PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترفندهای آشپزی 98یا



صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

AsalBanu
1390,01,17, ساعت : 21:42
به نام خدا
سلام http://www.millan.net/minimations/smileys/clown.gif
از اونجایی که سما جون تاپیک قورمه سبزی رو زدن و ما کلی نکات فرا گرفتیم گفتیم http://www.pic4ever.com/images/91.gifبیایم یه تاپیک بزنیم تا از چم وخم کارهامون به هم یاد بدیمhttp://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_yes2.gif
برنامه هم به این صورت باشهhttp://www.millan.net/minimations/smileys/bokmal.gif
هر سری یه نوع غذا میذاریمhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_98.gif
و بانوان محترمه قلق های خاصشون وhttp://www.kolobok.us/smiles/icq/gamer.gif اون چم و خمی رو که به کار میبرن تا غذاشون بهتر بشه رو به ما یاد بدنhttp://www.millan.net/minimations/smileys/explanation.gif تا ما هم هنرمند بشیم و سربلند:-2-16-:http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_goody.gif
هر غذا هم دو سه تا صفحه که راجع بهش صحبت شد ....میریم سراغ بعدیhttp://www.millan.net/minimations/smileys/painteggsmile.gif
حتما هم لازم نیست غذای عجق وجق و خاصی باشه http://www.pic4ever.com/images/899.gif
از برنج ساده هم میتونیم شروع کنیم :-2-16-:
پس بسم الله
شروع میکنیم
با چی؟؟؟

شما بگید
http://www.smilehaa.org/uploads/Smiles/Little_Chicken/bbbb21.gif

http://oshelam.persiangig.com/image/zarde%20kochik/hellskitchsmiley2.gif

فسنجون همین صفحه http://kay.smiley.free.fr/images/6770.gif (http://sheklak4web.blogfa.com/)
سیب زمینی سرخ کرده http://www.forum.98ia.com/t184990-2.htmlhttp://www.smileyarena.com/emoticons/Emotions/Eating/chips.gif
chips
(http://www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Emotions/Eating/chips.gif)
لازانیا http://www.forum.98ia.com/t184990-4.htmlhttp://kay.smiley.free.fr/images/6248.gif (http://sheklak4web.blogfa.com/)
قیمه http://www.forum.98ia.com/t184990-5.html[/URL]
مرغ [URL]http://www.forum.98ia.com/t184990-7.html (http://www.forum.98ia.com/t186145-5.html#post1914494)

elahe70
1390,01,17, ساعت : 22:11
مرسی عسل جون از تاپیک خوبت .
فقط این آشپزا چرا اعصاب ندارن ؟!!!!
http://oshelam.persiangig.com/image/zarde%20kochik/hellskitchsmiley2.gif


خوب با اجازه من شروع می کنم
. من از بچگی فسنجون دوست نداشتم . الان یکی دو ساله بهش علاقه پیدا کردم . ولی نحوه درست کردنش رو بلد نیسم . (مامانم هم چون بابام دوست نداره درست نمی کنه !) . می گن لم خاصی داره . ممنون میشم تجربه هاتون رو در اختیار من بی تجربه بذارین :-2-41-:

mta farokhzad
1390,01,17, ساعت : 22:21
مرسی عسل جون از تاپیک خوبت .
فقط این آشپزا چرا اعصاب ندارن ؟!!!!
http://oshelam.persiangig.com/image/zarde%20kochik/hellskitchsmiley2.gif


خوب با اجازه من شروع می کنم
. من از بچگی فسنجون دوست نداشتم . الان یکی دو ساله بهش علاقه پیدا کردم . ولی نحوه درست کردنش رو بلد نیسم . (مامانم هم چون بابام دوست نداره درست نمی کنه !) . می گن لم خاصی داره . ممنون میشم تجربه هاتون رو در اختیار من بی تجربه بذارین :-2-41-:

عزيزم من يه راه دارم كه غذا جالب مي شه وقتي گوشتها و گردورا سرخ مي كني دو قاشق آرد بدون روغن سرخ مي كني تا قهوهاي شود بعد به خورشت اضافه كن خورشت لعاب دار و بسيار خشمزه مي شود موفق باشي

fatima_59
1390,01,17, ساعت : 22:24
الهه غذای ساده تر پیدا نکردی؟ :-2-06-:
نظرتون با مرغ کامل تو فر چیه ؟ :-2-38-:

elahe70
1390,01,17, ساعت : 22:24
عزيزم من يه راه دارم كه غذا جالب مي شه وقتي گوشتها و گردورا سرخ مي كني دو قاشق آرد بدون روغن سرخ مي كني تا قهوهاي شود بعد به خورشت اضافه كن خورشت لعاب دار و بسيار خشمزه مي شود موفق باشي
یعنی رنگ قهوه ای فسنجون به خاطر آرد شرخ شده اس؟؟؟

eloy
1390,01,17, ساعت : 22:26
قربون دستتون از همون برنج ساده شروع کنید :-2-40-:

raha16
1390,01,17, ساعت : 22:29
یعنی رنگ قهوه ای فسنجون به خاطر آرد شرخ شده اس؟؟؟

نه من که درست میکنم بدون ارد رنگش همینطور قهوه ای میشه
به رب و گردوشه
اگه میخوای که سیا شه رب انارو زیاد کن

elahe70
1390,01,17, ساعت : 22:30
الهه غذای ساده تر پیدا نکردی؟ :-2-06-:
نظرتون با مرغ کامل تو فر چیه ؟ :-2-38-:

خوب اینم خووبه . ولی من هوس فسنجوون کردم :-2-30-::-2-30-::-2-30-:

AsalBanu
1390,01,17, ساعت : 22:43
از فسنجون شروع میکنیم

فسنجون که همه میدونین
از گردوی چرخ کرده است
اول از همه به مقدار نیاز و تعداد خانواده گردو رو کمی تفت میدیم
خیلی نباشه که تلخ بشه
بعد کمی آب میریزیم
خیلی نباید آب ریخت
اگرم دوست داشته باشید میتونید رب گوجه رو هم با گردو تفت بدید ...کمی رنگ قرمز میگیره ....رب گوجه دل بخواهیه
لمش هم اینه که آب رو کم کم اضافه میکنیم
یعنی یه مقار که جوش میخوره و آبش خشک میشه دو باره آب بهش اضافه میکنیم
آب اگر نجوشیده باشه هم مشکلی نداره
فسنجون به نسبت خورشتهای دیگه زمان بیشتری میبره
باید انقدر آروم آروم جوش بخوره که روغن بندازه و جا بیفته
من اصلا به فسنجون روغن نمیزنم ....گردو خودش روغن طبیعی پس میده و خوشمزه میشه
در آخر هم رب انار و شکر که چاشنیشه اضافه میکنیم
که بنا به ذائقه تون شیرین یا ترشش میکنید
اگر نکته ایی یادم اومد بازم میگم

AsalBanu
1390,01,17, ساعت : 22:50
آهان راستی گوشتش
هم مرغ میتونه باشه هم گوشت قرمز
من خودم مرغ رو جدا با پیاز سرخ کرده و ادویه پختم و بعد به فسنجونم اضافه کردم و کمی هم با اون جوشید و جا افتاد
جاتون خالی خوشمزه شد
اما گوشت قلقلی :-2-35-:
گوشت رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنید و اگر دوست دارید تفت میدید و گرنه چند دقیقه مونده که خورشت رو بردارید گوش چرخ کرده قلقلی رو بهش اضافه میکنید تا کمی پخته بشه
سوالی نبود :-2-35-:

azam 24
1390,01,17, ساعت : 22:56
اول ازهمه سلام به همه بانوان آشپز نودوهشتی وتشکر برای عسل جون،واما الهام جون برای پختن فسنجون هر کس روش به خصوصی داره.خب من چون بجه ها دوست دارن(یعنی عاشقشن)زیاد درست می کنم .ولی مقدارموادمشخص نیست.

برای مقدار کم فسنجون(فکر می کنم برای 4نفر کافی باشد)

1- 250 گرم گردوی خرد شده(من رنده می کنم بارنده ی مخصوص وبعضی ها چرخ می کنن)
2-2تا تکه ران مرغ کامل(بعد هر کدام را دوتکه میکنیم)از گوشت سرگنجشکی هم استفادهمی کنند)
3-پیاز خرد شده برای سرخ کردن 1عدد متوسط ویکی هم برای پختن همراه با مرغ
4-کدو حلوایی سرخ شده پوره شده چند تکه ویا چهار تا هویج متوسط پخته شده پوره شده(کدو ویا هویج دلخواه است واگر استفاده شود هم خورشت جا افتاده تر می شود وهم گرمی گردو را می گیردوهم مقدار بیشتری خورشت به دست می آید.)
5-نمک وادویه ورب انار ورب گوجه وروغن برای سرخ کردن پیاز وآبلیمووشکر به میزان لازم(آیلیمو وشکر سلیقه ای است)


طرز تهیه:
مرغ را با پیاز ونمک وادویه ورب گوجه ومقداری آب پخته کنار می گذاریم.
پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت میدهیم(به اندازه ای که رنگ آن تغیر نکند)سپس با گردو خردشده(رندیده)کمی تقت میدهیم باید مواظب باشیم نسوزد،چون گردو سریع می سوزد.
کدو یا هویج پوره شده با آب مرغ وگردو تفت داده شده را در قابلمه ریخته می گذاریم پخته شود وجا بیفتدبه اصطلاح به روغن بیفتد.
در مرحله آخر رب انار آبلیمو وشکر ومرغ را اضافه کرده چند جوش بزند به طوری که مزه غذا به تمام مواد برسد.
نوش جون (اگر کم کسری داشته باشه دوباره به این پست اضافه میکنم.)

AsalBanu
1390,01,17, ساعت : 23:05
ممنون از اعظم جون بابت توضیح کاملشون:-2-40-:
فقط یه نکته
غیر از اینکه بعضی چیزها دل بخواهیه
یه نکته در چم و خم فسنجون اینه که
اگر آب در مراحل بیشتری به فسنجون اضافه بشه
روغن بهتری پس میده و جا افتاده تر میشه :-2-40-:

rooyaa
1390,01,17, ساعت : 23:25
يه نكته ظريف توي درست كردن فسنجون يا بقيه خورش ها اينه كه اگه فرصت كافي نبود تا خورش روغن بندازه آخراي كار جندتا تكه يخ بندازي تو خورش تا با شوكي كه ميگيره فوري به روغن بيافته:mrgreen::mrgreen:

azam 24
1390,01,17, ساعت : 23:28
ممنون عسل جون.از اینکه زیاد توضیح دادم پوزش !!میدونم همه دختر خانم های گلمون همه آشپز ماهری هستند.
در ضمن من الهه جون را الهام گفتم معذرت .

AsalBanu
1390,01,17, ساعت : 23:30
ممنون عسل جون.از اینکه زیاد توضیح دادم پوزش !!میدونم همه دختر خانم های گلمون همه آشپز ماهری هستند.
در ضمن من الهه جون را الهام گفتم معذرت .
نه اتفاقا توضیح شما خیلی بهتر بود
خیلی ها اصلا بلد نیستن
از پایه و اینطور کامل توضیح شما خیلی خوب وبه جا بود
ممنون از لطفت خانومی
ما رو از تجربیاتت بی نصیب نذار
:-2-40-:

fatima_59
1390,01,17, ساعت : 23:34
نمیشه یه غذای ساده تر بذارید ؟ :-2-15-: یه سوال فنی ..فسنجون مال کدوم شهره اصلش؟

حاجی بلا
1390,01,17, ساعت : 23:49
ببخشیدا ما گشنمون شددددددددددددددد
از بس با اب تاب تعریف کردین....

p@rniyan
1390,01,18, ساعت : 00:48
عزيزم من يه راه دارم كه غذا جالب مي شه وقتي گوشتها و گردورا سرخ مي كني دو قاشق آرد بدون روغن سرخ مي كني تا قهوهاي شود بعد به خورشت اضافه كن خورشت لعاب دار و بسيار خشمزه مي شود موفق باشي
ماشمالیها تو فسنجون برای قهوه ای شدن آرد نمیریزیم رب آلوچه میریزیم درضمن گردو وگوشتو سرخ نمیکنیم گردوروتو آب میریزیم بعدرب آلوچه یا رب انارورب گوجه(کمی) اضافه میکنیم برای اینکه روغن بندازه هر10 دقیقه یک بار 1/4 استکان آب میریزیم امیدوارم خوشتون بیاد.درضمن فسنجون ماشمالیا ترشه بعضیا تو شهرهای دیگه با شکرمیخورن


نمیشه یه غذای ساده تر بذارید ؟ :-2-15-: یه سوال فنی ..فسنجون مال کدوم شهره اصلش؟
مال شمال کشوره فکرکنم رشت

thunder555
1390,01,18, ساعت : 08:24
بچه ها این سیب زمینی رو وقتی می خوام سرخ کنم میزارم یه نموره بپزه که حسابی مغز پخت بشه تا موقع خوردن کسی احساس خامی نکنه، اما یه موقع هایی هست که این سیبزمینیا خرابن می پزیشون ولو میشن سرخم می کنی خام می مونن! چه راهی واسه اینا دارین؟ :-2-37-:

AsalBanu
1390,01,18, ساعت : 11:13
بچه ها این سیب زمینی رو وقتی می خوام سرخ کنم میزارم یه نموره بپزه که حسابی مغز پخت بشه تا موقع خوردن کسی احساس خامی نکنه، اما یه موقع هایی هست که این سیبزمینیا خرابن می پزیشون ولو میشن سرخم می کنی خام می مونن! چه راهی واسه اینا دارین؟ :-2-37-:
به به
چه کدبانویی :-2-06-::-2-06-::-2-06-:
مگه سیب زمینی ها رو درشت برش میدین که موقع سرخ شدن خام میمونن؟؟؟
من هیچ وقت نمیپزم
اما میتونین از سرخ کن استفاده کنین که هم پخته و کاملا سرخ و یکدست میشه
اگر هم سرخ کن در دسترس ندارین
میتونین از یه ظرف کوچیک استفاده کنین که روغن درش شناور باشه که با حرارت هم سرخ و هم پخته بشه