PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انواع ماکارونی و پاستا



صفحه ها : [1] 2 3 4 5

raha16
1390,01,25, ساعت : 19:51
طرز تهیه ماکارونی با گوشت
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم...

http://www.akairan.com/images2/sofreh-araii/gol/pasta-11.jpg
مواد لازم :
ماکارونی ۶۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
آب گوجه فرنگی ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده قدری
پنیر گرویر ۱۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۴ قاشق سوپخوری
کره ۵۰ گرم
نمک قدری
فلفل قدری
طرز تهیه :
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتیکه بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد میریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
پیاز سرخ شده را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط میکنیم و گوشت را کمی سرخ میکنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم و داخل گوشت میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و میگذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
ماکارونی را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم و کره را روی ماکارونی میگذاریم تا کره آب شود و بلافاصله از روی آتش بر میداریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.
بهطور کلی با انواع ماکارونی یا اسپاگتی میتوان پنیر مصرف کرد، در اینصورت بهتر است مقدار پنیر رنده شده سر میز ببریم - بهجای گوشت چرخ کرده ممکن است از قیمه پخته شده آماده شده استفاده کرد.
اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر میباشد

bella persiana
1390,01,25, ساعت : 19:55
طرز تهیه ماکارونی با گوشت
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم...

http://www.akairan.com/images2/sofreh-araii/gol/pasta-11.jpg
مواد لازم :
ماکارونی ۶۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
آب گوجه فرنگی ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده قدری
پنیر گرویر ۱۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۴ قاشق سوپخوری
کره ۵۰ گرم
نمک قدری
فلفل قدری
طرز تهیه :
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتیکه بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد میریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
پیاز سرخ شده را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط میکنیم و گوشت را کمی سرخ میکنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم و داخل گوشت میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و میگذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
ماکارونی را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم و کره را روی ماکارونی میگذاریم تا کره آب شود و بلافاصله از روی آتش بر میداریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.
بهطور کلی با انواع ماکارونی یا اسپاگتی میتوان پنیر مصرف کرد، در اینصورت بهتر است مقدار پنیر رنده شده سر میز ببریم - بهجای گوشت چرخ کرده ممکن است از قیمه پخته شده آماده شده استفاده کرد.
اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر میباشد

میشه فرق این 2تا را توضیح بدی ؟؟

اسم این غذایی هم که گفتی اسپاگتی با راگوست !!

raha16
1390,01,25, ساعت : 20:00
میشه فرق این 2تا را توضیح بدی ؟؟

اسم این غذایی هم که گفتی اسپاگتی با راگوست !!

عزیزم این غذا ماکارونی با گوشت
خودتون هم دیدین که نوشته شده درصورت کلی با اسپاگتی یا ماکارونی میشه پنیر مصرف کردو.......

raha16
1390,01,25, ساعت : 20:08
طرز تهیه پاستای نواری

معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده میشود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد البته این روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده میکنند. ولی این بار غذای پیشنهادی ما واقعا ایتالیایی است و از تالیاتلی یا همان پاستای نواری به همراه کوفتهریزه خوراکی خوشمزه تهیه میشود که دستور پخت آن در زیر آمده است.

http://www.akairan.com/images2/sofreh-araii/gol/pastanavari.jpg

مواد لازم برای 4 نفر:
1- 450 گرم گوشت چرخکرده
2. یک عدد پیاز بزرگ
3. یک حبه سیر (لهشده یا رندهشده)
4. 50 گرم یا یک پیمانه جعفری تازه (خردشده)
5. یک عدد تخممرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود)
6. 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
7. 60 میلیلیتر یا 4 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان رنده شده
8. 2 پیمانه تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکششده
9. یک پیمانه خمیر تازه داخل نان فانتزی
10. نمک و فلفل به مقدار لازم
توضیح:
پاستا به خمیر سفتی گفته میشود که در فرمهای مختلف در انواع و اقسام غذاها بهخصوص از نوع ایتالیایی مورد استفاده قرار میگیرد؛ در ضمن این خمیر با توجه به شکل و فرم آن به زبان ایتالیایی نامگذاری شده است. بهعنوان مثال خمیر نواری را تالیاتلی (tagliatelle) مینامند.
مواد لازم برای سس:
* یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
* 400 گرم گوجهفرنگی (ریز خرد شود)
* 5 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
* یک قاشق چایخوری پودر آویشن یا پودر ارگانو
* 2 عدد فلفل سبز (ترجیحا تند باشد)
* نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. گوشت چرخکرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخممرغ زدهشده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
2. با این میزان مواد، 20 عدد کوفتهریزه آماده میشود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابهای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفتهریزهها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفتهها را حین سرخ شدن، مرتب همبزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
3. برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفتهریزهها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت یا شماره6 قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکششده سرو کنید.
نکته:
پس از گذشت نیمساعت از پخت خوراک، یک بار مواد را هم بزنید.

raha16
1390,01,25, ساعت : 20:36
طرز تهیه ماکارونی با لوبیا (http://www.akairan.com/ashpazi/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7.html)
در یک ظرف آب جوش و نمک پاستا را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند...

http://www.akairan.com/images2/sofreh-araii/gol/makaroniloobia.jpg
مواد لازم :
-یک بسته پاستای فنری شکل
-۲۰۰ گرم لوبیا سبز
-۸ تا ۱۰ ورق کالباس
-۱۰ عدد پیازچه
-۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)
-۳۰۰ گرم نخود
-شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی
-دو قاشق غذاخوری سرکه
- یک قاشق چای خوری پودر زیره
- یک قاشق چای خوری پودر گشنیز
-دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
-نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه :
در یک ظرف آب جوش و نمک پاستا را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید.
کالباس های بیکن دودی را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید.
پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه ها، گوجه و نخود اضافه کنید.
سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به پاستا اضافه کرده و لوبیاسبز پخته شده و کالباس بیکن دودی را نیز به آنها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید. دقت کنید این سالاد می تواند به هر دو صورت سرد و گرم سرو شود.

raha16
1390,01,26, ساعت : 20:35
ماکارونی با سس بشامل (http://www.akairan.com/ashpazi/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D9%85%D9%84.html)
ابتدا پیاز را را باروغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ را اضافه میكنیم تا نرم شود هنگامه اضافه كردن قارچ بهتر است شعلع گاز كمی زیاد باشد تا قارچ آب نیاندازد...

http://www.akairan.com/images/sandwich/bashamel-spagety.jpg
مواد لازم :
ماكارونی نیزه ای یا صدفی= 500 كرم
گوشت چرخ كرده =300 گرم
قارچ =250 گرم
پودر سیر= به میزان دلخواه
ذرت و نخود فرنگی= در صورت دلخواه
پیاز=یك عدد متوسط
روغن مایع=نصف لیوان
سس بشامل=2 لیوان


طرز تهیه:
ابتدا پیاز را را باروغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ را اضافه میكنیم تا نرم شود هنگامه اضافه كردن قارچ بهتر است شعلع گاز كمی زیاد باشد تا قارچ آب نیاندازد بعد از آن گوشت را اضافه كرده و به آن پودر سیر اضافه میكنیم و تفت می دهیم و حدود نصف لیوان آب می ریزیم تا بپزد بعد از 15 دقیقه می توانیم در صورت تمایل كنسرو نخود فرنگی و ذرت را اضافه كرد بعد از آن سس بشامل را اضافه كرده و زیر آن را كم میكنیم تابا هم حدود 5 دقیقه روی گاز باشد ماكارونی را پخته و آبكش می كنیم و داخل قابلمه مورد نظر ریخته و مواد را با آن كاملا مخلوط كرده و روی گاز میگذاریم تا 15 الی 20 دقیق بعد از اینكه بخار آن درآمد و سس كاملا به خورد ماكارونی رفته باشد در صورت تمایل میتوانید زودتر و به صورت شل تر ماكارونی را سرو كنید .

raha16
1390,01,27, ساعت : 17:37
ماکارونی با میگو در مایکروفر

ماكارونی از جمله غذاهایی است كه با روش معمول پخت هم سریع درست میشود؛ چه برسد به آنكه آن را در مایكروفر آماده كنید. البته ماكارونیای كه در اینجا دستور پخت آن را دادهایم – با توجه به آنكه همراه میگو طبخ میشود – زمان پختش كمی متفاوتتر از ماكارونیهای معمولی است.

http://www.akairan.com/images/sandwich/poblano_shrimp-500x500.jpg
مواد لازم:
- 250 گرم ماكارونی رشتهای
- 1/5 لیتر یا 6 پیمانه آب جوش
- یك كیلوگرم میگو
- یكچهارم پیمانه روغن مایع گیاهی
- یك عدد فلفل دلمهای قرمز
- یكسوم پیمانه یا 50 گرم بادام زمینی خردشده
- 2 قاشق سوپخوری سس شیرین فلفلی
- یكسوم پیمانه آب لیموترش
- نصف پیمانه گشنیز خردشده
- نمك و فلفل به میزان لازم

http://www.akairan.com/images/sandwich/shrimp-and-pasta-1.jpg

طرز تهیه:
1 – ماكارونیهای رشتهای را با دست نصف كنید. یك ظرف پیركس گود یا هر ظرف دیگری كه امكان قرار گرفتن آن در مایكروفر وجود دارد را آماده كنید و آب جوش را در آن بریزید. سپس ماكارونیهای نصفشده را به آن اضافه كنید و به مدت 12 دقیقه روی قدرت 100 درصد یا ماكزیمم بپزید. اگر ماكارونی پس از گذشت این مدت، همچنان سفت بود و مغزپخت نشده بود، این زمان را بیشتر كنید. فقط توجه داشته باشید كه در طول این مدت 2بار در مایكروفر را باز كنید و ماكارونی را در آب هم بزنید. پس از پخت ماكارونی، ظرف حاوی ماكارونی و آب را از مایكروفر بیرون آورید و ماكارونی را آبكش كنید.
2 – حالا میگوها را پاك كنید و فقط پوست انتهای دم آن را باقی بگذارید. سپس نیمی از روغن را در ظرف گود دیگری - كه مخصوص مایكروفر باشد– بریزید و میگوهای پاكشده، خلال فلفل قرمز و بادامزمینی خردشده را به آن اضافه كنید و بدون در، روی حداقل قدرت مایكروفر، به مدت 5 دقیقه تا زمانی كه میگوها تغییر رنگ پیدا كند، حرارت دهید. در این مدت یكبار مواد را هم بزنید.

3 – پس از اینكه میگو، فلفل و بادام در روغن تفت داده و پخته شد، ماكارونی و بقیه روغن را همراه آب لیموترش و سس فلفل شیرین به مخلوط اضافه كنید و مواد را بدون در به مدت 4 دقیقه روی حداكثر قدرت مایكروفر بپزید؛ یكبار همزدن در این مدت را از یاد نبرید. در پایان، گشنیز خردشده را با كمی نمك و فلفل به این مخلوط اضافه كنید و 2دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. حالا غذا آماده است.
نكته: به جای سس فلفل شیرین، میتوانید یك قاشق رب گوجهفرنگی را در نیم پیمانه آب مخلوط كرده و به غذا اضافه كنید.

http://www.akairan.com/images/sandwich/thinspaghetti_cs_l.jpg

توضیح: این غذا تقریبا پس از 45 دقیقه آماده خواهد شد.

AsalBanu
1390,01,27, ساعت : 17:52
میشه ماکارانی با http://www.smileyarena.com/emoticons/Emotions/Eating/chef2.gif
مرغ یا تن و سس مایونز رو یاد بدی (http://www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Emotions/Eating/chef2.gif)
(http://www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Emotions/Eating/chef2.gif)

raha16
1390,01,27, ساعت : 17:52
ماکارونی با تن ماهی

اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماكارونی، معمولا ازجمله راحتترین و رایجترین غذاهای ایتالیایی در كشور است كه نه تنها مورد علاقه كودكان است بلكه میان بزرگترها نیز طرفداران زیادی دارد.

http://www.akairan.com/images/sandwich/spagetty-ton-mahi.jpg (http://www.akairan.com/images/sandwich/spagetty-ton-mahi.jpg)
در میان غذاها، پخت ماكارونی و یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، میتواند غذای مناسبی باشد؛ بهخصوص آنكه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخكرده از كنسرو تنماهی استفاده میشود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یكسوم كاهش مییابد. درضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام و یا ناهار روز مادر فراهم خواهید كرد.

مواد لازم برای 4 نفر:
- 225 گرم ماكارونی رشتهای (نصف یك بسته معمولی ماكارونی)
- یك حبه سیر (رنده شده)
- 400 گرم گوجهفرنگی ریز خرده شده
- 425 گرم كنسرو تن ماهی (حدود 2 كنسرو ماهی)
- 10 عدد زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)
- نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
- نصف قاشق چایخوری سس قرمز تند و یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)
- یك قاشق سوپخوری روغن مایع

طرز تهیه:
قابلمهای را آماده كرده و نصف حجم آن را از آب پر كنید. یك قاشق سوپخوری نمك و یك قاشق سوپخوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه كنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماكارونیها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماكارونی و یا به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود.
از طرفی دیگر، برای درستكردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه كوچكی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن كند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت 3 الی 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته شده باقی بماند.
پس از آن، تن ماهی، سس قرمز و یا فلفل قرمز، نمك و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه فرنگی پختهشده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط كنید. باتوجه به اینكه در پخت اسپاگتی، روش دمكردن وجود ندارد، ماكارونی پختهشده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجهفرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو كنید. بهطور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد كرد.
نكته: جوشاندن كنسروهای تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب از یاد نبرید.

raha16
1390,01,27, ساعت : 17:59
ماکارونی یا پاستا چیست

ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش با ارزش تغذیه ای مناسب ومفید است . به دلیل ماهیت کربوهیدراتی این غذا که شاخص غذاهای برپایه غلات است ، در صورت در نظر گیری هرم انرژی در پایه آن قرار می گیرد این امر نشان دهنده سهم بالای آن در تأمین انرژی مورد نیاز روزانه است. ضمن اینکه ماکارونی به دلیل برخورداری از کربوهیدراتهای پیچیده نسبت به بسیاری از محصولات دیگر غلات مانند نان وبرنج برتری دارد ( از 60-55% سهم روزانه کربوهیدراتها در رژیم غذایی روزانه افراد نباید بیش از 20-15% آن از کربوهیدراتهای ساده مصرف شود و مابقی لازم است از مواد غذایی با کربوهیدراتهای پیچیده حاصل شوند ) و با دارا بودن اندیس گلایسمی پایین تر نسبت به این مواد با تأثیر تدریجی بر افزایش قند خون موجب بالا رفتن ناگهانی آن نمی شود وعلاوه بر تأخیر در احساس گرسنگی وسوخت عضله ها برای قدرت طولانی تر تأمین می نماید .

http://www.akairan.com/images2/ashpazi_2/pasta-makaroni_400.jpg


ماکارونی بر خلاف تصور نادرست گذشته که آن را یک غذای چاق کننده می پنداشتند امروزه در تمام دنیا به عنوان یک گزینه سلامتی شناخته می شود. بهترین ماکارونی از سمولینای گندم دوروم بدست می آید. سمولینا حاصل آسیابانی گندم سختی به نام دوروم (جنس Triticum و گونه Durum) و تنها ماده شناخته شده به عنوان تركیب اصلی و مناسب محصولات خمیری در دنیا است . گندم دوروم از نظرویژگیهای تغذیه ای از سایر گونه های گندم برتر است . به عنوان مثال از میزان پروتئین بالاتر ، محتوای طبیعی رنگدانه بتاکاروتن که آنتی اکسیدانتی ضد سرطان است و میزان بیشتر برخی املاح و ویتامینها برخوردار است . رنگ سمولینا زرد کهربایی است که دلیل اصلی این رنگ منحصر به فرد در ماکارونی تهیه شده از سمولیناست .

مهمترین محصولی كه نماینده شاخص كاربرد گندم دوروم باشد ، محصولات غذایی خمیری (ماكارونی) است ، تنها دركشورهای خاصی مثل برخی كشورهای مدیترانه از گندم دوروم محصولات دیگر خمیری خاص یا نان تهیه می شود و در برخی كشور ها مثل ایتالیا كه در موارد متعدد مرجع این دسته از محصولات به شمار می آید ، استفاده از آرد سایر گندمها غیر از دوروم (سمولینا) تقلب محسوب می شود . متعاقباً ، خواص كیفیتی گندم دوروم مستقیماً به فرآیندهای عمده صنایع مربوط به آن شامل آسیابانی و ساخت محصولات خمیری ( ماكارونی ) وابسته است . بنا براین فرآیند آسیابانی گندم دوروم نماینگر یك فاز بسیار خطیر در كیفیت محصولات خمیری می باشد در حقیقت ، سمولینای مورد استفاده جهت ساخت محصولات خمیر یك محصول ساده آسیاب شده نیست ، بلكه محصولی پیچیده می باشد كه از غلات دانه های با دقت انتخاب و ارزیابی شده استحصال می شود . به گونه ای كه یك كیفیت استاندارد بهینه با توجه به دانه بندی (گرانولاسیون) ، خاكستر ، رنگ ، قدرت گلوتن و میزان پروتئین آن ایجاد نماید . ماکارونی یک ماده غذایی ساده با فرآیند تولید پیچیده است .که برخلاف مواجه با انبوه مواد غذایی دارای انواع افزودنی ها مانند نگهدارنده ها فاقد این گونه ترکیبات وبا مواد اولیه محدود وطبیعی تهیه می شود.

ماکارونی جزء فرآورده های غذایی خمیری می با شد که از اختلاط آرد(عمدتا آرد گندم)و آب و تحت فشار شکل گرفته و تحت شرائط خاصی خشک می گردد.
در ایتالیا به این دسته از مواد غذایی غذاهای خمیری (alimentary paste) در آلمان به نام کالاهای خمیری(teiquarn) در آمریکا به نام ماکارونی(macaroni) در انگلستان به نام (pasta) معروف است. در ایران این فرآورده ها را به طور عمومی ماکارونی می نامند. در بیشتر کتب علمی از نام متداول این فرآورده ها در انگلیس یعنی(pasta) استفاده می گردد.
این فرآورده ها را بطور کلی به سه دسته تو پر و توخالی و نواری یا غلتکی که هر کدام میتوانند ساده یا تخم مرغ دار باشند دسته بندی می نمایند.
الف : فرآورده های توپر ماکارونی :
ورمیشل یا رشته فرنگی
اسپاگتی
نودل
انواع مخصوص(ستاره . برنجی و ...)
ب: فرآورده های تو خالی :
ماکارونی
البازو
انواع شکل دار(ستاره و چرخ زانویی و صدف و...)
ج : فرآورده های غلتکی :
نقش دار
راویولی
د : فرآورده های تازه(خشک نشده)
مواد تشکیل دهنده :
ماکارونی در اساس از دو عنصر آب و آرد(سمولینا) بوجود می آید و افزودنیهایی می تواند برای تهیه ماکارونی ویژه جهت بهبود طعم و ظاهر و بالا بردن ارزش غذایی به آن اضافه گردد.
مهمترین این افزودنیها شامل تخم مرغ، گوجه فرنگی، اسفناج، سبوس ، ویتامینها ، پروتئین ها، مواد معدنی و ... می باشد.
(خرد شده گندم که ذرات آن بمراتب از آرد معمولی درشت تر می باشد).
ماکارونی سبوس دار :
محصولی غنی شده ، دارای خواص انواع ویتامینهای گروه B و املاح معدنی و آهن می باشد ، ضریب قند آن بسیار پایین بوده ، بسیار مفید برای بیماران دیابتی وحاوی فیبر و الیاف گیاهی است . همچنین عمل هضم و گوارش را تسهیل کرده و به پیشگیری از دیابت و سرطان روده کمک می کند . فیبر غیر قابل حل بوده ، مانع از بروز یبوست شده و از اختلالات روده ای ناشی از فشارهای روحی جلوگیری می کند .
مصرف سبوس کلسترول خون را کاهش می دهد لذا اصلاح الگوی غذایی از جمله استفاده از سبوس در رژیم غذایی از روشهای موثر در کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی است . مصرف سبوس گندم در مقایسه با دیگر سبوسها اثرات سودمند تری بر میزان کاهش غلظت کلسترول و غلظت LDL دارد . لذا مصرف ماکارونی سبوس دار برای سلامتی مفید است .
منابع : شاهنگ + pastaproduction

raha16
1390,01,27, ساعت : 18:07
این غذای ساده و سریع از میگو و کلم بروکلی و گوجه فرنگی به همراه پاستا تهیه شده است. که با فلفل قرمز خرد شده مزه دار شده است...


http://www.akairan.com/images2/maghalat_1/pastameygoo.jpg



از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه


مواد لازم برای 4 نفر:

220 گرم پاستای رشته ای

3 فنجان کلم بروکلی خرد شده

رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده

موسیر ریز خرد شده: 2 عدد

400 گرم میگوی پاک شده یخ زده با دم

یک چهارم یا یک دوم قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده

یک چهارم فنجان ریحان خرد شده

روغن زیتون

طرز تهیه:

1. پاستا را مطابق با دستور کارخانه تهیه میکنید. آبکشی میکنید و میگذارید تا خشک شود سپس درآن را میگذارید تا گرم بماند.

2. در ضمن گوجه فرنگی را در روغن میریزیم بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد. زیر شعله باید متوسط باشد. موسیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آن را تفت دهید. به ماهی تابه میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. 2 دقیقه صب کنید. میتوانید کمی رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید. تقریبا 4 دقیقه صبر کنید تا میگوها کدر شوند.

3. پاستا را به مواد اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. کمی روغن زیتون به آنها اضافه کنید و مدتی صبر کنید. غذای شما آماده است.

ارزش غذایی:

* کالری: 526

* چربی کلی: 19 گرم

* چربی اشباع شده : 3 گرم

* چربی مونو غیر اشباع : 12 گرم

* چربی پولی غیر اشباغ : 3 گرم

* کلسترول : 172میلی گرم

* سدیم : 394میلی گرم

* کربوهیدرات : 55 گرم

* قند: 3 گرم

* فیبر : 5گرم

* پروتئین : 34 گرم

* c ویتامین: 141 (% DV )
* کلسیم : 12 (% DV )

* آهن : 28 (% DV )


* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.

raha16
1390,01,27, ساعت : 18:13
ماكارونی با سبزیجات

ماكارونی را مانند ماكارونی با گوشت طبخ نمایید و از مایه گوشتی مخلوط با هویج و فلفل دلمه ای لای آن بریزید و دم كنید...


http://www.akairan.com/images/sandwich/vegetables-spagety.jpg

مواد لازم:
- ماكارونی 400 گرم
- گوشت چرخ كرده 150 گرم
- رب گوجه فرنگی 5/1 تا 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 1 عدد متوسط
- هویج 2 عدد متوسط
- سیر 4 پر
- فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط
- پیاز 2 عدد متوسط
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- هویج را حلقه حلقه كرده در روغن سرخ كنید.
2- فلفل دلمه ای را نگینی خرد كنید.
3- سیر را خلال كرده، همراه با پیاز سرخ كنید و مانند ماكارونی معمولی مایه گوشتی را تهیه نمایید.
4- هویج سرخ شده و فلفل دلمه را به مایه گوشتی اضافه كنید و با آن مخلوط كرده، از روی حرارت بردارید.
5- ماكارونی را مانند ماكارونی با گوشت طبخ نمایید و از مایه گوشتی مخلوط با هویج و فلفل دلمه ای لای آن بریزید و دم كنید.

نكته:
به جای فلفل می توانید از جعفری خرد كرده استفاده كنید

http://www.iranvij.ir/upload/images/z0fnlly6qt5h9to7rl8b.jpg

raha16
1390,01,27, ساعت : 18:26
طرز تهیه اسپاگتی مارتیارا

اسپاگتی را درون آب جوش و نمک ریخته و بجوشانید تا نرم شود . برای تهیه سس اسپاگتی پیاز را خرد کرده و سیر را نیز قیمه کنید و در روغن سرخ کنید ...

http://www.akairan.com/images2/sofreh-araii/gol/spageti-7.jpg

مواد لازم :
اسپاگتی : 200 گرم
پیاز خرد شده : 2عدد
سیر : 2 پر
زیتون یا روغن مایع : 2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
آب لیمو : به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی : 1 عدد

طرز تهیه :

اسپاگتی را درون آب جوش و نمک ریخته و بجوشانید تا نرم شود . برای تهیه سس اسپاگتی پیاز را خرد کرده و سیر را نیز قیمه کنید و در روغن سرخ کنید . گوشت را به پیاز اضافه کنید و سرخ نمائید ، سپس گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده به همراه ادویه بگذارید تا گرم شود . اسپاگتی را در دیس کشیده و سس را روی آن بریزید و با جعفری خرد شده تزئین نمائید .

raha16
1390,01,27, ساعت : 18:39
طرز تهیه ماكارونی قارچ و میگو


ظرفی را آب می كنیم و می گذاریم جوش بیاید. میگوها را در آب جوش می اندازیم و یكی دو جوش می دهیم. ماكارونی را در ظرف دیگری جداگانه طبخ و آماه می كنیم...





http://www.akairan.com/images2/sofreh-araii/gol/pasta-10.jpg


مواد لازم برای 6 نفر:


یك بسته
ماكارونی
1 كیلو
گوجه فرنگی
یك قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی
نیم كیلو
میگو
100 گرم
كره
یك تا دو قاشق سوپخوری
پیاز سرخ كرده
یك تا دو بوته
سیر
250 گرم
قارچ
به مقدار لازم
نمك و فلفل

طرز تهیه:
ظرفی را آب می كنیم و می گذاریم جوش بیاید. میگوها را در آب جوش می اندازیم و یكی دو جوش می دهیم. ماكارونی را در ظرف دیگری جداگانه طبخ و آماه می كنیم. برای تهیه سس، قارچ را خرد می كنیم و می شوییم و با 50 گرم كره سرخ می كنیم و همراه با پیاز و سیر سرخ شده در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. رب گوجه فرنگی را اضافه می كنیم و میگو را در داخل این سس می ریزیم و كمی به هم می زنیم. پوست گوجه فرنگی را گرفته، آن را قطعه قطعه كرده و داخل مایه قارچ و میگو می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. كمی فلفل و نمك هم می ریزیم.
ماكارونی را با سایر مواد مخلوط می كنیم و در دیس می كشیم و با كمی جعفری خرد شده تزئین می نماییم.

نكات تغذیه ای :
میگو یكی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی كه پروتئین زیادی دارند، نظیر گوشت ماهی و گروه ماكیان ، میگو كالری كمتری دارد. پروتئین موجوددر میگو كیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدآمینه های لازم جهت رشد می باشد. پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می شود. برای گروههایی از مردم نظیر افراد مسن كه در جویدن و هضم غذا مشكل دارند، غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آنها است. میگوها در كل دارای چربی كمی می باشند. اسیدهای چرب امگا-3 كه از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگوها به وفور یافت می شوند. این دسته از اسیدهای چرب می توانند در كاهش خطر بیماریهای قلبی مؤثر واقع شوند.

raha16
1390,01,27, ساعت : 18:45
اسپاگتي با پنير فتا


مواد لازم براي دو تا سه نفر :

اسپاگتي =115 گرم

سير =يك حبه

روغن زيتون =دو قاشق غذا خوري

گوجه فرنگي ريز(چري)نصف شده = هشت عدد

پنير فتا(صبحانه)خرد شده = 75 گرم

ريحان خرد شده = يك قاشق غذا خوري

جوز هندي رنده شده،نمك و فلفل سياه = به ميزان لازم

http://www.akairan.com/images2/ashpazi_3/spaghetti-with-feta-cheese.jpg
طرز تهيه :
اسپاگتي را طبق دستور در آب زياد ونمك بجوشانيد و آبكشي نمائيد،سپس روي آن كمي آب بريزيد.سير را به مدت يك تا دو دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد،سپس گوجه فرنگي را اضافه كنيد.حرارت را بيشتر كنيد تا گوجه فرنگي ها به مدت يك دقيقه تفت بخورند،آن گاه سير را برداشته دور بيندازيد.اسپاگتي را درون قابلمه گوجه فرنگي قرار دهيد.نمك،فلفل و جوز هندي را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.در اين هنگام پنير فتاي خرد شده وريحان را به آن بيفزائيد.دقت داشته باشيد كه ممكن است پنير شور باشد،بنابراين قبلا طعم غذا را بچشيد واگر لازم دانستيد به آن نمك و فلفل اضافه كنيد.

raha16
1390,01,27, ساعت : 18:52
طرزتهیه اسپاگتی با سس تن ماهی
اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماکارونی، معمولا ازجمله راحتترین و رایجترین غذاهای ایتالیایی در کشور است که نه تنها مورد علاقه کودکان است بلکه میان بزرگترها نیز طرفداران زیادی دارد.

http://www.akairan.com/images/sandwich/chicken_pasta_salad.jpg
در میان غذاها، پخت ماکارونی و یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، میتواند غذای مناسبی باشد؛ بهخصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخکرده از کنسرو تنماهی استفاده میشود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یکسوم کاهش مییابد. درضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام و یا ناهار روز مادر فراهم خواهید کرد.
مواد لازم برای 4 نفر:
- 225 گرم ماکارونی رشتهای (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)
- یک حبه سیر (رنده شده)
- 400 گرم گوجهفرنگی ریز خرده شده
- 425 گرم کنسرو تن ماهی (حدود 2 کنسرو ماهی)
- 10 عدد زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- نصف قاشق چایخوری سس قرمز تند و یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)
- یک قاشق سوپخوری روغن مایع
طرز تهیه:
قابلمهای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید. یک قاشق سوپخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونیها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماکارونی و یا به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود.
از طرفی دیگر، برای درستکردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت 3 الی 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته شده باقی بماند.
پس از آن، تن ماهی، سس قرمز و یا فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه فرنگی پختهشده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. باتوجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دمکردن وجود ندارد، ماکارونی پختهشده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجهفرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو کنید. بهطور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد کرد.

نکته:
جوشاندن کنسروهای تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب از یاد نبرید.

raha16
1390,01,27, ساعت : 19:02
ماکارونی با کدو سبز

ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم که سبک شود و آب نداشته باشد. بعد کمی از خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه بریده بریده نشود...




http://www.akairan.com/images/sandwich/spagety-kado.jpg





مواد لازم:
کدو سبز 3 عدد متوسط
جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
خامه پاستوریزه 150 گرم
ماکارونی 400 گرم
پیاز 2 عدد
نمک 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزیین:
گوجه فرنگی 1عدد
زیتون بدون هسته 10عدد
ذرت پخته 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای یک چهارم فلفل


طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم که سبک شود و آب نداشته باشد. بعد کمی از خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه بریده بریده نشود. سپس پودر سیر را که مهم ترین ادویه در این سالاد است ، اضافه می کنیم. بعد از آن کدوی خرد شده، نمک ، فلفل سیاه و باقی مانده ی خامه را اضافه کرده، کمی حرارت می دهیم . سپس جعفری تازه خرد شده را به این مواد اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم. از قبل ماکارونی را در آب و نمک و کمی روغن خوب می جوشانیم و آبکش می کنیم . پس از این که خنک شد ماکارونی را در ظرفی ریخته و با مخلوط مواد بالا که خنک شده است، روی تمام ماکارونی را می پوشانیم و با هم ترکیب می کنیم. سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خلال شده ، ذرت و زیتون را برای تزیین روی آن می چینیم و بعد سرو می کنیم.

نکات تغذیه ای :
غذای مناسبی برای افراد گیاه خوار است. کدو سبز منبع ویتامین A و C ،پتاسیم ، کلسیم و منیزیم است.
(http://www.akairan.com/images/sandwich/spagety-kado.jpg)

raha16
1390,01,27, ساعت : 19:20
ماکارونی سبزیجات با گوشت گاو

سس سویا و روغن کنجد هم در آخرین ثانیه های پخت گوشت به آن اضافه می کنیم .حالا شما می توانید ماکارونی را که آب پز شده به گوشت خوب پخته شده خود اضافه کنید...

http://www.akairan.com/images/makaroni-gosht-sabzjat.jpg
در یک کاسه نخود فرنگی و ماکارونی را آب پز می کنیم و سپس ماهی تابه ای جدا گذاشته و گاز را روشن کرده تا خود داغ شود . سپس گوشت برش داده شده را در روغن گیاهی پخته و می توانید زنجبیل را نیز اضافه کنید تا خوب پخته شود
سس سویا و روغن کنجد هم در آخرین ثانیه های پخت گوشت به آن اضافه می کنیم .حالا شما می توانید ماکارونی را که آب پز شده به گوشت خوب پخته شده خود اضافه کنید و در نهایت کمی گشنیز و نخود فرنگی و کاهو نیز برای تزیین آن اضافه کنید .
نوش جان

raha16
1390,02,25, ساعت : 08:58
http://up.alamto.com/m/img/laz.jpg (http://www.alamto.com/)
مواد لازم:
روغن زیتون =۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده = ۱ حبه
پیاز معمولی به دقت خرد شده =۱ عدد
قارچ ورقه شده =۱/۵ فنجان
کرفس خرد شده =۱ ساقه
هویج متوسط خرد شده =۱ عدد
کدوی سبز تکه شده =۱ عدد
کدوی زرد تکه شده =۱ عدد
گوجه فرنگی رنده شده=۱/۵ لیوان
رب گوجه فرنگی =۲ قاسق غذاخوری
آویشن یا ادویه های ایتالیایی مختلف =۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه آسیاب شده =به مقدار لازم
برگ اسفناج خرد شده =۲ عدد
پنیر رنده شده بدون چربی =۳/۴لیوان

طرز تهیه :
اجاق را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید و ظرف لازانیا را با اسپری روغن که چسبندگی ایجاد نمی کند چرب کنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ داغ کنید، سیر، پیاز، قارچ ها، کرفس، کدو ها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که سبزی ها نرم شوند. سپس رب گوجه فرنگی، ادویه و فلفل سیاه را بریزید. سپس آن را جوش آورید و ۱۰ دقیقه در این حالت نگه دارید. سپس اسفناج را با آن مخلوط کنید. سپس سس را با پنیر مخلوط کرده و ورقه های لازانیا را چیده و این مواد را با پنیر داخل آن وارد کنید و سپس ورقه دیگر و به همین ترتیب ادامه دهید و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۳۷۰ درجه حرارت دهید. به صورت داغ با تزئینات مصرف کنید.

این لازانیای کم چرب شامل سبزیجات رنگی است که آن را تبدیل به یک شام سالم و مغذی می کنند. شما حتی می توانید آن را تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید تا آماده پخت شود. اگر این کار را کردید بگذارید ۱۰ تا ۲۰ دقیقه قبل از اینکه در اجاق قرار گیرد در دمای اتاق بماند.

raha16
1390,04,29, ساعت : 19:18
ماکارونی سبزیجات با سس نعناع و کاری




http://www.iranvij.ir/upload/images/11ouy5z6r612uibg4io7.jpg


مواد لازم:
ماکارونی فرمی=۱ بسته
پیاز متوسط خرد شده=۲ عدد
کدوی متوسط حلقه شده=۳ عدد
هویج حلقه شده=۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز خلال شده=۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز خلال شده=۱ عدد
ذرت کنسروی=۳۰۰ گرم
قارچ تازه=۲۰۰ گرم
ادویه کاری=۱ قاشق چاخوری
روغن مایع=۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه=۱ قاشق چاخوری
آبلیمو=چند قطره
نمک و فلفل=به میزان لازم
فیله مرغ خرد شده در صورت تمایل
طرزتهیه:
ابتدا پیاز را با دو قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.یک قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل دلمه ای را به پیاز اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم،آنگاه هویج حلقه شده را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم. قارچ را خرد کرده و برای جلوگیری از تغییر رنگ آنها در حین پخت،چند قطره آبلیمو به آن اضافه می کنیم. قارچ را همراه با کدو به مواد مذکور اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت می دهیم.در پایان ذرت،ادویه کاری،نمک و فلفل را اضافه نموده و پس از ۱۰ دقیقه مواد را از روی شعله اجاق برمی داریم.
http://www.iranhall.com/health/coocking/upload/277568-2008-3-4-9-24-35.gif

مواد لازم برای تهیه سس ماکارونی:
شیر=۱ و نیم لیوان
آرد=۱ و نیم قاشق غذاخوری
کره=۲۵ گرم
سیر خرد شده=۵ حبه
نعناع تازه خرد شده=نیم کیلو
روغن زیتون=۵ قاشق
نمک،فلفل و زعفران=به میزان لازم
طرز تهیه سس ماکارونی:
ابتدا شیر سرد را در یک قابلمه کوچک ریخته و آرد را داخل آن حل می نمائیم. نمک،فلفل و کره را به آن اضافه نموده و روی حرارت شعله مرتبا به هم می زنیم تا کمی سفت شود. آنگاه شعله اجاق را خاموش می نمائیم. مقداری زعفران را در آب حل نموده و سس اضافه می کنیم تا سس خوش رنگی تهیه شود.
طرز تهیه سس نعناع:
روغن زیتون و سیر خرد شده را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت اجاق تفت می دهیم. سپس نعنای خرد شده را به آن اضافه نموده و تفت می دهیم.پس از تغییر رنگ نعناع آنرا از روی شعله اجاق برمی داریم.
طرز تهیه ماکارونی سبزیجات با سس نعناع و کاری:
یک بسته ماکارونی را پخته و آبکشی نموده و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. سپس مواد و سس نعناع را به آن اضافه کرده کاملا با هم مخلوط می نماییم و کمی روی شعله اجاق تفت می دهیم. پس از ۱۰ دقیقه سس ماکارونی را نیز به آن افزوده و پس از مخلوط نمودن،غذا را سرو می نمائیم. برای تزئین غذا می توان از زیتون سیاه استفاده نمود.
نکته:
با توجه به اینکه این غذا نیاز به دم کردن ندارد،ماکارونی بایستی به اندازه کافی پخته شود تا کاملا خوش خوراک گردد.چنانچه تمایل داشته باشید می توانید فیله مرغ خرد شده را نیز به مواد ماکارونی اضافه نمائید.