PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات , سوالات و آموزش های درخواستی



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458

neginekimiya
1389,01,16, ساعت : 12:38
سلام به همه دوستان عزیز
من یه سوالی داشتم ، میشه بگید اصلا امکانش هست اگه زمانی مثلا از یکی از تایپکهامون که خوشمون اومده ولی بد موقع پستش کردیم (یعنی زمانی که کاربرای زیادی حضور نداشتن که نظر بدن ) امکانش هست که بتونیم اون تایپک دوباره نمایش بدیم .
ببخشید اگه این سوال بیربط به این مکانه ، لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

farshid23
1389,01,16, ساعت : 12:59
سلام به همه دوستان عزیز
من یه سوالی داشتم ، میشه بگید اصلا امکانش هست اگه زمانی مثلا از یکی از تایپکهامون که خوشمون اومده ولی بد موقع پستش کردیم (یعنی زمانی که کاربرای زیادی حضور نداشتن که نظر بدن ) امکانش هست که بتونیم اون تایپک دوباره نمایش بدیم .
ببخشید اگه این سوال بیربط به این مکانه ، لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

سلام ببنيد اگر توي تاپيكتون كسي مطلب رو بخونه و پست بده تاپيك بالا مياد .
اما شما در يه صورت كه مي تونيد تاپيكتون رو بالا بياريد اونم زمانيه كه مطلبي مربوط به اون تاپيك داشته باشيد ويا بخواهيد مطلبتون رو تكميل كنيد كه دوباره مي تونيد پست بديد تا تاپيك بالا بياد .خواهشا فقط با دادن پست هايي مانند اين:

(تاپيك بالا مي اوريم و از اين قبيل)

كه بچه ها ميزنن تا تاپيك بالا بياد خود داري كنيد.اگر مطلبي داريد كه تكميل كننده مطالبه تاپيكتونه بنويسيد .موفق باشيد :-1-:

mahdis23
1389,01,17, ساعت : 18:10
سلام!
اول از همه دوستانی که وقت میذارن تا به سوالا جواب بدن تشکر می کنم. خسته نباشین!:-118-:
میخوام بونم که:
چه جوری میشه برای یه فایل شخصی مثلا "my picture" یا هر فایل دیگه ای پسورد گذاشت؟
اصلا میشه گذاشت؟!

farshid23
1389,01,18, ساعت : 00:35
سلام!
اول از همه دوستانی که وقت میذارن تا به سوالا جواب بدن تشکر می کنم. خسته نباشین!:-118-:
میخوام بونم که:
چه جوری میشه برای یه فایل شخصی مثلا "my picture" یا هر فایل دیگه ای پسورد گذاشت؟
اصلا میشه گذاشت؟!

بايد از نرم افزار استفاده كنيد البته با خود ويندوز هم ميشه كه الان خاطرم نيست

اين برنامه هه اين كارو انجام ميده .

لينك دانلود برنامه:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (http://rapidshare.com/files/34197050/FolderGuardProfessional_7.91.rar)

اينم كركش:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (http://rapidshare.com/files/37869502/Folder.Guard.Pro.7.xx-Patch.UnREal.rar.html)

farshid23
1389,02,07, ساعت : 13:21
hotfile ف شده و من می خوام یک سریال را دانلود کنم از طریق hotfile
ممنون می شم یک راه به من نشون بدید
من حتی به http حرف s رو هم اضافه کردم تا یک جایی رفت ولی در آخرین مرحله دسترسی محدود و این حرفها اومد
ممنون از شما
ببينيد خوب وقتي اون هاست فيلتر شده ديگه شما نمي تونيد از اونجا دانلود كنيد لينكشو از يه جا ديگه پيدا كنيد با vpn و شيلتر شكن هم نمي تونيد دانلود كنيدش اگرم بتونيد كه بعيد مي دونم چون نميشه سرعتتون انقدر پايينه كه وسطاش قطع ميشه چون شيلتر شكن سرعتتون رو مي شكونه كاملا.

pante
1389,02,07, ساعت : 13:43
ممنون
ولی مشکل سرعت ندارم
رپیدشیر و غیره هم ف هست
به هرحال ممنون

farshid23
1389,02,07, ساعت : 13:49
رپیدشیر و غیره هم ف هست
خود رپيد كه سايتش ف.... نيست رپيد رو فقط فايل هاش و لينك هاش رو ف مي كنن .منظورم اين نيست كه سرعتتون پايينه منظورم اينه كه با استفاده از نرم افزارهاي شيلتر شكن شما سرعتتون ميشكنه چون بايد با سرور اون كه حالا ممكنه تو كشوري ديگه اي باشه ارتباط برقرار كنيد .كه باعث افت سرعتتون ميشه .موفق باشيد

nafiseh.s
1389,02,17, ساعت : 01:14
salam bacheha....
Avval az hame babate type fingilisham:-9-::-9-::-9-: akhe kyborde english nadashtam.baadesh inke man emzayi k gharar dadam tu profilam dide mishe anma tu posthao tapikam noch.moshkel az chie ??:-7-::-7-:

شبنم
1389,02,17, ساعت : 01:18
salam bacheha....
Avval az hame babate type fingilisham:-9-::-9-::-9-: akhe kyborde english nadashtam.baadesh inke man emzayi k gharar dadam tu profilam dide mishe anma tu posthao tapikam noch.moshkel az chie ??:-7-::-7-:


عزیزم امضات دیده میشه که

برای فارسی نوشتن هم برو اینجا راحت کپی پیست کن

Behnevis: easy farsi transliteration (pinglish) editor ویرایشگر (ادیتور) مبدل فارسی بهنویس (http://www.behnevis.com)

.Monire.
1389,02,17, ساعت : 01:19
salam bacheha....
Avval az hame babate type fingilisham:-9-::-9-::-9-: akhe kyborde english nadashtam.baadesh inke man emzayi k gharar dadam tu profilam dide mishe anma tu posthao tapikam noch.moshkel az chie ??:-7-::-7-:

عزیزم دیده میشه امضات.

elahe70
1389,02,19, ساعت : 14:38
سلاام
مرسی که انقدر با حوصله و دقیق به سوالا جواب میدین .
من ویندوزم سون .بلوتوث از کامپیوتر میدم به گوشی ولی نمی دونم چطوری میشه از گوشی بریزم تو کامپیوتر .
یه چیز دیگه اینکه نمی تونم عکس دسکتاپ رو عوض کنم ؟ مثل xp یا vista نیست

شبنم
1389,02,24, ساعت : 00:24
سلاام
مرسی که انقدر با حوصله و دقیق به سوالا جواب میدین .
من ویندوزم سون .بلوتوث از کامپیوتر میدم به گوشی ولی نمی دونم چطوری میشه از گوشی بریزم تو کامپیوتر .
یه چیز دیگه اینکه نمی تونم عکس دسکتاپ رو عوض کنم ؟ مثل xp یا vista نیست


بدبختانه منم ویندوزم سونه

رو علامت بلوتوث که کلیک کنی یه گزینه داره receive a file اون رو می زنی . بعد باید بلوتوث گوشی ات روشن باشه وقتی بلوتوث گوشی ات مال کامپیوتر رو پیدا کنه پیغام میده و بقیه اش مشخصه

چرا نمی تونی بک گراندت رو عوض کنی؟ من می تونم

farshid23
1389,02,24, ساعت : 00:27
ببينيد من با سون كار نكردم زياد كارت گرافيكمم اين ويندوز رو ساپور نمي كنه و نصب نميشه توش.به خاطر همين دقيقا نمي تونم بگم اون سوالتون رو اما در مورد بلتوث بايد بگم شما بايد اول بلوتوث دستگاهتون رو در حال recive file قرار بديد و بعد فايل مورد نظرتون رو بفرستيد به بلوتوث كامپيوترتون البته حتما بلوتوث كامپيوتروتون رو اد كنيد يا گوشي تون رو با بلوتوث كامپيوتر اد كنيد تا اگرpcsuitخود نوكيا رو نصب كنيد .يه چيزي مثل يه درايو مي سازه تو كامپيوترتون و مي تونيد اصلا خود گوشي رو اطلاعاتشو از اونجا برداشت كنيد .

شبنم
1389,02,24, ساعت : 00:32
چجوری عوض می کنی؟
اصلا PROPERTIES نداره :-2-03-::-2-03-:


گریه او :-2-22-:

رو عکسی که می خوای بذاری رایت کلیک کن set as background رو بزن

farizad
1389,02,24, ساعت : 01:07
سلام
مشکلی که تازه باسه ی من ایجاد شده اینه که من یه چندتا کلیپ و فیلم دانلود کردم که وقتی به طور کامل دانلود شد و دیده شد ،
بعد از چند روز که به سراقشون رفتم تا ببینم ، تصویرش نمی اومد ولی صداش بود ، با هر پلیریم که بازش کردم ، دوباره همین اتفاق افتاد یعنی صوت داره ولی تصویر نداره .
لطفا اگه می تونین کمکم کنین .
با تشکر

farshid23
1389,02,24, ساعت : 01:19
سلام
مشکلی که تازه باسه ی من ایجاد شده اینه که من یه چندتا کلیپ و فیلم دانلود کردم که وقتی به طور کامل دانلود شد و دیده شد ،
بعد از چند روز که به سراقشون رفتم تا ببینم ، تصویرش نمی اومد ولی صداش بود ، با هر پلیریم که بازش کردم ، دوباره همین اتفاق افتاد یعنی صوت داره ولی تصویر نداره .
لطفا اگه می تونین کمکم کنین .
با تشکر
راستش ديگه اين خيلي عجيبه كه قبلا هم تصوير داشتيد هم صدا و لي حالا فقط صدا داريد من ديده بودم كه مثلا بچه ها اين مشكل رو داشتند كه صدا ي فايل ها رو مي شنويدند ولي خود تصوير رو نمي ديدند برخي از فرمت هاي mp4 اين شكلي ميشه من نمي دونم فرمت كليپ هاتون چيه ولي 99 درصد مي گم mp4 هستش .با پلير هايي كه ساپورتش مي كنند مي تونيد بازش كنيد اگر هم خيلي مشكل داشتيد convert كنيدش به فرمت ديگه مثل 3gp يا wmv يا avi... . و بعد ازش استفاده كنيد

thunder555
1389,02,24, ساعت : 08:32
سلام
مشکلی که تازه باسه ی من ایجاد شده اینه که من یه چندتا کلیپ و فیلم دانلود کردم که وقتی به طور کامل دانلود شد و دیده شد ،
بعد از چند روز که به سراقشون رفتم تا ببینم ، تصویرش نمی اومد ولی صداش بود ، با هر پلیریم که بازش کردم ، دوباره همین اتفاق افتاد یعنی صوت داره ولی تصویر نداره .
لطفا اگه می تونین کمکم کنین .
با تشکر

اگر کارایی که فرشید جان گفتن کردین و نشد احتمالا مشکل از ویندوزتون هست و باید عوضش کنین،متاسفانه بعضی از ویدئو ها مخصوصا اونایی که کپچر می شن دچار ایرادات عجیبی هستند که به عنوان مثال وقتی بازشون می کنی کامپیوتر ری استارت میشه و دیگه تا یه مدتی یا ویدئو هاتون اجرا نمی شن یا بی صدا اجرا میشن!

elahe70
1389,02,25, ساعت : 16:34
سلام
می خواستم بدونم Wi-Fi دقیقا چه کاری انجام میده ؟
هم برای کامپیوتر هم گوشی ؟

farshid23
1389,02,25, ساعت : 16:50
ببنيد wifi يه شبكه بي سيم هستش كه از امواج راديويي استفاده مي كنه
همه دستگاه ها و كامپيوتر هايي كه مجهز به wi -fi هستند مي تونند بوسيله يه روتر به اينترنت متصل بشند .بعضي وقت ها ممكنه اين روتر خراب بشه و افراد ديگه اي هم از حداكثر پهتاي باند استفاده كنند و باعث قطع شدن بشند

k4797
1389,02,25, ساعت : 20:16
در این تاپیک مشکلات,سوالات و آموزش های درخواستی خود را میتوانید بیان کنید و به بحث و راه حل در مورد موضوع بپردازید.

با عرض سيلام و خسته نباشيد .
من متني را به كتاب جاوا تبديل كردام با برنامه اي پرنيان:حالا مي خوام اين متن رو به حالت اوليش دربيارم .
كمكم كنيد .
باتشكر.