PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز پخت کیک بدون نیاز به فر



رز وحشی
1390,02,04, ساعت : 10:16
خیلی هل هستن که فر ندارن و میپرسن بدون فر میشه کیک پخت و جالب اینجاست که همیشه جواب منفی شنیدن
من طرز پخت کیک و شیرینی روی گاز و داخل پلو پز رو اموزش میدم من خودم با وجود فر که داریم این مدلی میچزم چون سریع و راحته
تو این مدل کیک منظورم کیک هاییه که رو اجاق یا تو پلو پز میپزید نباید از کاکائو استفاده کنید چون زود میسوزه اما بعد که کیک پخت روش کاکائو یا هر چیزی که خواستین بریزین

رز وحشی
1390,02,04, ساعت : 10:56
اولش چیز کیک و میزارم

مواد لازم برای چیز کیک لیمو:

پنیر خامه ای: 600 گرم

بیسکوئیت: 1بسته ساقه طالیی یا بیسکوییت مادر یا هر بیسکوییت دیگر


کره نرم شده: ۱۰۰ تا ۱۱۰ گرم
وانیل کمی
شکرسه قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱٫ بیسکوئیت و کره نرم شده را با نوک انگشت کاملا با هم مخلوط میکنیم تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت برود. سپس قالب کمربندی به قطر بیست سانت را با روغن مایع چرب میکنیم و مخلوط بیسکوئیت و کره را کف قالب کاملا پهن کرده و با کف دست کاملا فشار میدهیم تا سطح آن صاف و یکدست شود و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
بعد پنیر خامه ای و شکر و وانیل را مخلوط کرده روی مواد میریزیم و یک ساعت در یخچال میگداریم
این کیک رو خیلی ها با ژله لیمو سرو میکنن که میشه ژله رو با کمک دستور روش اماده کرد بعد یه نیم ساعت گذاشت تویخچال بعد روی چیز کیک ریخت و دوباره یه ساعت تو یخچال گذاشت
این کیک خیلی خوشمزه است ومن امتحانش کردم و دوست داشتم
لطفا هرکی درست کرد بهم بگه و نظرش رو بگه و هر پیشنهادی هم داشتید منو بی خبر نذارید

رز وحشی
1390,02,04, ساعت : 11:19
یه کیک دیگه
6عدد بیسکویت ساقه طلایی
عسل یک پیاله
کشمش یک پیاله
خرما10عدد
کره یک قالب
اب پرتقال یک پیاله
کره یک قالب
شکلات یک بسته
مغز بادوم و پسته به دلخواه
هسته خرما ها رو در بیارید و با اب پرتقال روی حرارت بزارید کره و شکلات رو هم مخلوط کنید بعد که همه شون یکدست شدن حرارت رو خاموش کنید و بیسکوییت خیلی ریز شده رو به همراه مغزها اضافه کنید و مخلوط کنید تو غالب بریزید و یک ساعت تو یخچال بزارید

مهم
من اینجا قراره همون کیک های معمولی رو هم اموزش بدم اما فعلا خودم چند بار میپزم تا زمانش و دقیق ثبت کنم تا خدایی نکرده خمیر یا جزغاله تحویل نگیرید

رز وحشی
1390,02,04, ساعت : 12:01
رولت خرما
این رولت خیلی راحت و بینهایت خوشمزه است منکه دوسش دارم
یک کیلو خرما بدون هسته چرخ شده
ارد یک لیوان
چودر نارگیل ،مغز ها،خامه خیلی کم
کره کمی
خوب وسایل رو که دارید بقیه اش خیلی راحته
خرما رو با کره بپزید تا خیلی نرم بشه و عطرش در بیاد بعد هم که ارد رو هم تفت بدید تا خامیش در بیاد یا پلاستیک بندازید رو یه سطح صاف پلاستیک بنداریدو روش ارد و پودر نارگیل بپاشید و خرما رو روش بریزید و صاف کنید و دوباره روش ارد و چودر نارگیل و مغزها رو بریزید و کم کم به کمک پلاستیک رولش کنید حواستون باشه با پلاستیک رولش نکنید بعد هم که یه لایه خیلی نازک خامه روش بمالید و بزارید تو یخچال و بعد از یک ساعت برش بدید
نوش جان

رز وحشی
1390,02,04, ساعت : 14:15
سوهان قم میدونم که خیلی هاتون دوست دارید اما پولش یه کوچولو زیاده منم بهتون اموزش پختنش رو میدم
وسایل لازم
ارد جوانه گندم2قاشق
ارد سفیدیک قاشق
شکر210گرم
کره160
عسل 2 قاشق
بادکا1/5قاشق
گلاب1/2لیوان
زعفران1/2قاشق چایخوری
هل1/2قاشق چایخوری
خلال پسته و بادام150گرم
دوتا ارد رو باهم مخلوط میکنیم و تفت میدیم بعدش گلاب و شکر و اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا مواد به ظرف نچسبد بعد که مواد کمی کف کرد کره رو اضافه میکنیم و بعدشم که بادکارو میریزیم و حرارت رو کم میکنیم تا رنگ مواد خرمایی بشهو بعد صبر میکنیم مواد بجوشه و بعدشم روی فویل ریخته پهن میکنیم و خیلی زود مغز هارو میریزیم روش و صبر میکنیم تا خنک بشه

رز وحشی
1390,02,04, ساعت : 14:26
کیک
یک لیوان ارد
1/2لیوان شکر
1/2استکان شیر
3تا تخم مرغ
کره یا روغن
بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
ارد و بکینگ پودر و باهم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم شکرو تخم مرغ هارو باهم میزنیم و یه قاشق چای خوری کره رو اضافه میکنیم و بعد هم شیر رو میریزیم روی مایه و همهی مایه رو میریزیم روی اردو بکینگ پودر و باقاشق کمی هم میزنیم
ماهی تابه یا پرف نسوز رو پرب میکنیم و میذاریم روی گاز تا داغ بشه بعد موا دو میر یزیم توش و حرارت رو کم میکنیم و درش رو میذاریم البته دم کن یادتون نره و زیر ظرف هم اگه خواستید شعله پخش کن بزارید بعد از 15دقیقه خیلی اروم کیک و بر میگردونیم و 10 الی15 دقیقه دیگه کیک اماده است
توجه ظرفتون حتما باید نچسب باشه و ارتفاع مواد خام بیشتر از5سانت نشه البته بعد از پخت پف میکنه و به10سانت میرسه
توی پلو پز هم زمان همین اندازه هست
و میتونید توی موادتون کنجد هم اضافه کنید
نوش جان

رز وحشی
1390,02,04, ساعت : 18:51
روش درست کردن شکلات تو خونه
مواد مورد نیاز
یک لیتر شیر
5قاشق پودر کاکائو
یک استکان شکر
کره هم کمی
خوب موادش و که گفتم همه رو بریزید تو میکسر بعد هم بزارید رو گاز و مدام هم بزنید باید مراقب باشید که سرنره و باید مدام هم بالاسرش باشید و همش بزنید تا غلیظ بشه و به انگشت بچسبه خوب از این میتونید روی کیک و شیرینی و به عنوان شکلات صبحانه استفاده کنید و اگه میخواهید کمتر درست کنید مواد رو تقسیم کنید هرلیتر شیر تقریبا5لیوانه

رز وحشی
1390,02,05, ساعت : 19:16
یه شیرینی راحت دیگه
نیم کیلو ماست ترش سفت(میتونید ماست معمولی رو بریزید تو کیسه یه کم سفت بشه ترشی و شیرینی به دلخواهه اما ترش باشه بهتره)
یک لیوان شکر(این دلخواهه میتونه کم یا زیاد باشه اگه ترش دوست دارید کم اگه شیرین دوست دارید زیاد)
کمی کره یا روغن
خوب همه رو میریزید تو میکسر و میریزید تویه قابلمه و میزارید رو حرارت و مدام هم میزنید تا رنگش قهوه ای بشه و خودش هم خیلی غلیظ بشه بعد که مواد کمی سرد شد از مواد اندازه فندق یا یه کم بزرگتر بر میدارید و بین انگشتاتون گلوله میکنید و میزارید تو یخچال
این شیرینی مزه اش شبیه شیرینی های قدیمیه که شکلشون مثلث و مربع میشد و خیلی هم خوشمزه است

رز وحشی
1390,02,06, ساعت : 21:33
شیرینی خندان
خوب یه شیرینی دیگه
دوتا تخم مرغ
5پیمانه ارد
پودر قند
روغن فراوان
شیر به میزان لازم
با همه ی این مواد خمیر تهیه کنید و این خمیرو با وردنه خیلی تازک پهن کنید مثل نون لوای بعد با یه کاسه قالب بزنید و از وسط خمیر بردارید و بندازید تو روغن فراوان تا ترد و طلایی بشه و بعدشم که درش بیارید و روش پودر قند بریزید
یه نکته ای که تو این شیرینی مهمه اینه که یه لیوان فلزی بزرگ بخرید و توی اون بپزید تا این شیرینی شکلش اونی بشه که باید بشه

رز وحشی
1390,02,07, ساعت : 09:34
یه کیک دیگه
یک لیوان ارد
1/2لیوان شکر
1/2استکان شیر
3تا تخم مرغ
کره یا روغن
بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
پوست لیمو کمی
گلاب1/2استکان
کشکش یک مشت
مواد میانی
خامه یک بسته
شکر نیم استکان
پودر کاکائو یک قاشق
تخم مرغ و شکر و با هم بزنید و بعد هم که مواد خشک و باهم قاطی کنید و بعد مخلوط تخم مرغها رو به ارد اضافه کنید و بعدم که بقیه ی موادو اضافه کنید و با قاشق اروم اروم هم بزنید نصف این موادو یه سری بریزید تا بپزه نصف دیگه اش رو یه سری دیگه(باطم مثل کیک قبلی مواد رو میریزید تو قابلمه حرارت رو کم میکنید و15دقیقه بعد خیلی اروم کیک و بر میگردونیم و 10 الی15 دقیقه دیگه کیک اماده است) بعد هم که مواد میانی رو باهم مخلوط کنید یه ربع با همزن بزنید بزارید نیم ساعت تو فریزر بعد دوبازه 5دقیقه بزنید بعد اونو بریزید روی کیک بعد اون یکی کیک رو هم بزارید روش و فشارش بدید تا اضافی مواد موقع برش بیرون نریزه روش هم که با پودر قند یا پودر کاکائو تزیین کنید
توجه ظرفتون حتما باید نچسب باشه و ارتفاع مواد خام بیشتر از5سانت نشه البته بعد از پخت پف میکنه و به10سانت میرسه
توی پلو پز هم زمان همین اندازه هست

رز وحشی
1390,02,11, ساعت : 12:08
یه شیرینی خوشمزه خونگی


یک استکان بر نج(از یکروز قبل بزارید خیس بخوره)
کنجد یک استکان
یک استکان شکر
1/2استکان اب


شکرو اب و بجوشونید تا غلیظ بشه برنج و با کمی روغن تفت بدید تا خشک بشه و بعدش کنجد رو هم اظافه کنید و بعد شیره رو بریزید و از روی حرار ت بردارید و بریزید توی یه ظرف چرب شده و نازک پهنش کنید و بزارید تو یخچال و بعد که خودش و گرفت برش بزنید

رز وحشی
1390,02,14, ساعت : 11:05
دستور این کیک کار خودم نیست کش رفتم ولی خوب و خوشمزه است


کیک لیوانی 15 دقیقه ای بدون نیاز به فــــر و ماکروفر - برای 6 نفر مواد لازم :



تخم مرغ یک عددشکر5/1 پیمانه شیر1 پیمانه آرد2 پیمانه بیکینگ پودر 1 پاکت ( معادل 10 گرم )پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری وانیل 1 پاکت ( معادل 10 گرم )روغن مایع 4 قاشق غذاخوری کاغذ روغنی ( کپسول کیک مافینی )به تعداد لازم



طرز تهیه :
1- ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید ( با چنگال یا همزن دستی ) ، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
2- به فنجانهایی در سایز متوسط ( سایز فنجانهای کاپوچینو ) نیاز داریم ... ته لیوان ها را کاغذ روغنی بگذارید. مواد کیک را داخل فنجانها بریزید به شکلی که نیمی از حجم فنجان را پر کرده باشد.
3- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.
5- این کیک را با خامه و یا بستنی میتوانید سرو کنید.

چون شیرینی کمی دارد برای عصرانه بسیار مناسب است و بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد.
میتونید این کیک و توی غالب بزرگ هم بپزید و بعد برش بدید

کیک یخچالی با بیسکویت

http://www.myup.ir/images/86542605381806313055.jpg (http://www.myup.ir/)
مواد لازم :

بیسکویت ساده وانیلی (پتی بور ):حدود ۵۰۰تا ۶۰۰گرم (بسه به اندازه قالب متغیر هست )
شیر :دو لیوان
زرده تخم مرغ :دو عدد
شکر :یک پیمانه
پودر کاکائو:دو قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰گرم
نشاسته ذرت :دو قاشق غذاخوری سرپر
خامه :یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین :۱۵ گرم
آب سرد :یک دوم پیمانه
برای روی کیک :
شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰ گرم
خامه :۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا شیر سرد وپودر کاکائو ونشاسته ذرت ونصف شکر را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در شیر حل بشه و بعد روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ بشه .


در این فاصله پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد آن را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین حل بشه و شفاف بشه
زرده تخم مرغ و مابقی شکر را با چنگال می زنیم تا کمی سفید وکشدار بشه .


سپس به مخلوط شیر ونشاسته اضافه می کنیم .در این مرحله به سرعت هم می زنیم تا زرده نبره (حرارت باید ملایم باشه )و بعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم ووقتی شکلات حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم وصبر می کنیم کمی داغی ان کم بشه و سپس ژلاتین حل شده وخامه را هم به ان اضافه می کنیم .


ابتدا تمام کف ودیواره قالب را (که ترجیحا اگه کمر بندی باشه بهتره ولی اگه هم نبود مشکلی نیست)با فویل می پوشانیم وسپس بیسکویت ها را کف قالب می چینیم .اگه قالبتون دایره ای باشه برای کناره های قالب بهتره بیسکوییت را به شکل کناره های قالب در بیاورید .(اگه قالب مربع ومستطیل باشه دیگه این مشکل را ندارید )


حالا از کرمی که درست کردید (کرم باید داغ باشه تا بیسکویت را نرم بکنه واین نکته خیلی مهمه .یعنی بهتره قبل از شروع کار بیسکویت ها را در قالب بچینید . )روی بیسکویت می ریزیم .در لایه اول باید نسبت به لایه های بعدی بیشتر کرم بریزید تا کاملا بین بیسکویت ها قرار بگیره تا بعدا خوب به شکل قالبی در بیاد .سپس لایه بعدی بیسکویت را در خلاف جهت لایه قبلی می چینیم ومجددا روی آن کرم می ریزیم .


من کلا پنج لایه بیسکویت چیدم .لایه آخری باید بیسکویت باشه ودیگه روی آن کرم نمی ریزیم .وبعد آنرا حدود ا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیره .

برای روی کیک ابتدا خامه را یک دقیقه روی کتری که زیرش خیلی زیاده میزاریم تا بجوشه وسپس شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم و بعد روی بخار کتری می گذاریم تا شکلات کاملا آب بشه .



حالا یک برگ کاغذ روغنی به صورت چهار تا نوار برش می زنیم و به صورت مربع روی ظرف سرو دسر قرار می دهیم و دسر را روی آن بر می گردانیم وخیلی اروم فویل را از روی بر می داریم .


در آخر به آرومی شکلات آب شده که کمی خنک شده راروی آن می ریزیم تا کاملا روی آن را بپوشاند و سپس مجددا می گذاریم تا سرد بشه .حالا نوار های اطراف آن را به آرامی بر می داریم وآنرا تزیین می کنیم .من آنرا با ترافل و دراژه های رنگی تزیین کردم .


این کیک بیسکویتی خیلی خوشمزه می شه به طوریکه بیسکویت ها کاملا نرم می شه وشبیه کیک می شه http://generaleshop.com/forum/images/smilies/555/goldy7.gif

پونام
1392,07,24, ساعت : 16:33
سلام عزیز جون وقتی کیک میپزم اولش خوبه اما وقت خوردن وبرش دادن خشک وریز ریز میشه راستی برای پخت پیتزا توی فرگاز شعله پایین باید روشن کنم یا بالا ممنون

azam 24
1392,07,24, ساعت : 20:33
استارتر عزیز این تاپیک قفل میشه واگر قصد ادامه تاپیک را داری وکل کار آماده سازیرا خودت انجام دادی با عکس های مربوطه در تاپیک جدیدقرار بده.ممنون از همکاریت.

http://www.forum.98ia.com/t508311.html