PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات , سوالات و آموزش های درخواستی



صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458

farshid23
1388,12,19, ساعت : 22:38
من یه مشکل دارم,من وردم خراب شده,می خوام که بتایپم این ارور رو میده:
this modification is not allowed because the selection is locked

کسی می دونه چی کارش باید بکنم؟؟؟

اينجوري كه نوشته اين ارور كلا دارم مي گه شما نمي تونيد اين تبديل رو انجام بديد و اين گزينه انتخابيتون بلاك شده .يه كاري كنيد يه بار ديگه removesh كنيد و دوباره inistall كنيد بايد درست شه .فقط اول كاملا ريمووش كنين . چيزي رو office تون نصب نكردين؟

samane7
1388,12,19, ساعت : 22:40
تا اونجایی که می دنم نه چیزی نصب نکردم,منظورتون مثلا چه چیزاییه؟؟؟

farshid23
1388,12,19, ساعت : 22:44
من نمی تونم متنای اسکن شده رو باز کنم
باید چیکار کنم؟
قبلا می تونستم ولی از وقتی ویندوزم را عوض کردم دیگه نمی تونم باز کنم.
:-5-:

فايل هايي كه اسكن كردين از قبل تو هاردتون بوده يعني .يا بعد از عوض كردن ويندوز فايلاتون رو اسكن كردين ببينين چنيدين امكان ممكن وجود داشته باشه حتي ممكنه تو كامپيوترتون تروجاني باشه كه تمام فرمتهاي jpg رو به exe تغيير ميده و باعث ميشه نتونين بازش كنين كافيه پسوندشو عوض كنيد مثلا بزاريدشa.jpg اگر دقيقا بگيد مشكلتون رو شايد بتونم راهنماييتون كنم خواهشا توضيحات بيشتري بدين

farshid23
1388,12,19, ساعت : 22:46
تا اونجایی که می دنم نه چیزی نصب نکردم,منظورتون مثلا چه چیزاییه؟؟؟

مثلا نصب پلاگين هاي مختلف مثل فارسي ساز و پرينتر مجازي براي pdf يا چيزاي ديگه البته نبايد مشكل ايجاد كنه پرينتر هاي مجازي هم چون خودم استفاده مي كنم يه بار ريمو كنين دوبار نصب كنين اگر درست نشد من براتون نسخه پرتابلشو پيدا مي كنم ميزارم .

تی تی
1388,12,22, ساعت : 06:27
وای بچه ها کمک.....من هم گاهی نمیتونم فیلمها رو دانلود کنم مخصوصا فیلمایی رو که توی این سایت بچه ها لینکش رو میزارن.....:-2-: یعنی دانلود میشه اما بعد به جای ایکن open , ایکن run میاد بعد هم وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه ......چه کار کنم ؟:-20-::-20-:

farshid23
1388,12,22, ساعت : 11:32
وای بچه ها کمک.....من هم گاهی نمیتونم فیلمها رو دانلود کنم مخصوصا فیلمایی رو که توی این سایت بچه ها لینکش رو میزارن.....:-2-: یعنی دانلود میشه اما بعد به جای ایکن open , ایکن run میاد بعد هم وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه ......چه کار کنم ؟:-20-::-20-:


ببينيد گاهي امكان داره كه لينك فيلم ها يي كه بچه ها ميزارن مشكل داشته باشه و نتوونيد دانلود كنيد .در مورد اون ايكن run كه گفتيد امكان داره فايل ها rar يا zip باشه كه نياز به winrar داريد .در مورد باز نشدنش هم كه فيلم ها با فرمت هاي مختلفي روي نت قرار مي گيره كه شما بايد نرم افزاري رو براي نمايش اون فيلم انتخاب كنيد كه اون فرمت رو پشتيباني كنه يكي از بهترين هاشم كه اكثر فرمت ها رو باز مي كنه media playerclassic هستش كه علاوه بر سادگي و حجم كم اكثرشون رو ساپورت مي كنه.بازم اگه توضيح بيشتري بدين شايد بتونم بهتر بهتون كمك كنم .موفق باشيد

تی تی
1388,12,22, ساعت : 12:13
ببينيد گاهي امكان داره كه لينك فيلم ها يي كه بچه ها ميزارن مشكل داشته باشه و نتوونيد دانلود كنيد .در مورد اون ايكن run كه گفتيد امكان داره فايل ها rar يا zip باشه كه نياز به winrar داريد .در مورد باز نشدنش هم كه فيلم ها با فرمت هاي مختلفي روي نت قرار مي گيره كه شما بايد نرم افزاري رو براي نمايش اون فيلم انتخاب كنيد كه اون فرمت رو پشتيباني كنه يكي از بهترين هاشم كه اكثر فرمت ها رو باز مي كنه media playerclassic هستش كه علاوه بر سادگي و حجم كم اكثرشون رو ساپورت مي كنه.بازم اگه توضيح بيشتري بدين شايد بتونم بهتر بهتون كمك كنم .موفق باشيد
مرسی تا حد زیادی فهمیدم چی به چیه....یک سوال دیگه مشکل اول رو باید چه طوری حل کنم عینی این که میگید امکان داره فایل ها rar یا zip باشه ؟ winrar رو باید چه کارش کنم. حالا من بچه پرو میشم یکی دیگه هم میپرسم......من گاهی که فیلمها رو دانلود میکنم فقط صداش میاد بدون تصویر...اینو چه کارش کنم؟ بازم مرسی:-1-:

farshid23
1388,12,26, ساعت : 00:37
مرسی تا حد زیادی فهمیدم چی به چیه....یک سوال دیگه مشکل اول رو باید چه طوری حل کنم عینی این که میگید امکان داره فایل ها rar یا zip باشه ؟ winrar رو باید چه کارش کنم. حالا من بچه پرو میشم یکی دیگه هم میپرسم......من گاهی که فیلمها رو دانلود میکنم فقط صداش میاد بدون تصویر...اینو چه کارش کنم؟ بازم مرسی:-1-:

تا اونجايي كه من ديدم بيشتر فايل هاشون رو zip مي كنند گاهي اوقات هم rar نرم افزار winrar رو نصب كنيد بعدش روي فايل rar كه دانلود كرديد كليك كنيد و صفحه كه باز شد فايل رو از حالت rar خارج كنيد .

اما در مورد اينكه صدا ميشنويد ولي تصوير رو نداريد دقيقا همونيه بهتون گفتم بايد از نرم افزار هايي كه فيال رو ساپورت مي كنه استفاده كنيد اكثر اين فيلم ها كه روي نت قرار مي گيرند فرمتشون wma هستش كه با windows media player classic قابل ديدن هستند.موفق باشيد

mahdis23
1388,12,26, ساعت : 00:39
من بلد نیستم برای موضوعم عکس بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

farshid23
1388,12,26, ساعت : 00:55
من بلد نیستم برای موضوعم عکس بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

من دقيقا متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بديد

samane7
1388,12,26, ساعت : 01:04
فرشید جان فک کنم جواب سوالشون این باشه:-5-:

چطور مي توانم به پست خود تصوير اضافه كنم؟
در صورتی که عکس بر روی کامپیوتر شما موجود است و می خواهید عکس را در انجمن ارسال کنید . ابتدا باید عکس را آپلود کنید یعنی فایل را در فضای اینترنتی بارگذاری کنید . برای این کار به یکی از سایت های زیر رفته و عکستان را آپلود کنید :

Welcome to Persian Pic - Free Image Hosting
Welcome to Xs.to
ImageShack® - Online Media Hosting
Free Image Hosting at FreeImageHosting.net - Upload Images for MySpace, Blogs, and Galleries
Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket
ImageChicken.com - Free Image Hosting
Supload.com - Free Image Hosting, Free Audio Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, Ringtone Hosting, Free Movie Hosting
Free Image Hosting - 4FreeImageHost
Free Image Hosting and Photo Sharing at ImageHousing.com
Webshots - Photo Sharing, Free Wallpaper and Free Screensavers

پس از آپلود عکس ، سایت به شما چندین لینک میدهد شما لینک مستقیم (Direct link) عکس را کپی کرده و به انجمن سایت بیاید و بر روی دکمه یhttp://www.forum.98ia.com/cb/editor/insertimage.gif کلیک کرده و لینک عکس را Paste کرده .
2- در صورتی که عکس بر روی سایتی قرار دارد و شما میخواهید بر روی انجمن ارسال کنید ، باید آن عکس را کپی کرده و در انجمن Paste کنید . یا بر روی عکس کلیک راست کرده و Properties را بزنید . در پنجره ی جدید باز شد روبروی Adress (URL) یا Location آدرس اون عکس رو کپی کرده و به انجمن سایت آمده و بر روی کلیک کرده و لینکتان را Paste کنید .

HSE.MO
1388,12,26, ساعت : 09:12
سوال من اینه که چطور می تونم یه عکس رو که خیلی کوچیکه بزرکش کنم بدون استفاده از فتوشاپ
مثل عکس زیر:
http://www.up.98ia.com/uploads/1306197065.jpg

mahdis23
1388,12,26, ساعت : 13:29
سمان جان من همه این کارا رو از تو راهنمای سایت دیدم و انجام دادم direct link رو هم کپی پیست می کنم اما اون شکلو اصلا نمی بینم!!!!
الان گریه می کنم!!!

farshid23
1388,12,26, ساعت : 13:46
سوال من اینه که چطور می تونم یه عکس رو که خیلی کوچیکه بزرکش کنم بدون استفاده از فتوشاپ
مثل عکس زیر:
http://www.up.98ia.com/uploads/1306197065.jpg


ببينيد شما عكس رو كه بزرگ مي كنيد يه مقداري كلا كيفيتش افت مي كنه چه برسه كه بخواهيد بدون فتو شاپ هم تغيير سايز بديد كه اكثرا هيچ كدومشون كيفيت فتو شاپ رو ندارند
ولي من با paint خود ويندوز مي گم كه چيكار كنيد
1.عكس رو تو paint باز كنيد
2.به روي تب iimage بريد و روي stretch/skew كليك كنيد
3.يه صفحه باز ميشه كه تو قسمت بالاييش يعني stretch و هر چقدر خواستيد بزرگ و كوچيكش كنيد

samane7
1388,12,26, ساعت : 21:25
سمان جان من همه این کارا رو از تو راهنمای سایت دیدم و انجام دادم direct link رو هم کپی پیست می کنم اما اون شکلو اصلا نمی بینم!!!!
الان گریه می کنم!!!

عزیزم این شکل رو میگیhttp://www.forum.98ia.com/cb/editor/insertimage.gif؟؟؟

همین جایی که الان توش داری می نویسی,بالاش یه نوار هست,این شکل هم همون جاست:-5-:

mahdis23
1388,12,26, ساعت : 21:32
مرسی عسیسم
تو کنترل پنلم ابزار های پیشرفتم فعال نبود برای همینم شکلو نمی دیدم
درست شد.

samane7
1388,12,27, ساعت : 15:25
با اجازه منم یه آموزش می خواستم:-5-:

می خواستم اگه میشه آموزش بدین که چطور می تونیم هنگامی مثلا داریم یه چیزی رو تو فتوشاپ آموزش میدیم همزمان عکس اون صفحه رو هم بزاریم,مثل همون کاری که خود شما هم هنگام آموزش آپلو کردن تو سرورهای مختلف انجام دادین:-118-::-118-:

farshid23
1388,12,27, ساعت : 21:49
با اجازه منم یه آموزش می خواستم:-5-:

می خواستم اگه میشه آموزش بدین که چطور می تونیم هنگامی مثلا داریم یه چیزی رو تو فتوشاپ آموزش میدیم همزمان عکس اون صفحه رو هم بزاریم,مثل همون کاری که خود شما هم هنگام آموزش آپلو کردن تو سرورهای مختلف انجام دادین:-118-::-118-:


هر جايي كه خواستين تو صفحه وب يا ويندوز مي تونيد براي گرفتن عكس دكمه print screen كه روي كيبوردتون به اين صورت هستش(prt sc/sys rq) رو فشار بديد بعد يه لايه جديد تو فتو شاپ با دكمه هاي ctrl+shift+n ايجاد كنيد و بعدش crtl+v رو بزنيد تا عكس گرفته شده كپي بشه تو لايه جديد به همين راحتي مي تونيد عكس بگيريد از تمام قسمت هاي ويندوز و وب .موفق باشيد :-118-:

mina68
1388,12,27, ساعت : 22:01
سلام من وقتی یکی از وردهام باز کنم این پیغام میده:
word was unable to real this document.it may be corrpt.
try one or more of the following:
*open and repair the file.
*open the file with the text recovery converter.

samane7
1388,12,27, ساعت : 22:12
یه چیزی...من کیبوردم به زبون آلمانیه این دکمه ای که می گین رو نمی تونم پیدا کنم,میشه جاشو بگین یعنی بگین مثلا زیر دکمه فلانه