئنی خوشمزه است؟http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_redface.gif[/quote:2ufy36yr]

بله عزيزم. خوشمزه است. ولي بايد بتوني خوب درستش كني، اگه آشپزيت خوب باشه مشكلي نداره بار دوم حتما خوب درمي ياد. مطمئن باش...[/quote:2ufy36yr]

sama33
1388,08,16, ساعت : 11:55
[quote="بيبيگل";p="290347":2iznwtbm][url=http://pezeshkan.org/?p=15256:2iznwtbm]دستور تهیه استیک جگر[/url:2iznwtbm]




روش تهیه استیک جگر

مواد لازم :
برگ بو تازه خرد شده ۱ عدد
آرد سفید گندم ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
جگر ۴ ورقه
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
کره ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خلال شده ۲ عدد کوچک
سرکه قرمز ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
لوبیا سبز پخته کمی برای تزئین
طرز تهیه :
در یک ظرف آرد سفید, برگ بو , نمک و فلفل را مخلوط کنید . ورقه های جگر را در آن بغلطانید تا کاملاً آغشته به آرد شود . روغن را در یک ماهیتابه ریخته روی حرارت بگذارید. نصف کره را به آن اضافه کنید سپس خلالهای پیاز را در آن تف دهید تا نرم شود ولی رنگ پیاز عوض نشود . پیازها را از ماهیتابه به ظرف دیگری انتقال دهید . باقی مانده کره را در ماهیتابه ریخته و ورقه های جگر را به مدت چهار الی شش دقیقه در آن سرخ کنید . جگر ها را به ظرف دیگری انتقال دهید و گرم نگه دارید . سرکه را داخل ماهیتابه بریزید . چند جوش که زد پیاز و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا نصف سرکه تبخیر شود , آنگاه از این سس روی ورقه های جگر بریزید و ظرف جگر را با لوبیا سبز و برگ بو تازه تزئین کنید .
AKPC_IDS += "15256,";[/quote:2iznwtbm]

sama33
1388,08,16, ساعت : 12:05
[quote="خانومی";p="4369":3luxhxir]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_mad.gif
شمايي که غذاها و محصولات کارخونه اي رو کنار گذاشتي http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gifشما که غذاي ممنوعه نميخوري http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_confused.gif
شمايي که نميخواي با خوردن کالباس خوابهاي پرشان و وحشتناک ببينيhttp://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_mad.gif
وشما که دلت واسه خوردن يه برش کالباس لک زده ولي نميخوري چون ميدوني ....http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_rolleyes.gifشما که ميدوني که پوست گاو و گوشت صورت گاو و....تمام امعا واحشائ مرغ بعلاوه انواع افزودني ها ، رنگها، نگهدارنده ها ، ترکيبات سديم و....شده کالباس http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_sad.gif


از امروز میتونید یه کالباس سالم و مطمئن واسه خودتون درست کنید


گوشت گوسفند بدون چربي کاملا" نرم چرخ شده نيم کيلو
سير رنده شده 2 حبه
آويشن شيرازي پودر شده 1 قاشق چايخوري
جوز هندي تازه و نرم آسياب شده ½ " "
مغز پسته خلال يا نيمکوب ½ پيمانه
نمک 1 قاشق چايخوري

روش تهيه :

گوشت کاملا" چرخ شده رو با سير وآويشن وجوز هندي و نمک کاملا" مخلوط ميکنين تا يکدست بشهحالا مغز پسته رو اضافه کنين ودوباره کاملا" مخلوط کنين يه پلاستيک فريزر رو تخته گوشت پهن کنين و مخلوط گوشت رو روي اون به شکل لوله اي با قطر 10 تا 12 سانت يا هر قطري که دوست دارين در بيارين سعي کنين با دست شکل اونو مرتب و صاف کنين حالاگوشت رو مثل شکلات تو همون پلاستيک فريزر بپيچين سر پلاستيک فريزر ديگه اي رو باز کنين و به آرامي گوشت که دورش پلاستيک پيچيده داخل کيسه بذارين هواي داخل کيسه رو خارج کنين وسر اونو محکم گره بزنين طوري که در هيچ شرايطي توش آب نفوذ نکنه وباز اونو توي يه کيسه فريزر ديگه بذارين و هواشو خارج کرده ودوباره گره بزنين خلاصه خوب عا يق کاري کنين يه قابلمه آب جوش آماده کنين بدون اينکه شکل کالباس بهم بخوره آرام برميدارين و همونطور بسته بندي شده آرام تو آب جوش ميذارين ودر قابلمه رو گذاشته 45 تا 60 دقيقه با حرارت کم بجوشه بسته روخارج ميکنين خنک که شد تو يخچال ميذارين و بعد برش زده نوش جون کنين اگه خوشتون اومد به عاشقاي کالباس توصيه کنين و.... اگر هم به دردسرش نمیارزه میتونین بخرید حاضر و آماده http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif[/quote:3luxhxir]



[quote="mhp3362";p="4404":3luxhxir]قربونت برم اگه وقت این کارارو داشتیم که قورمه سبزی می خوردیم نه کالباس!!! http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/quote:3luxhxir]


[quote="sue.sun";p="5326":3luxhxir]عزیزم دستت درد نکنه خیلی لطف کردی. همیشه دوست داشتم خودم کالباس درست کنم ولی بلد نبودم فقط همبرگر بلدم درست کنم.
حالا دیگه بجای دل و روده میدونم چی میخورم.[/quote:3luxhxir]

mahda
1388,08,16, ساعت : 12:14
املت گوشت خوبه. ممنون

AR6AR6
1388,08,16, ساعت : 12:30
[quote="sama33";p="311714":200tot4x][quote="بيبيگل";p="290347":200tot4x][url=http://pezeshkan.org/?p=15256:200tot4x]دستور تهیه استیک جگر[/url:200tot4x]




روش تهیه استیک جگر

مواد لازم :
برگ بو تازه خرد شده ۱ عدد
آرد سفید گندم ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
جگر ۴ ورقه
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
کره ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خلال شده ۲ عدد کوچک
سرکه قرمز ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
لوبیا سبز پخته کمی برای تزئین
طرز تهیه :
در یک ظرف آرد سفید, برگ بو , نمک و فلفل را مخلوط کنید . ورقه های جگر را در آن بغلطانید تا کاملاً آغشته به آرد شود . روغن را در یک ماهیتابه ریخته روی حرارت بگذارید. نصف کره را به آن اضافه کنید سپس خلالهای پیاز را در آن تف دهید تا نرم شود ولی رنگ پیاز عوض نشود . پیازها را از ماهیتابه به ظرف دیگری انتقال دهید . باقی مانده کره را در ماهیتابه ریخته و ورقه های جگر را به مدت چهار الی شش دقیقه در آن سرخ کنید . جگر ها را به ظرف دیگری انتقال دهید و گرم نگه دارید . سرکه را داخل ماهیتابه بریزید . چند جوش که زد پیاز و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا نصف سرکه تبخیر شود , آنگاه از این سس روی ورقه های جگر بریزید و ظرف جگر را با لوبیا سبز و برگ بو تازه تزئین کنید .
AKPC_IDS += "15256,";[/quote:200tot4x][/quote:200tot4x]

يه كم كه موند برگ بو رو از مواد جدا كنيد چون طعمش بد ميشه ! و فقط واسه تزيين بذارين بمونه ! http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif

sama33
1388,08,16, ساعت : 12:53
سوپ نخودسبز

منبع:[url:1dqs0ee4]http://ashpazirani.wordpress.com/2009/11/04[/url:1dqs0ee4]



نخودسبز: 250 گرم



هويج: سه عدد



سيبزميني: سه عدد



پياز داغ: يك قاشق غذاخوري



زرده تخممرغ: دو عدد



جعفري ساطوري شده: پنج قاشق سوپخوري



آبليمو: دو قاشق غذاخوري



طرز تهيه:



ابتدا سيبزميني و هويج را خرد كنيد و با نخود سبز، آب و جعفري در ظرف بريزيد و بگذاريد بپزد. سپس پياز داغ را قبل از اضافه كردن آبليمو در آن بريزيد. در اواخر پخت، زرده، تخممرغ را به سوپ اضافه كنيد، سپس سوپ را در ظرف سوپخوري بريزيد و روي آن را بنا به سليقه خودتان با خامه تزيين كنيد، در صورت تمايل ميتوانيد از ابتدا به سوپتان 50 گرم جو هم اضافه كنيد. اين سوپ در فصل پاييز و اصولا با فرا رسيدن فصل سرما بسيار خوشمزه است.

masum
1388,08,16, ساعت : 13:17
ممنون از اموزش كالباس دلم لك زده برا كالباس ولي ديگه نمي خورم اين جوري بهتر شد.http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif

لطفا بگيد كه اين اندازه مواد برا چند نفر كافي است؟

ممنون

sama33
1388,08,16, ساعت : 13:19
[quote="mtbhrsh";p="311818":3jzpf3k9]ببخشید ولی اینجا سایت کتاب و کتاب خونی هستش
این دیگه چیهhttp://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_question.gif
واقعا کهhttp://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_exclaim.gif
قصد توهین ندارم ولی خیل مسخره است

http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_evil.gifhttp://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_evil.gif[/quote:3jzpf3k9]
یعنی شما تا حالا کتاب آشپزی نخوندید .بهتره در اظهار نظرهامون سلیقه شخصی را دخالت ندهیم .

خانومی
1388,08,16, ساعت : 13:36
شما ميتوني تو صفحه اصلي سايت سير كني و تو تالار انجمن نياي !http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_evil.gif
راه خوبيه نه ؟
انجمن همه موضوعي رو در بر ميگيره ! اگه خواستي تاپيك هاي مربوط به كتاب رو اجازه داري بخوني !http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_evil.gifhttp://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_evil.gif.
ببخشيدا ولي قصد توهين ندارم حرفت خيلي مسخره بود !http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif

http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_surprised.gif وا ! امیر ! احساسات خودت رو کنترل کن http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif
گرچه میدونم حق با شماست و انجمن مربوط میشه به کارهای متفرقه و موضوعات مختلف و مختص کتاب نیستhttp://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif





ممنون از اموزش كالباس دلم لك زده برا كالباس ولي ديگه نمي خورم اين جوري بهتر شد.http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif

لطفا بگيد كه اين اندازه مواد برا چند نفر كافي است؟

ممنون




خواهش میکنم عزیزم راستشو بخوای توی مواد اولیه نوشته نیم کیلو گوشت !
فکر میکنم برای دو تا نهایتا 3 نفر کافی باشه
البته اگه کالباس دوست داشته باشی واسه یه نفر هم ممکنه کم بیاد http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif

sue.sun
1388,08,16, ساعت : 13:53
معجون هفت میوه


مواد لازم:

سيب - يك عدد
شليل - يك عدد
گلابي - يك عدد
موز - يك عدد
آناناس - دو حلقه
گيلاس - پنج عدد
انگور ياقوتي - يك خوشه كوچك
مغز پسته،فندق،گردو آسياب شده - هر كدام يك قاشق مرباخوري
پودر نارگيل - يك قاشق غذاخوري
كنجد - يك قاشق مرباخوري
بستني وانيلي - دو قاشق غذاخوري
خامه - يك قاشق غذاخوري

عسل- يك قاشق مرباخوري

ژله بلوبري- پنج قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

ابتدا در ظرفي، سيب، شليل و گلابي را خرد و با هم مخلوط ميكنيم. بعد انگور، كنجد و مغزپسته آسياب شده را با مواد مخلوط كرده، سپس در ظرفي ديگر عسل، خامه و مغز گردوي آسياب شده را با هم مخلوط ميكنيم.

بستي را كف ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با مغز فندق آسياب شده پر ميكنيم. يك حلقه آناناس روي آن گذاشته و روي آناناس يك لايه از ميوههاي خرد شده ميريزيم. روي اين مواد مخلوطخامه، عسل و گردو را ريخته و دوباره يك حلقه آناناس گذاشته و وسط آن را كمي از ميوههاي خرد شده ميريزيم.

روي سطح آناناس حلقههاي موز را چيده و پودرنارگيل را روي آن ميريزيم سپس گيلاسها را روي مواد چيده و ژله را روي آن ميريزيم و ظرف را در يخچال ميگذاريم تا ژله بسته شود.
نكـته:اين معجون را در هر فصل با ميوههاي مخصوص آن فصل ميتوان درست كرد ضمنا طعم ژله بستگي به ذائقه مصرفكننده داشته و بايد طعمي غير از ميوههاي موجود در معجون باشد.

sue.sun
1388,08,17, ساعت : 08:49
کالباس مرغ

براي دوري از فست فود ها مي توانيد خودتان بهترين و سالم ترين آنها را در منزل تهيه کنيد . براي تهيه کالباس مرغ مي توانيد يه روش زير عمل کنيد .

سرو براي 4 نفر
مواد لازم:
مرغ درسته 1 عدد متوسط
آب پياز 1 پيمانه
سير له شده 2 حبه
جوز هندي يک دوم قاشق چاي خوري ( جوز بويا )
زنجفيل 1 قاشق چاي خوري
نمک 1 قاشق چاي خوري
پودرتخم گشنيز يک دوم قاشق چاي خوري
هويج 3 عدد متوسط
پياز حلقه شده 2 عدد متوسط
آب 1 پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنيد و پوست آن را سالم درآوريد.مرغ بي استخوان را 24 ساعت در آب، پياز، سير له شده، جوز هندي، زنجفيل، نمک و پودر تخم گشنيز بخوابانيد و بعد از گذشت اين مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنيد و با نخ ببنديد.
در کف ماهي تابه، حلقه هاي هويج و پياز را بچينيد و يک پيمانه آب روي آن بريزيد و يک و نيم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد بپزيد.بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنيد.

بی بی گل
1388,08,17, ساعت : 08:58
[url=http://pezeshkan.org/?p=15253:2mnybys3]روش پخت میگو سرخ شده[/url:2mnybys3]




دستور پخت میگو سرخ شده

مواد لازم:
تخم مرغ زده شده=۱ عدد
میگو تمیز شده =۱ کیلو
آبلیمو=۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید=۱ لیوان
آرد سوخاری=۱ لیوان
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
سیر له شده=۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
طرز تهیه:

۱٫ میگوهای تمیز شده را شسته در ظرفی با آبلیمو،سیر له شده و ادویه مخلوط کنید.
۲٫ ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب میگو شود.
۳٫ تخم مرغ زده شده+آرد سفید+آرد سوخاری را هر کدام در ظرفی جداگانه بریزید.
۴٫ میگوها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاری بغلتانید.
۵٫ میگوها را در روغن فراوان سرخ کنید سپس روی کاغذ روغنی یا در صافی ریخته تا روغن آن برود.
۶٫ میگوهای سرخ شده را در ظرفی چیده اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

بی بی گل
1388,08,17, ساعت : 08:59
[url=http://pezeshkan.org/?p=15205:30r7s3ko]دستور تهیه باقالی خورش (باقالا قاتق) ملیت: منطقه شمال ایران[/url:30r7s3ko]




روش تهیه باقالی خورش (باقالا قاتق) ملیت:منطقه شمال ایران

مواد لازم: (برای ۴ نفر)
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=۱۰۰ گرم
شوید(شبت) خشک= ۲ قاشق غذاخوری
سیر= ۳ الی ۴ حبه
تخم مرغ =۲ عدد
روغن= ۲ قاشق غذاخوری
آب= ۲ لیوان
زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا باقالی خشک را ۵ الی ۶ ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، ۲ لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
نکات مهم :
۱٫ تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
۲٫ می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
۳٫ می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
۴٫ بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.
۵٫ در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.

بی بی گل
1388,08,17, ساعت : 09:01
[url=http://pezeshkan.org/?p=15173:3hai8j9c]طرز پخت ماکارونی با پنیـر پیتـزا[/url:3hai8j9c]





روش پخت ماکارونی با پنیـر پیتـزا

مواد لازم برای ۴ نفر:
ماکارونی نازک: یک بسته
گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا: ۵۰ گرم رنده شده
طرز تهیه:
شاید به خودتان بگویید ماکارونی را که خیلیها بلدند درست کنند. چرا دستور طبخ آن را دادهاید، در پاسخ باید بگویم که ماکارونی غذای راحتی است، اما گاهی اوقات چاشنی آن خوشمزه نمیشود از خودتان میپرسید که چرا ماکارونی که در رستورانها به خصوص رستورانهای ایتالیایی میخوریم آنقدر خوشمزه است، به این دلیل که چاشنی آن بادقت خاصی درست میشود، حال طرز تهیه این ماکارونی را بخوانید…
ابتدا پیاز را با رنده ریز، رنده میکنیم سپس آن را در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، بعد گوشت را داخل پیاز میریزیم و هم میزنیم تا گوشت هم سرخ شود. پس از این مراحل زردچوبه، ربگوجهفرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه و هم میزنیم و کمی آب روی مواد میریزیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد، دقت کنید که خوشمزگی چاشنی ماکارونی به این نکته است که گوشت چرخکرده آن باید بدون چربی باشد، مزه چربی است که مایه گوشت ماکارونی را پس از پخت خوشطعم نمیکند سپس همان طور که میدانید داخل ظرف حاوی آب جوش، به همراه نمک و روغن ماکارونیها را میریزیم و پس از ده دقیقه ماکارونی را آبکش میکنیم، خیلی از شماها عادت دارید که پس از آبکشی، ماکارونی و مایه گوشت را داخل قابلمه میریزید و نیم ساعت روی حرارت میگذارید تا ملایم دم بکشد، همین مسئله باعث میشود که ماکارونی پس از پختن خوشمزه نشود، بهترین روش این است که این کار را انجام ندهید بلکه ماکارونی را پس از آبکشی زیر شیر آب گرم داخل آبکش قرار داده، سپس آن را در قابلمه بریزید و کمی به آن روغن مایع (دو قاشق غذاخوری)، روغن زیتون (دو قاشق غذاخوری) و پودر سیر (یک قاشق چایخوری)، زردچوبه (نصف قاشق چایخوری) اضافه کنید و هم بزنید همین طور که ماکارونی را با قاشقهای مخصوص هم میزنید، شعله هم روشن باشد (در حدود دو دقیقه) سپس ماکارونی را به میل خود در دیس یا بشقاب بکشید…. و روی آن مایه گوشت را که باید حتما داغ باشد بریزید. پس از این مرحله اگر دوست داشتید پنیر پیتزای رنده شده را مانند تصویر، روی گوشت بریزید. حال ماکارونی خوشمزه شما آماده است، البته فکر نکنید که این ماکارونی مزه زیاد سیر را به خود خواهد گرفت بلکه تنها کمی چاشنی سیر را با خود به همراه دارد.

اميدوارم خوشتون بياد. نظر هم يادتون نره!

بی بی گل
1388,08,17, ساعت : 09:03
[url=http://pezeshkan.org/?p=15256:215zhvqi]دستور تهیه استیک جگر[/url:215zhvqi]روش تهیه استیک جگر

مواد لازم :
برگ بو تازه خرد شده ۱ عدد
آرد سفید گندم ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
جگر ۴ ورقه
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
کره ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خلال شده ۲ عدد کوچک
سرکه قرمز ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
لوبیا سبز پخته کمی برای تزئین
طرز تهیه :
در یک ظرف آرد سفید, برگ بو , نمک و فلفل را مخلوط کنید . ورقه های جگر را در آن بغلطانید تا کاملاً آغشته به آرد شود . روغن را در یک ماهیتابه ریخته روی حرارت بگذارید. نصف کره را به آن اضافه کنید سپس خلالهای پیاز را در آن تف دهید تا نرم شود ولی رنگ پیاز عوض نشود . پیازها را از ماهیتابه به ظرف دیگری انتقال دهید . باقی مانده کره را در ماهیتابه ریخته و ورقه های جگر را به مدت چهار الی شش دقیقه در آن سرخ کنید . جگر ها را به ظرف دیگری انتقال دهید و گرم نگه دارید . سرکه را داخل ماهیتابه بریزید . چند جوش که زد پیاز و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا نصف سرکه تبخیر شود , آنگاه از این سس روی ورقه های جگر بریزید و ظرف جگر را با لوبیا سبز و برگ بو تازه تزئین کنید .
اميدوارم خوشتون بياد. نظر هم يادتون نره!

pishi
1388,08,17, ساعت : 09:04
دقت کنید که خوشمزگی چاشنی ماکارونی به این نکته است که گوشت چرخکرده آن باید بدون چربی باشد، مزه چربی است که مایه گوشت ماکارونی را پس از پخت خوشطعم نمیکند

http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_surprised.gifجدی ؟ من نمی دونستم خیلی ممنونم عزیز دستت درد نکنه http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif